Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

50-plussers maken zich klaar voor NK in Den Haag

dinsdag 24 januari 2017
Zondag 29 januari starten in Ockenburg Active de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch. Zondag 5 februari zijn de zes nieuwe kampioenen in de verschillende leeftijdsklassen bekend.
Lees meer >>

Nationale Trio Leagues toe aan vierde speeldag!

woensdag 11 januari 2017
Zaterdag 14 en zondag 15 januari staat in heel Nederland de vierde speeldag van de Nationale Trio Leagues op het programma. Zo halverwege het seizoen begint de spanning langzaam toe te nemen en moeten sommige teams gaan pieken als ze nog mee willen doen om het kampioenschap!
Lees meer >>

Inschrijving Nederlandse kampioenschappen opent 17 januari

dinsdag 10 januari 2017
Begin april organiseren wij het Lotto NK A-klasse 2017 in Bowling Scheveningen en het NK BCD in Knijn Bowling te Amsterdam. Voor deze Nederlandse kampioenschappen kan vanaf dinsdag 17 januari online worden ingeschreven.
Lees meer >>

Sijssens en Van Beers op het podium in Frankrijk

maandag 5 december 2016
Tijdens de vierde stop van de Youth Euro Trophy, het Internationale Jeugdtoernooi Jeff de Brugges in Frankrijk, zijn Michell Sijssens en Bart van Beers als derde geëindigd in hun eigen leeftijdscategorie.
Lees meer >>

Nederlandse kampioenschappen jeugd voor het eerst in nieuwe stijl georganiseerd

maandag 14 november 2016
Zondag 13 november zijn in Sportcity Bowling te Leiderdorp de finales van de Nederlandse kampioenschappen 2016 voor jeugd en jong senioren t/m 21 jaar georganiseerd. Het NK werd dit jaar met een nieuwe opzet georganiseerd.
Lees meer >>
First 45678910111213 Last