Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nederlandse World Games-delegatie zet koers naar Wrocław

donderdag 22 juni 2017
De Nederlandse afvaardiging naar de World Games kwam woensdag op Papendal bij elkaar voor een teambuilding- en persdag. Chef de mission Jan Sjouke van den Bos: “We gaan in Wrocław voor een plek bij de eerste tien.”
Lees meer >>

Nederlanders in finale Youth Euro Trophy

donderdag 25 mei 2017
Vrijdag 26 mei worden in Reims (Frankrijk) de finales gespeeld van de Youth Euro Trophy (YET). De jeugdtour leidde de deelnemers dit jaar weer langs Engeland, België, Ierland, Frankrijk, Nederland en Denemarken. De beste spelers per leeftijdsklasse over het gehele seizoen spelen nu om de eindzege. 
Lees meer >>

Van Mazijk wint trials WK 2017, coaches maken voorselectie bekend

zondag 21 mei 2017
De trials ter voorbereiding op het WK 2017 voor heren zijn gewonnen door Xander van Mazijk. Hij verdient daarmee, net als nummer 2 Yorick van Deutekom, een plek in de Nederlandse selectie. Coaches Van den Bogaard en Sassen maakten na afloop van de trials de volledige voorselectie bekend.
Lees meer >>

Blankenzee maakt indruk tijdens Duitse jeugdkampioenschappen

maandag 15 mei 2017
Na een jaartje league bij onze Oosterburen besloot Denise Blankenzee ook deel te nemen aan de Duitse jeugdkampioenschappen. En met succes: Masters Goud, All Events Goud en Doubles Zilver was haar oogst.
Lees meer >>

Knijff en Van den Berg aan kop in Trials Road to Las Vegas

maandag 8 mei 2017
Zondag 7 mei zijn de eerste 2 series van de trials gespeeld die georganiseerd worden als start voor de 'Road to Las Vegas', het programma dat in het teken staat van het WK heren, eind november in Amerika.
Lees meer >>
First 234567891011 Last