Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Topsport » Evenementen » EYC 2018 - Aalborg Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Selectie
 

Staand v.l.n.r.: Peter van Zijp (coach), Beaudine Kriele, Bianca Brommer, Anique van Ewijck, Denise Blankenzee, Marieke de Jong (coach)
Gehurkd v.l.n.r.: Ronan van der Loo, Brent de Ruiter, Jord van Weeren (coach), Mike Bergmann & Nick de Gelder
 


Nieuws
 

Team NL Bowling sluit EYC 2018 af met Masters brons voor Bianca Brommer

zondag 1 april 2018
Op de laatste dag van de Europese jeugdkampioenschappen was Team NL Bowling nog volop in de race. Maar liefst vijf spelers kwamen nog in actie in het Masters Event. Bianca Brommer bereikte de halve finales en wint daarmee de bronzen medaille!
Lees meer >>

Brons voor de Team NL Bowling jongens op het EKJ Team Event

donderdag 29 maart 2018
Tijdens de Europese jeugdkampioenschappen bowlen in Aalborg, Denemarken, heeft Nederland de tweede medaille behaald. Na het zilver voor de meisjes in het Doubles Event, was het dit keer de beurt aan de jongens om te excelleren. In het Team Event werd knap de bronzen medaille gewonnen.
Lees meer >>
1234
 


Officiële supporters Team NL Bowling
 
        
 


Laat een berichtje achter voor het team:
 
Naam: Ton Zandboer NBF Bestuur Bericht: Jongens en meisjes hartelijk gefeliciteerd met jullie behaalde successen in Denemarken, wij zijn erg trots op jullie. Ook onze coaches bedankt voor jullie inzet en voor het netjes thuisbrengen van onze jeugdleden.Jan Jaap ook jij bedankt voor het ontvangst van onze spelers en coaches in Veendam. Als Bestuur zullen wij jullie nog op een gepaste manier in het zonnetje zetten. Ton Zandboer NBF Bestuur.
Geplaatst: dinsdag 3 april 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Veel plezier met jullie feestje in Veendam!
Geplaatst: maandag 2 april 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Team Aalborg 2018, gefeliciteerd met de behaalde medailles. Jullie kunnen terugkijken op mooie en spannende Europese Kampioenschappen. Ik vond het heel interessant om online de wedstrijden te kunnen volgen. Er kan van geleerd worden dat tweehandig bowlen de toekomst heeft. Als lid van team Aalborg 1978 heb ik genoten van de 'overval' in Leiden en van dit toernooi. Ik wens het gehele team en de begeleidingsstaf mooie herinneringen toe.
Geplaatst: zondag 1 april 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Team Aalborg 2018, gefeliciteerd met de behaalde medailles. Jullie kunnen terugkijken op mooie en spannende Europese Kampioenschappen. Ik vond het heel interessant om online de wedstrijden te kunnen volgen. Er kan van geleerd worden dat tweehandig bowlen de toekomst heeft. Als lid van team Aalborg 1978 heb ik genoten van de 'overval' in Leiden en van dit toernooi. Ik wens het gehele team en de begeleidingsstaf mooie herinneringen.
Geplaatst: zondag 1 april 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Hi Bianca, gefeliciteerd met je bronzen medaille. Daar mag je heel trots op zijn.
Geplaatst: zondag 1 april 2018
Naam: Eric Kok Bericht: Bianca, van harte gefeliciteerd met je prachtige Bronzen medaille.👏👏👏 Geniet ervan 👍
Geplaatst: zondag 1 april 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Beaudine, wat er knappe prestatie van je in de singles. Je kwam dichtbij. Revancheren tijdens de masters lijkt mij! En dan de masters met Denise en Bianca. Goed hoor! Succes alvast.
Anique, je hebt een schitterende ervaring opgedaan, ookal eindigt jouw toernooi nu. Straks kun je vertellen wat je hebt meegemaakt. En van deze ervaring kan je bij een toernooi in Nederland enorm profiteren.
Geplaatst: zaterdag 31 maart 2018
Naam: Eric Kok Bericht: Mike en Brent,
Helaas net te kort voor een medaille, maar een prachtige singleserie mannen. Dan bij de masters maar die plak terughalen. Go for it !
Geplaatst: zaterdag 31 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Ronan, Brent, Nick en Mike, jullie hebben samen met jullie coach Jord een prima prestatie geleverd. Nu al medailles behaald en wie weet wat er nog komt.
50% van het team in de finale en dat had het jongensteam van 1978 ook behaald. Maar, dat waren er toen wel drie!
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Bent, jij natuurlijk ook gefeliciteerd met het bereiken van de masters!
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Jerry Teunissen Bericht: Fantastisch gespeeld Brent en Mike ... jammer van de semifinale Boys singles ... maar geplaatst voor de Masters ... 232 gemiddeld .... wow .... en Ronan van der Loo 210 gemiddeld op een 19e plek ook zeer verdienstelijk .... net als debutant Nick de Gelder die 40e werd.... we hebben genoten van jullie inzet, en vechtlust,,, jullie kunnen trots zijn.... we hebben genoten hier in NL ...
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Mike, gefeliciteerd met je plaatsing voor de masters. Veel succes
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Plaats 5 en 6 voor Bent en Mike in de singles. Waanzinnig goede scores en dan helaas net te kort voor de halve finales. Dat is best zuur. Ik ben onder de indruk van jullie hoge series. Ik zie scores van de top 4 waar zelfs professionals zich op stuk kunnen bijten.
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Wat een ongelooflijke scores bij de singles jongens! Mike heeft zich heel knap staande gehouden en ik hoop dat hij bij de top 4 genoteerd blijft staan.
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Ronald Chandra Bericht: TEAM NL HEREN

Van harte gefeliciteerd met jullie bronzen plak,
geweldig en weer om trots te zijn.
Ook de coaches PF top
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Eric Kok Bericht: Klasse gedaan mannen. De Zweden waren een maatje te groot, maar een mooie medaille binnengesleept !
Geplaatst: vrijdag 30 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Gefeliciteerd met jullie bronzen medaille. Goed gedaan hoor!
Geplaatst: donderdag 29 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: De zweedse jongens waren echt sterker. Jullie heben echt je best gedaan; dat was online te zien. Succes verder in dit toernooi.
Geplaatst: donderdag 29 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Knap resultaat van de jongens. En nu de Zweden opvreten in de halve finale. Succes!
Geplaatst: donderdag 29 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Beste Meiden, jullie hebben jezelf verbeterd tn opzichte van de eerste serie. Ik hoop dat jullie hiervan hebben geleerd en dat de stijgende lijn wordt doorgezet in de singles.
En nu de jongens aanmoedigen om bij de top 4 te eindigen. Veel plezier samen!
Geplaatst: donderdag 29 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Voor de meiden moet dit een zware middag zijn geweest. Ik hoop dat de coaches hen weer op het juiste latje kunnen krijgen. Er liggen nog veel kansen in het tweede blok. Schouders eronder en de mascotte vooraan!
Geplaatst: woensdag 28 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Een mooie start van de jongens in het teamevent. Er is uitzicht op een halve finaleplaats en dat is gezien de hoge scores van de top 4 een schitterende prestaties. Veel succes voor de tweede serie van 3 games!
Geplaatst: woensdag 28 maart 2018
Naam: Ria Wildenboer Bericht: Wouw..... Geweldig
Denise&Beaudine
Geplaatst: woensdag 28 maart 2018
Naam: Ton Plummen Bericht: Zo jullie tweetjes, een mooie medaille in the pocket. Van harte gefeliciteerd en geniet er van. Coaches ook jullie gefeliciteerd , mooie prestatie en het smaakt naar meer.
Geplaatst: dinsdag 27 maart 2018
Naam: Paul Iles Bericht: Gefeliciteerd met zilver, Beaudine en Denise. Dit smaakt naar meer!
Ga doorrrrrr!
Geplaatst: dinsdag 27 maart 2018
12
 

Teken het gastenboek

1000 tekens over
 


 
 


Word fan op Instagram
 
 


Word fan op Facebook