Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

WK dag 5 - Een goed begin van het Trio's Event

donderdag 29 november 2018
Donderdag is in Hong Kong het Trio's Event begonnen. In de volgende formaties kwam het Nederlands team in actie: Jeroen van Geel, Yorick van Deutekom & Youri Fens en Johnny Spil, Jord van Weeren en Xander van Mazijk.
Lees meer >>

WK heren live op Ziggo Sport

donderdag 29 november 2018
De finales van de Wereldkampioenschappen in Hong Kong worden van 1 t/m 5 december live uitgezonden op Ziggo Sport. Nederland is daarbij één van de 15 landen waarin de WK worden uitgezonden.
Lees meer >>

WK heren halverwege, nog geen hoge klassering voor Team NL Bowling

woensdag 28 november 2018
De Wereldkampioenschappen voor heren in Hong Kong zijn halverwege. Team NL Bowling heeft inmiddels de Singles en Doubles Events gespeeld, met een 36e en 28e plaatsen als beste noteringen.
Lees meer >>

WK dag 4 - 28e plek hoogste notering in Doubles Event

woensdag 28 november 2018
Het Doubles Event van de WK heren is woensdag afgesloten door Johnny Spil en Jord van Weeren. Zij eindigen op de 28e plek en zijn daarmee het beste Nederlandse duo. 
Lees meer >>

WK dag 3 - Start van het Doubles Event

dinsdag 27 november 2018
Dinsdag 27 november is in Hong Kong het Doubles Event van start gegaan. Namens Nederland kwamen alleen Xander van Mazijk en Youri Fens in actie. Zij verbeterden zich beide ten opzichte van het Singles Event, maar komen nog te kort voor een hoge notering.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last