Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » NBF Evenementen » NK A-Klasse Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NK A-klasse 2019
 
In april organiseren wij de Nederlandse kampioenschappen A-klasse in Bowling Nieuwegein. In twee categoriën, Singles en Doubles, strijden heren en dames apart van elkaar om de nationale titels in de hoogste klasse. De NK staan open voor alle leden van de Nederlandse Bowling Federatie.

Vorig jaar gingen de singles titels naar Ellen Jansen en Nick de Gelder. De Doubles werden gewonnen door Ghislaine Stigter-Van der Tol / Ellen Jansen en Mark Jacobs / Gianny Hendrickx.

Wil jij in 2019 gekroond worden tot de beste bowler of bowlster van Nederland? Schrijf je dan vanaf woensdag 6 februari, 12.00 uur, in voor de editie van 2019. Alle informatie die je nodig hebt vind je rechts op deze pagina onder Downloads / Links.

Benieuwd naar de editie van 2018? Bekijk onder aan de pagina de aftermovie van de finaledag, gemaakt door Yellow Jersey, en interviews met de beide kampioenen.
 


Schrijf je nu online in via onderstaande button
 
 


Locatie 2019
 
Bowling Nieuwegein
Blokhoeve 16
3438 LC Nieuwegein
www.bowlingnieuwegein.nl

 
 


Video's 2018
 
De officiële aftermovie van de NK A-klasse 2018 Interview met Ellen Jansen Interview met Nick de Gelder
 


Partners NK A-klasse 2019