Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Terugblik op de enige World Games bowlingmedaille voor Nederland

donderdag 13 juli 2017
Van 21 t/m 24 juli wordt in Polen het bowlingevent van de World Games georganiseerd. Van de negen voorgaande edities was Nederland er zes keer bij, waarbij  één keer een medaille werd gewonnen.
Lees meer >>

Aftellen tot World Games 2017: Nog één week!

woensdag 12 juli 2017
Woensdag 19 juli vertrekt de Nederlandse selectie naar Wroclaw in Polen waar de tiende editie van de World Games wordt georganiseerd. Ook bowlen staat op het programma van dit multisportevenement voor niet-olympische sporten.
Lees meer >>

Nederlandse jeugdselectie start aan Road to Aalborg 2018

woensdag 5 juli 2017
Het lijkt nog niet eens zo lang geleden dat het Nederlands team terugkwam uit Finland met een gouden Masters medaille, een zilveren Doubles medaille en bronzen medailles voor de All Events en Teams. Toch gaat 8 juli de voorbereiding voor het volgende EKJ weer van start.
Lees meer >>

​Selectie WK dames bekend gemaakt

woensdag 28 juni 2017
In november neemt de Nederlandse bowlingselectie deel aan de Wereldkampioenschappen voor heren en dames. De damesselectie is inmiddels bepaald door bondscoaches Ton Plummen en Dan French.
Lees meer >>

Van de Wakker de sterkste in de Sportbowling Master finale 2017

dinsdag 27 juni 2017
De 28-jarige Jeffrey van de Wakker uit Heemstede mag zich een jaar lang Sportbowling Master van het jaar noemen. Hij won in Hoofddorp met een nipte 2-1 overwinning tegen Jeroen van Geel.
Lees meer >>
12345678910 Last