Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Groots nieuws: EK Jeugd 2020 wordt gehouden in Nederland

woensdag 19 juli 2017
De ETBF heeft de EK Jeug 2020 officieel toegewezen aan de NBF. De EK wordt van 4 t/m 13 april 2020 gehouden in de nieuwe Dolfijn Bowling Tilburg en belooft een waar bowlingfeest te worden.
Lees meer >>

VOX brengt uitdaging bowlingsport prachtig in beeld

maandag 17 juli 2017
In een aflevering van VOX Almanac op YouTube, zoekt presentator Phil Edwards uit hoe het zit met die 'verborgen' oliepatronen op de bowlingbaan. Living-legend Parker Bohn III helpt hem een handje.
Lees meer >>

Terugblik op de enige World Games bowlingmedaille voor Nederland

donderdag 13 juli 2017
Van 21 t/m 24 juli wordt in Polen het bowlingevent van de World Games georganiseerd. Van de negen voorgaande edities was Nederland er zes keer bij, waarbij  één keer een medaille werd gewonnen.
Lees meer >>

Aftellen tot World Games 2017: Nog één week!

woensdag 12 juli 2017
Woensdag 19 juli vertrekt de Nederlandse selectie naar Wroclaw in Polen waar de tiende editie van de World Games wordt georganiseerd. Ook bowlen staat op het programma van dit multisportevenement voor niet-olympische sporten.
Lees meer >>

Programma vrijwilligersdag 2017

donderdag 6 juli 2017
De datum was al bekend, zaterdag 9 september 2017, nu is ook de locatie bekend: We organiseren de NBF Vrijwilligersdag 2017 in Bowling Mijdrecht. Een dag waarop vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en samen de sport kunnen beleven.
Lees meer >>

Nederlandse jeugdselectie start aan Road to Aalborg 2018

woensdag 5 juli 2017
Het lijkt nog niet eens zo lang geleden dat het Nederlands team terugkwam uit Finland met een gouden Masters medaille, een zilveren Doubles medaille en bronzen medailles voor de All Events en Teams. Toch gaat 8 juli de voorbereiding voor het volgende EKJ weer van start.
Lees meer >>

Jordi Putman en Nicole Sanders Kampioen der Kampioenen na spannende finale

zondag 2 juli 2017
Nicole Sanders en Jordi Putman hebben zich gekroond tot Kampioen der Kampioenen tijdens de DDK Senioren bij onze NBF partner Sportcity Leiderdorp. In een spannende en soms verhitte strijd trokken zij de overwinning naar zich toe ten koste van Barbara Slink-Korpershoek en Gerrie de Graaf.
Lees meer >>

Vierde plek voor Van der Kooij-Van Boven beste prestatie tijdens EK50+

zondag 2 juli 2017
Tijdens de Europese kampioenschappen 50+ in Ierland kwamen in totaal 39 Nederlanders in actie. Kirsten van der Kooij - Van Boven deed het 't beste, met een vijfde plek in de All Events en een vierde plek in de Masters finale.
Lees meer >>

​Selectie WK dames bekend gemaakt

woensdag 28 juni 2017
In november neemt de Nederlandse bowlingselectie deel aan de Wereldkampioenschappen voor heren en dames. De damesselectie is inmiddels bepaald door bondscoaches Ton Plummen en Dan French.
Lees meer >>

Van de Wakker de sterkste in de Sportbowling Master finale 2017

dinsdag 27 juni 2017
De 28-jarige Jeffrey van de Wakker uit Heemstede mag zich een jaar lang Sportbowling Master van het jaar noemen. Hij won in Hoofddorp met een nipte 2-1 overwinning tegen Jeroen van Geel.
Lees meer >>
First 45678910111213 Last