Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

Nederlandse kampioenschappen BCD-klassen klaar voor de start

vrijdag 31 maart 2017
Zaterdag 1 april starten in Knijn Bowling te Amsterdam de Nederlandse kampioenschappen BCD-klassen 2017. In twee weekenden zullen 174 deelnemers de approach opstappen om een gooi te doen naar de titels.
Lees meer >>

Geslaagde editie van NK voor journalisten

woensdag 29 maart 2017
Dinsdag 28 maart werd in Bowling Scheveningen een voorschot genomen op de twee NK-weekenden die voor de deur staan en wel met een NK voor journalisten. Het ging er fanatiek aan toe!
Lees meer >>

Cursisten slagen voor opleiding tot NBF wedstrijdleider

dinsdag 28 maart 2017
Zondag 26 maart werd de opleiding tot NBF wedstrijdleider voor dit seizoen afgerond. Van het kleine groepje cursisten ontvingen drie deelnemers het diploma uit handen van docenten Wendy Haak en Ben van Spronsen.
Lees meer >>

Nationale Trio Leagues naderen ontknoping

maandag 27 maart 2017
In het weekend waarin de klok een uurtje verzet werd stond alweer de zesde speeldag van het seizoen op het programma in de Nationale Trio Leagues! Dit betekent dat het einde nadert en we bijna weten welke teams dit seizoen kampioen worden.
Lees meer >>

BV Westerpark Zoetermeer wint pilot Stedenontmoeting 2.0

maandag 20 maart 2017
Zaterdag 18 maart organiseerden wij een pilot voor de Stedenontmoeting Senioren 2.0. Tijdens dit evenement ging het team van BV Westerpark Zoetermeer er met de winst vandoor.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last