Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Over de NBF » NBF partners » Toernooipartners Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
15e BVH Dubbel Handicap Toernooi
 
 
In de periode 29 april tot en met 7 mei 2017 organiseren wij, in samenwerking met de Vrienden van de BVH, al weer het 15e BVH Claus Dubbel Handicap Toernooi Een echt C-toernooi waar gezelligheid bovenaan de lijst staat.  We hebben de opzet daarom  ook gewijzigd!  • Twee weekenden, omdat we vorig jaar mensen hebben moeten teleurstellen. • Geen single finales meer, een echt dubbel toernooi met hoger prijzengeld voor de teams.  • Een echte finaledag, geen series op de laatste zondag.  Je speelt een serie van 5 games, de halve-finale kan je bereiken  door plaatsing via de ranglijst, EarlyBird series, meedoen aan de Sweeper,  de Desperado ronde en Wildcards. Inschrijven kan via de website.
 


10e Zeevishandel Van der Zwan Single Toernooi
 
Bowlingvereniging Middelburg organiseert op zaterdag 7 en zondag 8 oktober  2017 alweer het
10e Zeevishandel Van der Zwan Single Toernooi.
 
Dit toernooi dat gehouden wordt in Bowlingcentrum De Kruitmolen te Middelburg is een alom bekend C toernooi waarbij je als deelnemer lekkere Zeeuwse mosselen gratis krijgt aangeboden door Zeevishandel Van der Zwan en ZN en Prins & Dingemanse.Kortom het wordt weer een leuk en gezellig toernooi, met heerlijk mosselen eten na uw serie.Er worden 4 games voorronde gespeeld in een aparte dames / heren klasse. De beste16 (aantal dames en heren naar rato) spelen finale over 4 games.

Website
 


Dutch Senior Open
 
Het Dutch Senior  Open is een zeer populair toernooi en is verreweg het allergrootste  internationale  50+  toernooi  binnen de Europese ISBT organisatie  en  tevens  partner  van de  50 plus Master Tour.  Het ervaren en geoliede organisatieteam van het DSO bestaat al jaren volledig uit enthousiaste vrijwilligers. Met een prijzenpot van € 12000, 48 finale plaatsen en op zaterdagavond een grandioos buffet, zijn de spelers verzekerd van een geweldig evenement. Een belangrijke bijdrage aan het DSO wordt geleverd door onze sponsoren Bowling Nieuwegein en Storm.
 


Lucky 7 Emmen
 
 


Weekendje HeerhugoWaarland
  


10e Spijkenisse Open
 

Het is alweer voor de 10e maal dat dit open toernooi georganiseerd wordt door de Bowling Vereniging Spijkenisse . De opkomst voor dit toernooi wordt wel steeds groter maar het is nog steedsgezellig en kleinschalig. Het toernooi heeft de NBF-erkenning 2017/C531 –KLASSE 2. De prijzen zijn niet gigantisch hoog maar het zijn wel geldprijzen:  12 x heren, 8 x dames en 10 x dubbels met een totaal van € 2400,- (afhankelijk van het aantal inschrijvingen). Gezien de kleinschaligheid zijn er ook geen eindeloze voorronden en re-entries (1x).  Schrijf je in voor dit gezellige toernooi!
 


28e Zilveren Bowlinbal Toernooi Apeldoorn
  


Jeneverstad toernooi
 
Het Jeneverstadtoernooi is inmiddels zeer populair en is één van de grootste binnen de 50plusMasterTour. Het ervaren organisatieteam bestaat volledig uit vrijwilligers die al jaren enthousiast hun bijdrage leveren aan dit mooie evenement. Met een zeer aantrekkelijke pot aan prijzengeld (min. 2545,-) en 48 finale plaatsen weten de spelers zich verzekerd van een geweldig evenement in het fantastische bowlingcentrum Dolfijn Tilburg. Een belangrijke bijdrage aan het Jeneverstad toernooi wordt geleverd door Bowlingcentrum Dolfijn Tilburg en STORM.
 


Open Leiderdorps Dubbel HCP toernooi
 
Het 28e Leiderdorps dubbel HCP toernooi wordt georganiseerd door Bowling Vereniging Leiderdorp. Het toernooi vindt van 12 t/m 17 januari plaats in Sportcity Bowling Leiderdorp. Er worden 5 games voorronde gespeeld en de beste 16 dubbels en top 10 singles bij de heren en top 6 singles bij de dames gaan door naar de finale. De eerste prijs bij de dubbels is maar liefst 600 euro.