Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Over de NBF » Partners Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Valcke Bowling Service
 
Als exclusief Brunswick distributeur is Valcke Bowling Service specialist in het ontwerpen en installeren van bowling centers, alsook levering van de volledige bowling uitrusting.Valcke Bowling Service is actief in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland.

Sinds 1992 werkt Valcke samen met het Amerikaanse Brunswick, globale marktleider voor het uitrusten van bowlings. Deze samenwerking bundelt zowel de nodige knowhow als uitmuntende kwaliteit.

Op de Valcke Bowling Service webshop vind je een uitgebreid aanbod aan bowling accessoires, zoals bowlingballen, schoenen, kegels, wisselstukken, producten en machines voor onderhoud.


   
 


Lanetalk AB
 
Het Zweedse Lanetalk AB biedt met de mobiele applicatie Lanetalk de mogelijkheid om mee te doen aan wedstrijden en uitdagingen, waar en wanneer jij maar wilt. Het doel is daarbij te kunnen spelen tegen andere bowlers over de hele wereld. 

De toekomstvisie van Lanetalk sluit aan op die van de NBF, waarbij we de bowlingsport voor iedereen toegankelijk én aantrekkelijk willen maken. Sinds 2019 is Lanetalk Official Scoringpartner van de NBF en werken we samen aan uitbreiding van het aantal speellocaties in Nederland en het aantal gebruikers. In 2020 vond de eerste gezamenlijke challenge plaats.

Ook bowlen via Lanetalk in jouw bowlingcentrum? Bezoek de website lanetalk.com en vind er meer informatie voor zowel bowlers als centra.