Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Team NL Bowling jeugd "overvallen" tijdens laatste training voor het EK Jeugd

maandag 19 maart 2018
Zaterdag stond de laatste teamtraining voor de jeugd van Team NL Bowling op het programma ter voorbereiding op het aankomende EK Jeugd in Denemarken. De training verliep even wat anders dan gepland...
Lees meer >>

Hoe is het met... de Europees kampioene jeugd!

donderdag 15 maart 2018
Maandag 26 maart beginnen in Aalborg, Denemarken, de Europese kampioenschappen jeugd. Vorig jaar kende Team NL Bowling een zeer succesvolle editie, mede dankzij het goud voor Denise Blankenzee. Hoe is het nu met haar, bijna een jaar later?
Lees meer >>

Dames starten aan 'Road to Brussels 2018'

vrijdag 26 januari 2018
Het WK in Las Vegas is nog geen twee maanden geleden, toch staat voor de dames van Team NL Bowling het volgende evenement alweer op het programma: de European Women Championships 2018 in Brussel, België.
Lees meer >>

Regionale jeugdselecties starten gezamenlijk aan nieuw kalenderjaar

dinsdag 16 januari 2018
Zondag 14 januari verzamelden de regionale talenten van de vijf regionale jeugdselecties in Claus Bowling te Hoofddorp voor een gezamenlijke training. Er werd in die paar uur dat ze samen waren flink wat werk verzet.
Lees meer >>

Team NL Bowling selectie voor het EK Jeugd 2018 geformeerd

maandag 18 december 2017
Eind maart staan in Aalborg de European Youth Championships 2018 op het programma en de NBF schrijft Team NL Bowling daar weer graag voor in. De acht spelers die ons daar gaan vertegenwoordigen zijn inmiddels gekozen.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last