Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

ALL EVENTS BRONS voor Denise Blankenzee op EK jeugd

zaterdag 15 april 2017
Tijdens de European Youth Championships 2017 heeft Denise Blankenzee brons gewonnen tijdens de All Events. Het was zeer spannend tijdens het Singles Event of haar score in de eerste serie genoeg zou zijn en dat bleek het geval aan het eind van de rit.
Lees meer >>

Jongens grijpen net naast de individuele medailles

vrijdag 14 april 2017
Het Singles Event startte 14 april geweldig met 268 voor Brent de Ruiter en Ronan van der Loo, maar de dag eindigt in mineur omdat zowel in de Singles als All Events net naast de medailles wordt gegrepen.
Lees meer >>

MEISJES WINNEN BRONS bij Team Event EK jeugd, jongens worden zesde

donderdag 13 april 2017
Het Team Event is voor het Nederlands team in Finland succesvol verlopen. De meisjes hebben tijdens het EK jeugd voor het eerst sinds 2009 een medaille gewonnen, de bronzen! Voor de jongens verliep het event iets teleurstellender, zij werden zesde.
Lees meer >>

Halverwege Team Event nog voldoende perspectief voor Nederlandse teams

woensdag 12 april 2017
Woensdag 12 april zijn de eerste 3 games van het Team Event gespeeld, zowel bij de jongens als de meisjes. De meisjes staan halvewege op een mooie 4e plek. De jongens vinden we terug op plek 10, maar met de Top 4 nog wel binnen bereik.
Lees meer >>

Meisjes missen op 10 pins een medaille in het Doubles Event

dinsdag 11 april 2017
Dinsdag 11 april kwamen de meisjes voor het eerst in actie, tijdens het Doubles Event. Denise Blankenzee & Bianca Brommer kwamen met 2262 heel dichtbij de beste vier, maar kwamen aan het eind van de rit 10 pins te kort.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last