Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Xander van Mazijk Wereldkampioen Singles

dinsdag 28 november 2017
Tijdens de Wereldkampioenschappen in Las Vegas heeft Xander van Mazijk voor een enorme stunt gezorgd door op dag 2 de gouden medaille te winnen in het Singles Event. Na 22 jaar heeft Nederland weer een Wereldkampioen bij de heren.
Lees meer >>

WK goed gestart voor de heren, Van Mazijk naar halve finale

maandag 27 november 2017
Zondag 26 november mochten de heren eindelijk de baan op het voor het WK Singles Event. Het werd een gedenkwaardige dag: Xander van Mazijk plaatste zich als eerste voor de halve finales op maandag 27 november.
Lees meer >>

De Rooij eindigt 12e in het WK Singles Event

zondag 26 november 2017
Zaterdag 25 november zijn in Las Vegas de Wereldkampioenschappen begonnen. Het WK begon met het Singles Event voor dames. Maxime de Rooij presteerde het beste met een knappe 12e plaats.
Lees meer >>

Nederlands team klaar voor WK

zaterdag 25 november 2017
Vrijdag zijn in de South Point Bowling Plaza te Las Vegas de Wereldkampioenschappen bowlen geopend. De Nederlandse bowlingselectie heeft zich in 2016 met zowel het dames- als het herenteam weten te kwalificeren en is erbij om zich te meten met de top van de wereld.
Lees meer >>

Filipijnen en Amerika winnen de QubicaAMF World Cup 2017

maandag 13 november 2017
De 53e editie van de QubicaAMF World Cup zit erop. In Hermosillo, Mexico, klonken het Filipijnse en Amerikaanse volkslied voor de winnaars. Het lukte Team NL Bowling niet om de doelstellingen te behalen en daarmee een rol van betekenis te spelen. 
Lees meer >>
First 234567891011 Last