Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

WK dag 9 - Bittere beste prestatie sinds 1995

maandag 3 december 2018
Op de negende dag hebben de Team NL Bowling heren de beste teamprestatie geleverd sinds 1995. Toch stonden de heren na afloop van het Team Event niet te juichen op de baan. In tegendeel.
Lees meer >>

WK dag 8: Van Deutekom sluit goed af, Maleisië wint tweede goud

zondag 2 december 2018
Zondag 2 december kwam alleen Yorick van Deutekom namens Team NL Bowling in actie tijdens de WK in Hong Kong. En hoe, hij was als booster in het Team Event de op 2 na beste speler van de dag.
Lees meer >>

WK dag 7 - Team NL Bowling herstelt zich knap, voorlopig 8e

zaterdag 1 december 2018
Op dag 7 in Hong Kong is het volgens velen leukste event begonnen: Het Team Event. Daarnaast werden ook de finales in het Singles Event gespeeld. Een mooie dag dus bij de WK heren.
Lees meer >>

WK dag 6 - Geroken aan de top 4, stunt blijft uit

vrijdag 30 november 2018
Vrijdag 30 november stond blok 2 van het Trio's Event op het programma in Hong Kong. Het trio Johnny Spil, Jord van Weeren en Xander van Mazijk begon de dag met de missie om de 3e plek te veroveren.
Lees meer >>

WK dag 5 - Een goed begin van het Trio's Event

donderdag 29 november 2018
Donderdag is in Hong Kong het Trio's Event begonnen. In de volgende formaties kwam het Nederlands team in actie: Jeroen van Geel, Yorick van Deutekom & Youri Fens en Johnny Spil, Jord van Weeren en Xander van Mazijk.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last