Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » NBF Evenementen » NK A-Klasse Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NK A-klasse 2018
 
De Nederlandse kampioenschappen A-klasse 2018 worden op zondag 1 april, zaterdag 14 april en zondag 15 april 2018 georganiseerd in het nieuwe Dolfijn Bowling Tilburg. Door de verschikkelijke brand in het bowlingcentrum kon het NK in 2016 niet in Tilburg worden georganiseerd. We kijken dan ook enorm uit naar de editie van 2018, wanneer er weer gebowld kan worden in de Brabantse bowlingstad.

De opzet voor het NK blijft gelijk aan de editie van 2017. Dat betekent dat er weer gestreden wordt om de Singles & Doubles kampioenschappen. Titels die in 2017 geworden werden door Lisanne Breeschoten en Michael Kok (Singles, foto) en door Lisanne Breeschoten & Chantal Jacobs en Jeffrey van de Wakker & Johnny Spil (Doubles).

Op deze webpagina vind je alle informatie over het NK, zoals rechts onder Downloads/Links.

De inschrijving is geopend!

Naast de eer wordt tijdens het Singles Event gestreden om tickets voor deelname aan de European Champions Cup 2018. Die wordt georganiseerd in Langen, Duitsland.
 


Schrijf je nu online in via onderstaande button
 
 


Partners NK A-klasse 2018
 
          
 


Locatie 2018
 
Dolfijn Bowling Tilburg
Ringbaan Oost 2a
5013 CA TILBURG
www.dolfijnbowling.nl