Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Evenementen » WMC 2018 - Hong Kong Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Selectie
 

V.l.n.r.: Van Deutekom, Van Mazijk, Fens, Spil, Van Weeren, Van Geel en Van den Bogaard
Klik hier voor meer informatie.
 


Nieuws
 

Update 'Road to Hong Kong'

woensdag 10 oktober 2018
Exact een maand geleden informeerden wij over het topsportprogramma 'Road to Hong Kong 2018'. Het programma dat in het teken staat van de WK heren en waaraan een actie is gekoppeld om de zes spelers en coach financieel te ondersteunen. We vonden het hoog tijd voor een update.
Lees meer >>

Team NL Bowling heren dit seizoen naar WK en EK

maandag 10 september 2018
Dit seizoen zijn de Team NL Bowling heren te zien op twee evenementen: De WK in Hong Kong, komende november, en de EK in München, komende zomer. In Hong Kong wil het team de titel van Xander van Mazijk verdedigen.
Lees meer >>
 


Help ons naar Hong Kong
 
Wij zijn de Team NL Bowling heren: Xander van Mazijk, Johnny Spil, Jord van Weeren, Youri Fens, Yorick van Deutekom, Jeroen van Geel en coach Ron van den Bogaard. In december hebben wij deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Las Vegas en Xander van Mazijk werd daar wereldkampioen! Een enorme stunt, je hebt er vast iets over gezien op het nieuws.
 
Komende november staat een nieuw WK voor de deur, dit keer in Hong Kong. Xander wil daar graag zijn titel verdedigen en zijn stunt smaakt voor het hele team naar meer! Helaas heeft onze bond niet de middelen om dit WK voor ons te bekostigen, wat betekent dat wij het volledig zelf moeten financieren.
 
Vliegtickets, hotel en het transport van onze +/- 42 bowlingballen zijn daarbij de grootste kostenposten. Je begrijpt dat wij jouw financiële support goed kunnen gebruiken. Wij hopen daarom dat jij ons wilt helpen om al onze bowlingballen in Hong Kong te krijgen! Daar hebben wij in totaal €7.500,- voor nodig.
 
Help jij ons naar Hong Kong om onze titel verdedigen en de bowlingsport opnieuw een boost te geven? Alvast bedankt en volg ons in onze voorbereiding op de WK via social media.  
Wij waarderen iedere bijdrage, zowel klein als groot. Wanneer je ons support houden wij je gedurende de komende maanden op diverse manieren op de hoogte van onze activiteiten. Wanneer jouw bijdrage hoger is dan €250,- ben je van harte uitgenodigd voor een toffe bowlingclinic, waar wij je de fijne kneepjes van de sport bijleren.
 
Uw bedrijfslogo op ons shirt?
Dit is absoluut bespreekbaar, net als extra uitingen. Met de €7.500,- zijn wij er helaas nog niet. Het WK neemt 2 weken in beslag en brengt de nodige verblijfskosten met zich mee. Tevens willen wij ons zo goed mogelijk voorbereiden. Uw extra support kan ons daarbij nog beter op weg helpen. Voor meer informatie over sponsormogelijkheden of het maken van een afspraak, neem contact op via topsport@bowlen.nl of 0318 – 559 343.
 


 
 


Handige links
  


Word fan op Instagram
 
 


Word fan op Facebook