Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » NBF Evenementen » NK A-Klasse Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NK A-klasse 2019
 
In april organiseren wij de Nederlandse kampioenschappen A-klasse in Bowling Nieuwegein. In twee categoriën, Singles en Doubles, strijden heren en dames apart van elkaar om de nationale titels in de hoogste klasse. De NK staan open voor alle leden van de Nederlandse Bowling Federatie.

Vorig jaar gingen de singles titels naar Ellen Jansen en Nick de Gelder. De Doubles werden gewonnen door Ghislaine Stigter-Van der Tol / Ellen Jansen en Mark Jacobs / Gianny Hendrickx.

Wil jij in 2019 gekroond worden tot de beste bowler of bowlster van Nederland? Houd dan onze nieuwsbrief, social media én deze pagina in de gaten en schrijf je als eerste in voor de kampioenschappen in Bowling Nieuwegein.

Benieuwd naar de editie van 2018? Bekijk hieronder de aftermovie van de finaledag, gemaakt door Yellow Jersey, en interviews met de beide kampioenen.
 


Locatie 2019
 
Bowling Nieuwegein
Blokhoeve 16
3438 LC Nieuwegein
www.bowlingnieuwegein.nl

 
 


Video's
 
De officiële aftermovie van de NK A-klasse 2018 Interview met Ellen Jansen Interview met Nick de Gelder