Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

Neem het op tegen de EK-selectie!

woensdag 27 juli 2016
Nog drie weken en dan vertrekt onze nationale herenselectie naar Brussel voor deelname aan de European Men Championships 2016. Voor het zover is wordt er nog een leuk toernooitje georganiseerd, waarin jij het kan opnemen tegen de zes selectieleden
Lees meer >>

Nederlanders behalen finaleplaatsen tijdens EBT toernooi Madrid

maandag 11 juli 2016
Tijdens de Brunswick Madrid Challenge, stop 8 van de European Bowling Tour, kwamen zondag 10 juli maarliefst zes landgenoten in actie tijdens de finales. Voor spelers van Team NL een mooie test voor het EK heren dat over een maand begint.
Lees meer >>

Dag der Kampioenen Senioren 2016

zondag 3 juli 2016
Na dit seizoen ook al te zijn gehuldigd als All Events Kampioenen bleken zowel Mark Jacobs als Lisanne Breeschoten in Chandra Nieuwegein een maatje te groot voor de overige kampioenen en zijn nu ook Kampioen der Kampioenen 2016.
 
Lees meer >>

Nederlands succes tijdens EK 50+ in Denemarken

vrijdag 1 juli 2016
Tijdens het EK 50+ in Denemarken hebben enkele landgenoten zich in de prijzen gegooid. Zo won Klaas Gorter zilver in het Singles Event en waren Soerish Fagoe & Peter Broekmans de op 1 na beste in het Doubles Event.
Lees meer >>

Unicum in Bowler van het Jaar ranking

dinsdag 21 juni 2016
Nadat 19 juni het TT Toernooi in Assen is gespeeld zijn alle punten voor de Bowl(st)er van het Jaar rankings verzameld. Nicole Sanders is Bowlster van het Jaar geworden. Bij de heren zorgen Michell Stinissen en Mark Jacobs voor een unicum: Zij worden beide Bowler van het Jaar.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last