Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Vrijwilligersdag 2017 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
NBF Vrijwilligersdag 2017
 
De datum was al bekend, zaterdag 9 september 2017, nu is ook de locatie bekend: We organiseren de NBF Vrijwilligersdag 2017 in Bowling Mijdrecht. Een dag waarop vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en samen de sport kunnen beleven.
Het organisatiecomité is tot het volgende programma voor deze dag gekomen:
 
10.00 - 10.15 uur: Ontvangst 
10.15 - 10.30 uur: Woord van welkom door het bestuur
10.30 - 12.30 uur: Bowlen
12.30 - 13.30 uur: Lunch en bekendmaking Vrijwilligers van het Jaar
13.30 - 14.30 uur: Finale
14:30 - 15.30 uur: Afsluiting met borrel

Voor deze dag worden Wedstrijdleiders, PvB beoordelaren, vrijwilligers regionale coördinatieteams, commissieleden, docenten, trainers en coaches van regionale en nationale selecties en verenigingsbestuurders uitgenodigd. 

Aanmelden
In verband met het reserveren van de banen en de catering verzoeken wij u vriendelijk om onderstaand antwoordformulier aan ons te retourneren. U kunt u ook aanmelden door een e-mail te verzenden naar secretariaat@bowlen.nl. Wij willen u vragen om uw aanmelding zo snel mogelijk, maar uiterlijk 31 augustus 2017, in ons bezit te laten zijn.
 
Tijdens de Vrijwilligersdag 2017 wordt ook bekend gemaakt wie de Vrijwilligers van het Jaar zijn. Vind jij dat iemand binnen jouw vereniging deze titel verdient? Onder op deze pagina lees je hoe je hem of haar kunt nomineren.
 


Nomineer jouw vrijwilliger van het jaar 2017
 
Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Wij zijn onze vrijwilligers dan ook erg dankbaar voor hun inzet. Binnen jouw vereniging zijn er vast ook mensen die zich al jaren inzetten voor jullie vereniging. Wij zijn van mening dat deze mensen een pluim verdienen!

In 2016 waren Bep Klaassen-van Persie en Hans Kerkhoven de NBF Vrijwilliger van het Jaar. Ook dit jaar wordt deze prestigieuze titel en bijbehorende prijs uitgereikt. Wie zijn de NBF Vrijwilligers van het jaar 2017?

Wij roepen je ook dit jaar op om kandidaten te nomineren. Iedereen binnen jouw vereniging kan voor de titel in aanmerking komen.

Hoe meldt je een vrijwilliger aan? 
Ken je iemand die volgens jouw de titel 'Vrijwilliger van het Jaar' verdient? Meld deze dan aan voor de verkiezing! Dat kan tot 22 augustus a.s.:
• schriftelijk, via Postbus 326, 3900 AH VEENENDAAL, o.v.v. 'Vrijwilliger van het Jaar' 
• via een e-mail aan: secretariaat@bowlen.nl

De titel is niet zomaar een titel, de opgave dient te voldoen aan bepaalde eisen. Allereerst dient de opgave een duidelijke motivatie te bevatten met de reden waarom je vindt dat betreffende vrijwilliger voor de titel in aanmerking zou moeten komen. Bovendien dient de opgave te voldoen aan bepaalde criteria. Klik hier voor een overzicht van de criteria.

Wij zien je opgave graag tegemoet.
Alvast hartelijk dank!