Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Heren gaan ook beginnen aan hun Road to Kuwait 2017

woensdag 3 mei 2017
Nadat de dames begin dit jaar al waren gestart aan de 'Road to Kuwait 2017', het programma dat in het teken staat van deelname aan de Wereldkampioenschappen 2017, gaat zondag voor de heren van start met trials. 
Lees meer >>

Nederlands team sluit succesvol EK jeugd af met goud voor Denise Blankenzee

zondag 16 april 2017
Tijdens het slotstuk van de Europese jeugdkampioenschappen bowlen in Finland heeft het Nederlands team de mooiste prijs gewonnen! Denise Blankenzee wist het Masters Event te winnen! In de finale versloeg ze Megan G. Dicay uit Denemarken met 2-1, nadat zij met 0-1 had achter gestaan in de best-of-3 finale.
Lees meer >>

ALL EVENTS BRONS voor Denise Blankenzee op EK jeugd

zaterdag 15 april 2017
Tijdens de European Youth Championships 2017 heeft Denise Blankenzee brons gewonnen tijdens de All Events. Het was zeer spannend tijdens het Singles Event of haar score in de eerste serie genoeg zou zijn en dat bleek het geval aan het eind van de rit.
Lees meer >>

Jongens grijpen net naast de individuele medailles

vrijdag 14 april 2017
Het Singles Event startte 14 april geweldig met 268 voor Brent de Ruiter en Ronan van der Loo, maar de dag eindigt in mineur omdat zowel in de Singles als All Events net naast de medailles wordt gegrepen.
Lees meer >>

MEISJES WINNEN BRONS bij Team Event EK jeugd, jongens worden zesde

donderdag 13 april 2017
Het Team Event is voor het Nederlands team in Finland succesvol verlopen. De meisjes hebben tijdens het EK jeugd voor het eerst sinds 2009 een medaille gewonnen, de bronzen! Voor de jongens verliep het event iets teleurstellender, zij werden zesde.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last