Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws uit de branche Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws uit de branche
 

Bowlingballen voor spelers die geen duimgat gebruiken

woensdag 18 oktober 2017
Tijdens de 1e speeldag van de Nationale Trio League is bij enkele spelers die hun duim niet gebruiken bij het gooien van hun bal geconstateerd dat zij speelden met bowlingballen die niet voldoen aan de huidige specificaties. In 2015 zijn namelijk regels aangescherpt voor spelers die hun duim niet gebruiken tijdens een worp.
Lees meer >>

Deelnemersveld QubicaAMF World Cup Qualifier bekend

zondag 2 juli 2017
Alle kwalificatiemogelijkheden zijn geweest en het deelnemersveld is bekend. 24 heren en 8 dames gaan op zaterdag 2 september 2017 strijden om een ticket naar de World Cup in Mexico.
Lees meer >>

De allernieuwste Bowlen.nl is weer onderweg naar bowlend Nederland

woensdag 14 december 2016
Aan het einde van deze week valt bij alle NBF leden en bowlinghuizen van Nederland weer een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Bowlen.nl is het kwartaalblad voor bowlend Nederland.
Lees meer >>

WE ARE ON THE BALL

dinsdag 15 november 2016
On The Bal Bowling Europe is een nieuw revolutionaire (online) bedrijf die jou de mogelijkheid geeft om je eigen bowlingballen en pins te creëren! Het ontwerpen van je eigen bal is snel en gemakkelijk met de online creatie tool.
Lees meer >>

Sportcity Bowling Leiderdorp officieel partner van de NBF

maandag 14 november 2016
Sportcity Bowling is officieel partner van de NBF geworden. Daarmee wordt de samenwerking verder uitgebreid. De NBF en Sportcity kijken er naar uit om samen de bowlingsport vooruit te helpen in de toekomst.
Lees meer >>

Nederland 13e en 15e tijdens QubicaAMF World Cup 2016

vrijdag 21 oktober 2016
De 52e editie van de QubicaAMF World Cup zit erop, althans voor het Nederlands team. Vrijdag 21 oktober kwamen de beste 24 heren en 24 dames in actie en deze Top 24 bleek het eindstation voor Lisanne Breeschoten en Nico Thienpondt.
Lees meer >>

​Ebonite

maandag 26 september 2016
​Ebonite
Lees meer >>

​Hammer

woensdag 31 augustus 2016
​Hammer  Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Hammer:  Dark Legend Solid & de Rebel. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

Track

maandag 8 augustus 2016
Track Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Track:  Cyborg & de Heat Xtreme. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

Columbia 300

dinsdag 19 juli 2016
Columbia 300 Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Columbia 300: Sideswipe & de Swerve GT. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

HAMMER

woensdag 1 juni 2016
HAMMER Bowltech International introduceert een nieuwe bal van Hammer! De Hammer Viral Hybrid is vanaf medio juni verkrijgbaar bij uw Pro Shop.
Lees meer >>

Storm

woensdag 4 mei 2016
Storm Bowltech International introduceert twee nieuwe ballen van Storm! De Storm Rocket Ship en de Storm Snap Lock zijn vanaf 23-05-2016 verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

Columbia 300

maandag 4 april 2016
Columbia 300 Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Columbia 300: de Swerve FX & de Delirium Shock. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

​Hammer

maandag 4 april 2016
​Hammer Nothing Hits Like A Hammer! Bowltech International introduceert drie nieuwe ballen van Hammer: de Hammer Black Widow Dark legend, Hammer Scandal en de Hammer Skulz. Deze ballen zijn binnenkort verkrijgbaar bij uw Pro Shop. 
Lees meer >>

Motiv

maandag 4 april 2016
Motiv Bowltech International introduceert de nieuwste ballen van Motiv: de Motiv Paranoia & de Motiv Jackal Carnage.
 
Lees meer >>
1234567