Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Brons voor de Team NL Bowling jongens op het EKJ Team Event

donderdag 29 maart 2018
Tijdens de Europese jeugdkampioenschappen bowlen in Aalborg, Denemarken, heeft Nederland de tweede medaille behaald. Na het zilver voor de meisjes in het Doubles Event, was het dit keer de beurt aan de jongens om te excelleren. In het Team Event werd knap de bronzen medaille gewonnen.
Lees meer >>

Zilver voor Blankenzee en Kriele in Doubles Event op EK Jeugd

dinsdag 27 maart 2018
Dinsdag 27 maart heeft Team NL Bowling een zilveren medaile gewonnen! Beaudine Kriele en Denise Blankenzee wisten de finale te bereiken, waarin ze op slechts 5 pins hun meerdere moesten erkennen in Engeland, met Isabel Allen en Sophie Thompson.
Lees meer >>

Team NL Bowling jeugd "overvallen" tijdens laatste training voor het EK Jeugd

maandag 19 maart 2018
Zaterdag stond de laatste teamtraining voor de jeugd van Team NL Bowling op het programma ter voorbereiding op het aankomende EK Jeugd in Denemarken. De training verliep even wat anders dan gepland...
Lees meer >>

Hoe is het met... de Europees kampioene jeugd!

donderdag 15 maart 2018
Maandag 26 maart beginnen in Aalborg, Denemarken, de Europese kampioenschappen jeugd. Vorig jaar kende Team NL Bowling een zeer succesvolle editie, mede dankzij het goud voor Denise Blankenzee. Hoe is het nu met haar, bijna een jaar later?
Lees meer >>

Dames starten aan 'Road to Brussels 2018'

vrijdag 26 januari 2018
Het WK in Las Vegas is nog geen twee maanden geleden, toch staat voor de dames van Team NL Bowling het volgende evenement alweer op het programma: de European Women Championships 2018 in Brussel, België.
Lees meer >>
12345678910 Last