Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nederlandse jeugdselectie start aan Road to Aalborg 2018

woensdag 5 juli 2017
Het lijkt nog niet eens zo lang geleden dat het Nederlands team terugkwam uit Finland met een gouden Masters medaille, een zilveren Doubles medaille en bronzen medailles voor de All Events en Teams. Toch gaat 8 juli de voorbereiding voor het volgende EKJ weer van start.
Lees meer >>

​Selectie WK dames bekend gemaakt

woensdag 28 juni 2017
In november neemt de Nederlandse bowlingselectie deel aan de Wereldkampioenschappen voor heren en dames. De damesselectie is inmiddels bepaald door bondscoaches Ton Plummen en Dan French.
Lees meer >>

Van de Wakker de sterkste in de Sportbowling Master finale 2017

dinsdag 27 juni 2017
De 28-jarige Jeffrey van de Wakker uit Heemstede mag zich een jaar lang Sportbowling Master van het jaar noemen. Hij won in Hoofddorp met een nipte 2-1 overwinning tegen Jeroen van Geel.
Lees meer >>

Nederlandse World Games-delegatie zet koers naar Wrocław

donderdag 22 juni 2017
De Nederlandse afvaardiging naar de World Games kwam woensdag op Papendal bij elkaar voor een teambuilding- en persdag. Chef de mission Jan Sjouke van den Bos: “We gaan in Wrocław voor een plek bij de eerste tien.”
Lees meer >>

Nederlanders in finale Youth Euro Trophy

donderdag 25 mei 2017
Vrijdag 26 mei worden in Reims (Frankrijk) de finales gespeeld van de Youth Euro Trophy (YET). De jeugdtour leidde de deelnemers dit jaar weer langs Engeland, België, Ierland, Frankrijk, Nederland en Denemarken. De beste spelers per leeftijdsklasse over het gehele seizoen spelen nu om de eindzege. 
Lees meer >>
First 567891011121314 Last