Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Over de NBF » NBF partners » Partners Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Bowltech
 
Met het internationale hoofdkantoor in Made (Nederland), en distributiecentra in 6 landen is de Bowltech Group zonder twijfel Europees marktleider op het gebied van bowling(sport) gerelateerde producten.

Het Bowltech team bestaat uit een groep professionele en toegewijde medewerkers, die grote affiniteit hebben met de bowling-branche.

De Bowltech Group biedt alle producten en diensten aan die nodig zijn in de bowling of pro-shop. Bowltech is de distributeur van de volgende toonaangevende merken in de bowlingwereld: Dexter, Ebonite International, Kegel, QubicaAMF, Storm en Twister.

Met dit breed scala aan producten wordt er doeltreffend en rendabel ingespeeld op de wensen en behoeften van de klant. Betrouwbaarheid en verkrijgbaarheid zijn belangrijke pijlers voor Bowltech, dit alles met een scherpe prijs van de producten.


 
 


Valcke Bowling Service
 
Als exclusief Brunswick distributeur is Valcke Bowling Service specialist in het ontwerpen en installeren van bowling centers, alsook levering van de volledige bowling uitrusting.Valcke Bowling Service is actief in Nederland, België, Frankrijk en Zwitserland.

Sinds 1992 werkt Valcke samen met het Amerikaanse Brunswick, globale marktleider voor het uitrusten van bowlings. Deze samenwerking bundelt zowel de nodige knowhow als uitmuntende kwaliteit.

Op de Valcke Bowling Service webshop vind je een uitgebreid aanbod aan bowling accessoires, zoals bowlingballen, schoenen, kegels, wisselstukken, producten en machines voor onderhoud.


    
 


Bowling Shop Europe
 
Zowel nationaal als internationaal bekend geworden onder de naam Bowlingconcurrent.com spreidt eigenaar Robert Geven en zijn team hun vleugels uit met een geheel vernieuwde en overzichtelijke website met daarop een uitgebreid aanbod van alles wat een bowler zich wensen kan. Voor zowel de startende als de gevorderde bowlers is er een passend aanbod te vinden tegen een scherpe prijs.

De klantenkring breidde zich de laatste jaren steeds verder buiten de landsgrenzen uit en mede daarom werd onlangs de nieuwe website www.bowlingshopeurope.eu gelanceerd, in 3 talen: NL, Duits en Engels.

Inmiddels is het de grootste online Pro-shop van Europa met naast de gebruikelijke bowling artikelen ook veel keuze in eigen producten zoals het bedrukken van shirts, maar ook tegeltjes, mokken, sleutelhangers en veel andere geschenkartikelen.

BowlingShopEurope.eu is trotse partner van de YET Internationaal Jeugdtoernooi en draagt de bowlingjeugd een warm hart toe.