Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Kosteloos juridisch advies voor NBF-verenigingen

maandag 5 februari 2018
De NBF start per direct een samenwerking met DAS Legal Services. Aangesloten verenigingen kunnen gratis gebruik maken van de Juridische Adviesdesk voor de Sport van DAS

Lees meer >>

Dames starten aan 'Road to Brussels 2018'

vrijdag 26 januari 2018
Het WK in Las Vegas is nog geen twee maanden geleden, toch staat voor de dames van Team NL Bowling het volgende evenement alweer op het programma: de European Women Championships 2018 in Brussel, België.
Lees meer >>

Vijf Nederlanders in de top 12 tijdens EBT stop Irish Open

maandag 22 januari 2018
Het jaar is pas drie weken onderweg, de European Bowling Tour (EBT) was toch echt al toe aan de derde stop van dit kalenderjaar. Met veel Nederlanders in de finales.
Lees meer >>

Regionale jeugdselecties starten gezamenlijk aan nieuw kalenderjaar

dinsdag 16 januari 2018
Zondag 14 januari verzamelden de regionale talenten van de vijf regionale jeugdselecties in Claus Bowling te Hoofddorp voor een gezamenlijke training. Er werd in die paar uur dat ze samen waren flink wat werk verzet.
Lees meer >>

Eredivisie: Team Ordonnans loopt uit, Tel/Van Oers/De Zedde pakt derde plek

zondag 14 januari 2018
Vandaag werd de vierde speeldag van de Eredivisie gespeeld in Bowling Nieuwegein. Lees hier het verslag.
Lees meer >>

Eredivisie dag 4: Ordonnans verdedigt voorsprong & Tilburg Dolphins keren terug

woensdag 10 januari 2018
Komende zondag staat alweer de vierde speeldag in de Eredivisie op het programma. Live vanuit Bowling Nieuwegein kun je alle actie en interviews de hele dag volgen via DutchBowlingTV of via de NBF Facebookpagina. In Nieuwegein verdedigt Team Ordonnans haar voorsprong en keert de naam Tilburg Dolphins weer terug op de baan.
Lees meer >>

Cursisten én docenten beleven een geslaagd opleidingsweekend in Rijssen

woensdag 10 januari 2018
Het eerste volledige weekend van 2018 is aangepakt om flinke stappen te zetten vanuit de trainersopleidingen. En dat gebeurde ook. Na vier intensieve dagen regende het certificaten!
Lees meer >>

Bowling Vereniging Drachten start nieuwe jaar met promotie

dinsdag 9 januari 2018
Bowling Vereniging Drachten steelt de show met mobiele bowlingbaan tijdens kennismakingsmarkt in Drachten voor ruim 200 kinderen. De vereniging ontving veel positieve reacties en hoopt nu op aanmeldingen bij de jeugd voor het nieuwe seizoen.
Lees meer >>

Schrijf je in voor het NK BCD 2018

woensdag 20 december 2017
Direct na kerst is voor alle NBF-leden met een pas t/m de B-klasse de inschrijving geopend voor de Nederlandse kampioenschappen BCD. Dit evenement wordt eind maart gehouden bij onze partner Bowling Leiderdorp en dit wil je niet missen.
Lees meer >>

De allernieuwste Bowlen.nl ligt weer op de mat bij bowlend Nederland

maandag 18 december 2017
Dit weekend is bij alle NBF leden, bowlinghuizen en professionals van Nederland een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat gevallen. Bowlen.nl is het kwartaalblad voor bowlend Nederland. 
Lees meer >>
First 45678910111213 Last