Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

De Jong / Edelaar en Brouwer / Gooyers winnen NK 50+ Dubbels

woensdag 13 juni 2018
Van 3 t/m 10 juni werden in Bowling de Worp de Open Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel 2018 georganiseerd. Jack Edelaar & Jan de Jong wonnen het scratch kampioenschap. Cor Brouwer en Rene Gooyers gingen er met de handicap titel vandoor.
Lees meer >>

Bowlers en bowlsters van het jaar bekend bij de jeugd

maandag 4 juni 2018
Zaterdag 2 juni werd in Assen het Kleintje TT Toernooi gespeeld. Dit was het laatste toernooi dat meetelde voor de ranking van jeugdbowlers van dit jaar en dus werden na afloop de prijzen uitgereikt.
Lees meer >>

Finale NJTL gewonnen door de BV Haarlemmermeer

zaterdag 26 mei 2018
Bowling "de Schelmse Brug" te Arnhem was dit keer het strijdtoneel van de Finale Nationale Jeugd Trio League. Na 6 games bleek het jeugdteam van de BV Haarlemmermeer de beste.
Lees meer >>

Nederlanders kunnen mee met internationale top in Tilburg

dinsdag 24 april 2018
Direct na de NK A-klasse werden in Tilburg de EBT-stop Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi en de EBT Masters 2018 gespeeld. Nederlanders lieten zien mee te kunnen met de internationale toppers die naar Tilburg waren gekomen.
Lees meer >>

Jansen en De Gelder nieuwe Nederlandse kampioenen

zondag 15 april 2018
De Nederlandse kampioenschappen A-klasse 2018 zijn gespeeld. Het Singles Event is gewonnen door Ellen Jansen en Nick de Gelder. Het Doubles Event is ook gewonnen door Jansen, samen met Ghislaine Stigter-Van der Tol. Bij de heren was het Nederlands-Belgisch duo Mark Jacobs en Gianny Hendrickx de beste.
Lees meer >>
First 45678910111213 Last