Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Evenementen » WC 2017 - Las Vegas Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Selectie
 
Van 24 november t/m 5 december kwamen de nationale heren- en damesselecties in actie tijdens de World Championships 2017 in Las Vegas, Amerika. Op deze webpagina een terugblik op het evenement.

  

Klik hier voor meer informatie over de damesselectie.
Klik hier voor meer informatie over de herenselectie.
 


Nieuws
 

WK 2017 eindigt met mooie Top 8 plek voor Stigter-Van der Tol

dinsdag 5 december 2017
Maandag 4 december lokale tijd is in Las Vegas een einde gekomen aan het WK. Een bijzonder mooi einde, want Ghislaine Stigter-Van der Tol wist zich tot de kwartfinales van het Masters Event te knokken.
Lees meer >>

Trots en teleurstelling na het WK Team Event in Las Vegas

zondag 3 december 2017
Vrijdag 1 en zaterdag 2 december zijn in Las Vegas de Team Events gespeeld op de Wereldkampioenschappen 2017. Het leverde het Nederlands team trots en teleurstelling op.
Lees meer >>

Trio's Event brengt geen nieuw succes voor Nederlands team

vrijdag 1 december 2017
Woensdag en donderdag is het Trio's Event gespeeld. Het was een pittig event voor de Nederlanders, die merken dat de dagen beginnen te tellen. Er is echter nog één Event te spelen waarbij iedereen zich voor het laatst moet zien op te laden om alles te geven.
Lees meer >>

Een mooie 13e plek het beste resultaat in het WK Doubles Event

woensdag 29 november 2017
Na een gouden maandagochtend moest de knop voor het heren team snel om. Alle emoties moesten plaats maken voor concentratie voor alweer het tweede event: Doubles. Dat bleek lastig…
Lees meer >>

Xander van Mazijk Wereldkampioen Singles

dinsdag 28 november 2017
Tijdens de Wereldkampioenschappen in Las Vegas heeft Xander van Mazijk voor een enorme stunt gezorgd door op dag 2 de gouden medaille te winnen in het Singles Event. Na 22 jaar heeft Nederland weer een Wereldkampioen bij de heren.
Lees meer >>
123
 


 
 


Handige links
  


Team NL Bowling op Insta
 
 


Word fan op Facebook