Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws uit de branche Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws uit de branche
 

WE ARE ON THE BALL

dinsdag 15 november 2016
WE ARE ON THE BALL
On The Bal Bowling Europe is een nieuw revolutionaire (online) bedrijf die jou de mogelijkheid geeft om je eigen bowlingballen en pins te creëren! Het ontwerpen van je eigen bal is snel en gemakkelijk met de online creatie tool.

Gebruik bijvoorbeeld jouw logo of een persoonlijke afbeelding op jouw ontworpen bal/pin om weg te geven als cadeau of om lekker voor jezelf te houden. On The Ball Bowling biedt ook een grote collectie van pre-designed en designer ballen/pins deze kun je natuurlijk neerzetten op je toonbank of kast maar je kunt ze ook prima gebruiken als spare bal. Alle On The Ball ballen zijn USBC approved en kunnen dus ook gebruikt worden tijdens toernooien.

Heb je problemen met het ontwerpen van je eigen bal/pin of heb jij misschien een gebrek aan creativiteit? Geen probleem. On The Ball Bowling Europe kan ook helpen met het creëren van op maat gemaakte ontwerpen.

Bel On The Ball Bowling op +31 (0) 162-727039 of stuur ons een e-mail naar info@ontheballbowling.eu


 

www.ontheballbowling.eu

<< Terug naar nieuwsberichten