Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

BV Westerpark Zoetermeer wint pilot Stedenontmoeting 2.0

maandag 20 maart 2017
Zaterdag 18 maart organiseerden wij een pilot voor de Stedenontmoeting Senioren 2.0. Tijdens dit evenement ging het team van BV Westerpark Zoetermeer er met de winst vandoor.
Lees meer >>

BV Haarlem wint Stedenontmoeting Senioren

maandag 13 maart 2017
Tijdens een mooie finaledag van de Stedenontmoetnig Senioren heeft BV Haarlem de hegemonie van de Nieuwegeinse BV doorbroken en de titel na vier jaar weer terug. 
Lees meer >>

NK schoolbowlen gewonnen door De Kegelknallers!

zaterdag 11 maart 2017
De finale van het NK schoolbowlen 2017 is gewonnen door De Kegelknallers, een team afkomstig van de Bosseschool uit Middelharnis dat al vier keer eerder het kampioensteam afleverde.
Lees meer >>

Opnieuw Nederlands succes in Youth Euro Trophy

woensdag 8 maart 2017
Het begint te wennen: Nederlandse jeugdspelers die successen behalen tijdens de toernooien van de Youth Euro Trophy. Ook bij de laatste twee edities was dit weer het geval.
Lees meer >>

Perfect game bezorgt de winst tijdens het NK 50+ Scratch

maandag 6 februari 2017
Zondag 5 februari werden in Ockenburg Active de finales van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch 2017 gespeeld. Heren en dames streden apart van elkaar in drie leeftijdscategorieën om de nationale titels.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last