Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

NTL na zesde speeldag toe aan de play-offs

maandag 25 maart 2019
Het zesde NTL weekend van dit seizoen zit erop en dat betekent voor de meeste nationale leagues dat bekend is wel vier teams in de beslissende play-offs gaan strijden om het kampioenschap.
Lees meer >>

Team NL Bowling dames van start met 'Road to Aalborg 2020'

vrijdag 22 maart 2019
In 2020 wacht de Team NL Bowling dames de EK in Aalborg, Denemarken. Onder leiding van kersverse bondscoach Alex de Vries is de 'Road to Aalborg' inmiddels ingezet, met een nieuwe selectie.
Lees meer >>

Derde dag MMEB League weer zeer geslaagd

vrijdag 22 maart 2019
Zaterdag 16 maart is de derde speeldag van de teamleague voor leden met een verstandelijke beperking gespeeld in Bowling Almere. Eén van de iniatiefnemers, Jos Homan, doet verslag.
Lees meer >>

Nieuwe kampioenen NK BCD gekroond in Tilburg

maandag 18 maart 2019
Zondag 17 maart zijn in Dolfijn - The Plays To Be - de prijzen verdeeld tijdens de Nederlandse kampioenschappen B-, C- en D-klassen. Zo is Nederland in één dag 11 kampioenen rijker.
Lees meer >>

NBF-leden in actie op Special Olympics World Games 2019

vrijdag 15 maart 2019
In Abu Dhabi zijn donderdag 14 maart de Special Olympics World Games 2019 geopend. Namens Nederland komen zes bowlers in actie, waarvan er drie bij de NBF zijn aangesloten via Stichting de Brug uit Groningen.
Lees meer >>

Scholen uit Noordwijkerhout winnen de finales NK Schoolbowlen 2019

maandag 11 maart 2019
​Zaterdag 9 maart was het weer een feestje in Lucky’s Bowling te Warmond. Daar streden bijna 60 schoolteams om de titel Kampioen van Nederland. De enorme wisselbeker was ook dit jaar weer populair en was onderdeel van menig selfie! 
Lees meer >>

Meisjes en jongens strijden op de bowlingbaan om de Zappsport Battle!

zondag 10 maart 2019
Iedere week staat in het kinderprogramma Zappsport een sport centraal tijdens de battle, waarbij de jongens het tegen de meisjes opnemen. In de uitzending van zaterdag 9 maart stond de bowlingsport centraal.
Lees meer >>

QubicaAMF World Cup 2019 wordt georganiseerd in Indonesië

vrijdag 8 maart 2019
Deze week presenteerde QubicaAMF de locatie voor de World Cup 2019: Palembang, Indonesië. Het toernooi wordt gehouden van 16 t/m 24 november 2019 in het 40-baans centrum dat onderdeel is van Jakabaring Sport City, waar ook de Asian Games van 2018 zijn gehouden.
Lees meer >>

Het team voor de World Senior Championships 2019 in Las Vegas is bekend!

donderdag 7 maart 2019
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen organiseert ESBC Nederland een kwalificatietraject voor de World Senior Championships die in september in Las Vegas worden gespeeld. Het kwalificatietraject bestaat uit vijf trials waarin de deelnemers zich moeten plaatsen bij de eerste vier dames of heren om deel te kunnen uitmaken van het WSrC-team.
Lees meer >>

Volg de NK BCD vanaf dit weekend via de Lanetalk app

woensdag 6 maart 2019
Van 9 t/m 17 maart organiseren we de Nederlandse kampioenenschappen BCD-klassen in Tilburg. Deelnemers kunnen hun eigen scores en statistieken terugvinden in de app van Lanetalk. Wij leggen de statistieken voor je uit.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last