Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

Opnieuw Nederlands succes in Youth Euro Trophy

woensdag 8 maart 2017
Het begint te wennen: Nederlandse jeugdspelers die successen behalen tijdens de toernooien van de Youth Euro Trophy. Ook bij de laatste twee edities was dit weer het geval.
Lees meer >>

Perfect game bezorgt de winst tijdens het NK 50+ Scratch

maandag 6 februari 2017
Zondag 5 februari werden in Ockenburg Active de finales van de Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch 2017 gespeeld. Heren en dames streden apart van elkaar in drie leeftijdscategorieën om de nationale titels.
Lees meer >>

50-plussers maken zich klaar voor NK in Den Haag

dinsdag 24 januari 2017
Zondag 29 januari starten in Ockenburg Active de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch. Zondag 5 februari zijn de zes nieuwe kampioenen in de verschillende leeftijdsklassen bekend.
Lees meer >>

Nationale Trio Leagues toe aan vierde speeldag!

woensdag 11 januari 2017
Zaterdag 14 en zondag 15 januari staat in heel Nederland de vierde speeldag van de Nationale Trio Leagues op het programma. Zo halverwege het seizoen begint de spanning langzaam toe te nemen en moeten sommige teams gaan pieken als ze nog mee willen doen om het kampioenschap!
Lees meer >>

Inschrijving Nederlandse kampioenschappen opent 17 januari

dinsdag 10 januari 2017
Begin april organiseren wij het Lotto NK A-klasse 2017 in Bowling Scheveningen en het NK BCD in Knijn Bowling te Amsterdam. Voor deze Nederlandse kampioenschappen kan vanaf dinsdag 17 januari online worden ingeschreven.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last