Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » NBF Evenementen » QubicaAMF World Cup Qualifier Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Qualifier: Zaterdag 7 september 2019
 
Op zaterdag 7 september is het weer zover! De QubicaAMF World Cup Qualifier 2019 vindt weer plaats. Dit jaar wordt er gespeeld in het vernieuwde Bowl & Fun Emmen.
 


QubicaAMF World Cup 2019
 
De QubicaAMF World Cup wordt jaarlijks in een ander land gehouden. Dit jaar wordt er gespeeld in Palembang, Indonesië. De winnaars wachten niet alleen een mooie bowlingevenement, maar ook een bijzondere reis.

 


Tijdschema
 
Tijd Activiteit
10.00-12.30 uur Ronde 1
12.30-13.30 uur Gezamenlijke Lunch
13.30-14.30 uur Ronde 2
14.45-15.30 uur Ronde 3
16.00-17.00 uur Stepladder
 


Deelnemers
 
Heren Dames
Eric Koning Lindsey Paling
Mark Jacobs Beaudine Kriele
Christiaan Veendorp Mariska van den Bos
Nick de Gelder Samantha Greiner
Elco Gorter Bianca WIekeraad
Mathijs Beverdam Chantal Jacobs
Yorick van Deutekom Denise Blankenzee
Jeffrey van de Wakker Bianca Brommer
Michel Stinissen  
Brent de Ruiter  
Jord van Weeren  
Joshua Schuurman  
 


Hoe je te plaatsen?
 
De Bowler van het Jaar ranking 2018-2019 minus de punten van de NMTL score zijn leidend voor plaatsing voor de QubicaAMF World Cup Qualifier. De top 12 heren en de top 7 dames plaatsen zich. Bij de dames wordt de top 7 aangevuld met titelverdedigster Ghislaine Stigter- van der Tol. Bij de heren heeft titelverdediger Phil Hulst zich inmiddels afgemeld voor deelname.

Bekijk het hele infoboekje hier. 
 


Stand
 
 


Locatie
 
 


Documenten
  


Format
 
12 heren en 8 dames mogen meedoen.

Ronde 1
Alle deelnemers spelen vijf games Amerikaans systeem met vier spelers op een banenpaar. Heren en Dames spelen op aparte banen. De top 9 heren en top 6 dames gaan door naar de volgende ronde.

Ronde 2
De scores uit Ronde 1 tellen door. Alle overgebleven spelers spelen drie games met drie spelers per banenpaar. De top 6 heren en top 4 dames gaan door naar de volgende ronde.

Ronde 3
De overgebleven spelers spelen twee games met twee spelers per banenpaar. De scores uit Ronde 1 en 2 tellen door. De top 3 bij zowel de Heren als de Dames plaatst zich voor de stepladder. 

Stepladder
De als derde en tweede geplaaste spelers en speelsters spelen één game vanaf scratch tegen elkaar. De winnaar van deze wedstrijd neemt het op dezelfde wijze op tegen de nummer één geplaatst. De winnaar van deze wedstrijd mag naar de QubicaAMF World Cup 2019 in Palembang, Indonesië.
 


Oliepatroon
 
 


Winnaars 2018