Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nk Jeugd 2017 Junioren & Jong Senioren: spanning, strijd en emotie tot de laatste bal

zondag 26 november 2017
Ook bij de junioren en jong senioren zijn de nieuwe Nederlands Kampioenen gekroond. De stepladder finales stonden bol van de spannende en beladen wedstrijden, maar op het eind van de dag kon er maar één de beste zijn in iedere klasse.
Lees meer >>

NK Jeugd 2017: Pupillen & Aspiranten vreugde en teleurstelling soms heel dicht bij elkaar

zondag 26 november 2017
In Claus Bowling Hoofddorp zijn de nieuwe Nederlands Kampioenen Jeugd gekroond. TIjdens een vaak bloedstollende stepladder bij zowel de doubles als de singles was het verschil tussen vreugde en verdriet soms miniem.
Lees meer >>

De Rooij eindigt 12e in het WK Singles Event

zondag 26 november 2017
Zaterdag 25 november zijn in Las Vegas de Wereldkampioenschappen begonnen. Het WK begon met het Singles Event voor dames. Maxime de Rooij presteerde het beste met een knappe 12e plaats.
Lees meer >>

Nederlands team klaar voor WK

zaterdag 25 november 2017
Vrijdag zijn in de South Point Bowling Plaza te Las Vegas de Wereldkampioenschappen bowlen geopend. De Nederlandse bowlingselectie heeft zich in 2016 met zowel het dames- als het herenteam weten te kwalificeren en is erbij om zich te meten met de top van de wereld.
Lees meer >>

Mooi initiatief: het Samen Sterk Toernooi van de Sittardse BV

maandag 20 november 2017
Onlangs organiseerde de Sittardse BV een toernooi waarbij leden met een verstandelijke beperking werden gekoppeld aan andere leden van de vereniging om vervolgens samen aan het toernooi deel te nemen.
Lees meer >>

Finaleweekend in Amerika

vrijdag 17 november 2017
In Amerika worden dit weekend de finales van de World Series of Bowling en de World Bowling Tour gespeeld. Het betekent het einde van het seizoen in het profcircuit, waarna de Wereldkampioenschappen beginnen. Ook in Amerika.
Lees meer >>

Inschrijvingen voor Stedenontmoetingen Senioren (50+) geopend

donderdag 16 november 2017
Dit seizoen organiseren we de Stedenontmoeting Senioren en de Stedenontmoeting Senioren 50+ als "open toernooien". Er zijn geen regionale voorrondes meer en natuurlijk kunnen alle verenigingen direct inschrijven.
Lees meer >>

Filipijnen en Amerika winnen de QubicaAMF World Cup 2017

maandag 13 november 2017
De 53e editie van de QubicaAMF World Cup zit erop. In Hermosillo, Mexico, klonken het Filipijnse en Amerikaanse volkslied voor de winnaars. Het lukte Team NL Bowling niet om de doelstellingen te behalen en daarmee een rol van betekenis te spelen. 
Lees meer >>

Eredivisie Bowlen: JNK grijpt de macht, middenveld schuift in elkaar

zondag 12 november 2017
Promovendus JNK Autotechniek heeft aangetoond dat de goede vorm tijdens de eerste speeldag geen toeval was. Met een overtuigende voorsprong waren ze in Heerlen de beste en pakten zo de koppositie over van Team Ordonnans. Ondertussen wordt het heel spanend in het middenveld en voor de degradatiezone. De nummers 3 t/m 7 zitten binnen 6 punten van elkaar.
Lees meer >>

Eredivisie Bowlen speeldag 2: De voorbeschouwing

zondag 12 november 2017
Vandaag staat de tweede speelronde van de Eredivisie Bowlen op het programma in Heerlen. Welke teams en welke spelers moet je straks in de gaten houden via de livestream?
Lees meer >>
First 45678910111213 Last