Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Vier van de vijf voorrondes NK G-bowlen gespeeld

woensdag 6 maart 2019
Zondag 3 maart vonden in Assen en Zutphen de regionale voorrondes plaats voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen. Er is nog één voorronde te gaan, voordat alle deelnemers bekend die zich plaatsen voor de landelijke finaledag, op 12 mei in Bowling Almere.
Lees meer >>

Hadley Morgen (ENG) wint EBT-toernooi Hammer Bronzen Schietspoel

maandag 4 maart 2019
Nicole Sanders is met een gedeelde vijfde plaats als beste Nederlandse geëindigd tijdens het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi. Het EBT-toernooi in Tilburg werd gewonnen door Hadley Morgan uit Engeland.
Lees meer >>

Brent de Ruiter met zilveren plak beste Nederlander tijdens YET Denemarken

maandag 4 maart 2019
Tijdens de zesde stop van het Youth Euro Trophy seizoen, de Koge Youth Masters in Denemarken, kwamen diverse Nederlandse spelers in actie. Brent de Ruiter behaalde het beste resultaat, hij werd 2e in zijn leeftijdscategorie.
Lees meer >>

Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi toe aan ontknoping

zaterdag 2 maart 2019
Bij onze partner Dolfijn - The Plays To Be - wordt deze week de EBT-stop, het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi, georganiseerd. Zondag 3 maart worden de finales gespeeld en gaat één speler er met de hoofdprijs van 5.000 euro vandoor!
Lees meer >>

Denise Blankenzee voor vier jaar naar Amerika

vrijdag 1 maart 2019
Denise Blankenzee, international bij Team NL Bowling, gaat de komende vier studiejaren naar Amerika om daar een studie International Business te combineren met de bowlingsport. 
Lees meer >>

In memoriam - Kim Thorsgard Jensen

vrijdag 1 maart 2019
Donderdag 28 februari ontvingen we het bericht dat Kim Thorsgard Jensen, vice president van de ETBF, op 62-jarige leeftijd is overleden.
Lees meer >>

BV Haarlem wint Stedenontmoeting Senioren voor de derde keer op rij

maandag 25 februari 2019
De Stedenontmoeting Senioren 2019 is gespeeld en voor de 3e keer in successie wist de BV Haarlem de titel te behalen. Het was alweer de zevende titel in totaal. 
Lees meer >>

Kokkelkoren Straatwerken nieuwe koploper NTL Eredivisie

maandag 18 februari 2019
Na afloop van de vijfde speeldag van de Nationale Trio Leagues heeft de Eredivisie een nieuwe koploper: Kokkelkoren Straatwerken. Zij passeren Ordonnans / Bowling Spijkenisse, die een zeldzaam zwakke dag kende.
Lees meer >>

Drie keer goud voor Nederlanders tijdens YET-stop in Nieuwegein

maandag 18 februari 2019
Zondag 17 februari zijn de finales gespeeld van het 19e YET Open Internationale Scratch Jeugdtoernooi in Nieuwegein! In drie van de acht divisies stond aan het eind van de dag een landgenoot op het hoogste podium.
Lees meer >>

Verslag 2e speeldag MMEB League in Noord-Holland / Flevoland

maandag 18 februari 2019
Zaterdag 16 februari kwamen de teams die deelnemen aan de MMEB League in Noord-Holland & Flevoland bij elkaar in Claus Bowling te Hoofddorp voor de tweede speeldag van het seizoen. Jos Homan doet verslag.
Lees meer >>
First 45678910111213 Last