Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws uit de branche Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws uit de branche
 

Bowltech en Ebonite International organiseren demodag, Van Mazijk loop nieuwe bal op 2 pins mis

vrijdag 14 september 2018
Partner van de NBF, Bowltech, organiseerde woensdag 12 september samen met Ebonite International een demodag, waar deelnemers nieuwe ballen konden testen. Onder hen ook wereldkampioen Xander van Mazijk.

De demodag werd georganiseerd in Dolfijn Tilburg en bracht een leuke groep geïnteresseerden bij elkaar. Onder hen ook internationals Van Mazijk, Jeroen van Geel en Youri Fens. Aan het eind van de demodag werd nog een roll-off georganiseerd waarbij Van Mazijk er nog bijna met een nieuwe bal vandoor ging.

De top 2 van de roll-off mocht door naar de finale, waarin Columbia 300 pro Josh Blancard wachtte. Een wedstrijdje om de eer en een leuk t-shirt, maar daar werd halverwege de wedstrijd door Rich Hanson (international sales manager Ebonite International) nog wat bovenop gedaan. Na 7 strikes van Van Mazijk beloofde hij dat wanneer er een perfect game gegooid zou worden, Van Mazijk de bal mocht houden. 

Hij kwam tot 11 strikes, in de laatste beurt bleven helaas 2 pins staan. Toch was Blancard daarmee verslagen, toch lekker op een doordeweekse avond.

Na afloop ging het drietal nog op de foto met de pro en met Rich Hanson. (klik voor vergroting)


     


<< Terug naar nieuwsberichten