Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nederlandse jeugdselectie klaar voor vertrek naar Finland

woensdag 5 april 2017
Maandag 10 april starten in Helsinki, Finland, de European Youth Championships 2017. De Nederlandse selectie is er na bijna een jaar voorbereiding klaar voor en vertrekt vrijdag 7 april richting Scandinavië.
Lees meer >>

Damesselectie gestart aan voorbereiding op WK

vrijdag 17 maart 2017
In december worden in Koeweit de Wereldkampioenschappen voor heren en dames georganiseerd. De damesselectie is inmiddels begonnen aan de voorbereiding.
Lees meer >>

Nederland en België oefenen voor EK Jeugd

zaterdag 11 maart 2017
Ter voorbereiding op de aankomende European Youth Championships 2017 kwamen de selecties van Nederland en België zaterdag 11 maart in Bergen op Zoom bij elkaar voor een oefeninterland. 
Lees meer >>

EYC-ploeg na teamweekend in Julianadorp klaar voor oefeninterland

woensdag 8 maart 2017
Over een maand worden in Helsinki, Finland, de European Youth Championships 2017 gehouden. Nederland is erbij met een volledige selectie van 4 jongens en 4 meisjes en dat team is volop in voorbereiding op dit mooie evenement. 
Lees meer >>

Sanders en Van der Loo winnen gemeentelijke sportprijzen

zondag 29 januari 2017
Tijdens de sportgala’s van Emmen en Hilvarenbeek hebben Nicole Sanders en Ronan van der Loo erkenning gekregen voor de geleverde sportprestaties in 2016. Het is direct ook mooie waardering voor de bowlingsport.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last