Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Bowler van het Jaar klassement staat centraal in Road to the World Cup 2019

donderdag 6 december 2018
Ook in 2019 is Nederland weer aanwezig bij het meest internationale bowlingevenement ter wereld: De QubicaAMF World Cup. Het mooie aan het evenement is dat iedereen een ticket naar de World Cup kan afdwingen. Plaatsing voor de Qualifier is dit jaar af te dwingen via het Bowler van het Jaar Klassement. 
Lees meer >>

WK dag 9 - Bittere beste prestatie sinds 1995

maandag 3 december 2018
Op de negende dag hebben de Team NL Bowling heren de beste teamprestatie geleverd sinds 1995. Toch stonden de heren na afloop van het Team Event niet te juichen op de baan. In tegendeel.
Lees meer >>

WK dag 8: Van Deutekom sluit goed af, Maleisië wint tweede goud

zondag 2 december 2018
Zondag 2 december kwam alleen Yorick van Deutekom namens Team NL Bowling in actie tijdens de WK in Hong Kong. En hoe, hij was als booster in het Team Event de op 2 na beste speler van de dag.
Lees meer >>

WK dag 7 - Team NL Bowling herstelt zich knap, voorlopig 8e

zaterdag 1 december 2018
Op dag 7 in Hong Kong is het volgens velen leukste event begonnen: Het Team Event. Daarnaast werden ook de finales in het Singles Event gespeeld. Een mooie dag dus bij de WK heren.
Lees meer >>

WK dag 6 - Geroken aan de top 4, stunt blijft uit

vrijdag 30 november 2018
Vrijdag 30 november stond blok 2 van het Trio's Event op het programma in Hong Kong. Het trio Johnny Spil, Jord van Weeren en Xander van Mazijk begon de dag met de missie om de 3e plek te veroveren.
Lees meer >>
First 45678910111213 Last