Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » EKJ » EYC 2020 Experience Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
EYC 2020 Experience
 
Beleef de EK Jeugd in het klein!
De EYC Experience 2020 heeft als doel om de Nederlandse jeugdbowlers, die zelf nog niet op de echte EK Jeugd staan toch te betrekken bij het EK gevoel.

Op één van deze twee speciale dagen speel je doubles, teams en eventueel masters en kun je net zoals bij de echte EK een schitterende medaille winnen als je het podium haalt in jouw klasse, die wordt uitgereikt op dezelfde manier als tijdens de EK Jeugd in april.

De experience is zo opgezet dat er voor iedere jeugdbowler op zijn of haar eigen niveau een mooie uitdaging ligt te wachten. Beide speeldagen staan los van elkaar dus je hoeft niet te wachten op uitslagen en andere series.
 
 


Speelwijze
 
Tijdens de EYC 2020 Experience bestaat uit drie verschillende onderdelen:

- Doubles
- Teams
- Masters

Je begint met drie games Doubles. Vervolgens speel je drie games Teams in een team van vier spelers. Jouw individuele scores tellen mee voor de Masters ranglijst. De 6 of 8 beste spelers of speelsters per klasse plaatsen zich voor de Masters..In de Masters speel je één game knock-out wedstrijden. In alle drie de events kun je een medaille winnen.
 

Er wordt gespeeld in drie verschillende klassen. Jongens en meisjes spelen gemixed in dezelfde klassen:

- t/m 149 gemiddeld
- 150-174,99 gemiddeld
- 175+ gemiddeld


 
 


Ik wil meedoen!
 
Je kunt je inschrijven als je na 31 augustus 2001 bent geboren. Je kunt je individueel inschrijven, met z'n tweeën of als team met z'n vieren. Indien je als dubbel of individueel inschrijft dan plaatsen wij je bij een passend team.

Inschrijven kan via de deze webpagina. Klik op de link met ''inschrjven'' om naar het de online aanmelding te gaanl of stuur een mailtje naar kdehaan@bowlen.nl.

De deelnamekosten zijn 29 euro per persoon. Er kan alleen met PIN betaald worden bij ons. Alle deelnemers krijgen een door het Nederlands Team gesigneerde foto, hebben de kans om met hun favoriete Team NL speler op de foto te gaan en maken kans op een echt gesigneerd Nederland shirt.

Er kunnen per dag maximaal 48 spelers/speelsters meedoen. Er kunnen dus 96 jeugdspelers in totaal meedoen. Vol=Vol
 


 
 


Locatie
 
Dolfijn Tilburg
RIngbaan Oost 2A
Tilburg

 


Speelschema
 
Het speelschema is op zowel zaterdag 29 februari als zondag 1 maart gelijk.
 
Tijd Activiteit
09.30-11.00 uur Doubles
11.30-13.00 uur Teams
13.00-14.00 uur Pauze
14.00-15.30 uur Masters

Medaille uitreikingen van de Doubles & Teams zijn tijdens de pauze. Er is geen oliepauze.
 


Parkeren
 
Parkeren is mogelijk in de parkeergarage onder de bowling (tegen betaling) of langs de weg in de omgeving van de bowling (gratis)