Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Van Mazijk wint trials WK 2017, coaches maken voorselectie bekend

zondag 21 mei 2017
De trials ter voorbereiding op het WK 2017 voor heren zijn gewonnen door Xander van Mazijk. Hij verdient daarmee, net als nummer 2 Yorick van Deutekom, een plek in de Nederlandse selectie. Coaches Van den Bogaard en Sassen maakten na afloop van de trials de volledige voorselectie bekend.
Lees meer >>

Blankenzee maakt indruk tijdens Duitse jeugdkampioenschappen

maandag 15 mei 2017
Na een jaartje league bij onze Oosterburen besloot Denise Blankenzee ook deel te nemen aan de Duitse jeugdkampioenschappen. En met succes: Masters Goud, All Events Goud en Doubles Zilver was haar oogst.
Lees meer >>

Knijff en Van den Berg aan kop in Trials Road to Las Vegas

maandag 8 mei 2017
Zondag 7 mei zijn de eerste 2 series van de trials gespeeld die georganiseerd worden als start voor de 'Road to Las Vegas', het programma dat in het teken staat van het WK heren, eind november in Amerika.
Lees meer >>

Heren gaan ook beginnen aan hun Road to Kuwait 2017

woensdag 3 mei 2017
Nadat de dames begin dit jaar al waren gestart aan de 'Road to Kuwait 2017', het programma dat in het teken staat van deelname aan de Wereldkampioenschappen 2017, gaat zondag voor de heren van start met trials. 
Lees meer >>

Nederlands team sluit succesvol EK jeugd af met goud voor Denise Blankenzee

zondag 16 april 2017
Tijdens het slotstuk van de Europese jeugdkampioenschappen bowlen in Finland heeft het Nederlands team de mooiste prijs gewonnen! Denise Blankenzee wist het Masters Event te winnen! In de finale versloeg ze Megan G. Dicay uit Denemarken met 2-1, nadat zij met 0-1 had achter gestaan in de best-of-3 finale.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last