Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Brent de Ruiter met zilveren plak beste Nederlander tijdens YET Denemarken

maandag 4 maart 2019
Tijdens de zesde stop van het Youth Euro Trophy seizoen, de Koge Youth Masters in Denemarken, kwamen diverse Nederlandse spelers in actie. Brent de Ruiter behaalde het beste resultaat, hij werd 2e in zijn leeftijdscategorie.
Lees meer >>

Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi toe aan ontknoping

zaterdag 2 maart 2019
Bij onze partner Dolfijn - The Plays To Be - wordt deze week de EBT-stop, het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi, georganiseerd. Zondag 3 maart worden de finales gespeeld en gaat één speler er met de hoofdprijs van 5.000 euro vandoor!
Lees meer >>

Denise Blankenzee voor vier jaar naar Amerika

vrijdag 1 maart 2019
Denise Blankenzee, international bij Team NL Bowling, gaat de komende vier studiejaren naar Amerika om daar een studie International Business te combineren met de bowlingsport. 
Lees meer >>

Steun onze Olympische droom en laat je stem horen!

donderdag 24 januari 2019
Deze week zijn wij door World Bowling geïnformeerd over het initiatief: Bowling for gold! Het initiatief wil van bowlen een olympische sport maken in 2024 en jij kan daarbij helpen.
Lees meer >>

Teamweekend en sponsortoernooi Team NL Bowling U18 een succes

dinsdag 22 januari 2019
In het weekend van 19 en 20 januari kwam Team NL Bowling U18 voor het eerst bij elkaar met de definitieve selectie voor de EK jeugd. Er werd veel bereikt in één weekend in voorbereiding op de Europese jeugdkampioenschappen.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last