Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

Dit weekend: Finales Nationale Trio Leagues

woensdag 17 mei 2017
20 en 21 mei staan de finales van de Nationale Trio Leagues 2016-2017 op het programma, te beginnen met de finale van de jeugd in Bowling de Worp. Daar komen de acht beste teams van het land strijden om het landskampioenschap.
Lees meer >>

Blankenzee maakt indruk tijdens Duitse jeugdkampioenschappen

maandag 15 mei 2017
Na een jaartje league bij onze Oosterburen besloot Denise Blankenzee ook deel te nemen aan de Duitse jeugdkampioenschappen. En met succes: Masters Goud, All Events Goud en Doubles Zilver was haar oogst.
Lees meer >>

Arnhem Open 2017 afgelast

dinsdag 9 mei 2017
Arhnem Open, waarvan de finale gepland stond op zondag 28 mei, is gecanceld. De organisatie had in aanloop naar het toernooi onvoldoende inschrijvingen ontvangen en heeft nu het besluit moeten nemen het toernooi niet door te laten gaan.
Lees meer >>

Selectie WK 50+ 2017 bekend

maandag 8 mei 2017
Er ging een volledige selectieprocedure aan vooraf om te bepalen welke vier heren en welke vier dames aankomende augustus het oranje van Nederland mogen vertegenwoordigen tijdens de Wereldkampioenschappen 50+ in München. Die acht spelers zijn nu bekend.
Lees meer >>

Nieuw komend seizoen: Nederlandse Kampioenschappen Teams

dinsdag 2 mei 2017
Naar aanleiding van de bevindingen van de Pilot Stedenontmoeting 2.0 is er een nieuw evenement ontstaan: De NK teams. In september en oktober wordt er in vijfmans teams gestreden om de nationale titel. Lees er in de infographic meer over.
Lees meer >>
First 45678910111213 Last