Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Wedstrijdbowlen » Mededelingen Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Mededelingen
 

Europees succes voor Nederlanders in Bulgarije en Ierland

maandag 7 november 2016
In Sofia heeft Ghislaine Stigter - Van der Tol zondag 6 november het 7e Sofia International Open gewonnen. Tijdens het YET-toernooi van Ierland behaalden Jochem van Sabben en Dylan Geurds de finale.
Lees meer >>

Nederlandse jeugd gaat internationale strijd aan in België

vrijdag 21 oktober 2016
Op zaterdag 22 oktober start in Wommelgem, België, de tweede stop van Youth Euro Trophy 2016-2017. België is natuurlijk nog relatief dichtbij en dus zien we veel jeugdige landgenoten op de deelnemerslijst.
Lees meer >>

Farida Pascoal-Blom wint tweede NK hcp 50 plus titel, vijf nieuwe kampioenen

zondag 16 oktober 2016
Vijf van de kampioenen van de Nederlandse kampioenschappen handicap 50+ winnen de titel voor het eerst, Farida Pascoal-Blom wint de titel in de C-klasse voor de tweede keer. Ook in 2013-2014 was zij de beste.
Lees meer >>

Van Scheveningen naar San José: Elco Gorter beleeft jongensboek

zondag 16 oktober 2016
Op 3 september versloeg Elco Gorter alle andere deelnemers aan de QubicaAMF World Cup qualifier tijdens het speciale Roll Off evenement. Hij won er deelname aan een toernooi in Costa Rica mee. Wat volgde was een jongensboek voor de 32-jarige Rijssenaar. 
Lees meer >>

Het jeugdcircuit start in Julianadorp met het eerste van 10 jeugdtoernooien

woensdag 5 oktober 2016
De senioren hebben al enkele toernooien kunnen spelen dit seizoen, voor de jeugd wordt 7 & 8 oktober het eerste van tien toernooien georganiseerd. Allemaal tellen ze mee voor de ranking 'Jeugd Bowlers/Bowlster van het Jaar'.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last