Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Ad van der Jagt benoemd tot NBF Lid van Verdienste

dinsdag 8 augustus 2017
Tijdens de finaledag van ‘zijn’ toernooi, Dutch Senior Open, is Ad van der Jagt zondag 6 augustus benoemd tot NBF Lid van Verdienste. NBF-bestuurslid Ton Zandboer was aanwezig in Nieuwegein om Van der Jagt het bijbehorende speldje op te spelden.
Lees meer >>

In memoriam - Jan van den Boogaart

maandag 7 augustus 2017
Wij hebben het verdrietige nieuws ontvangen dat Jan van den Boogaart zaterdag 5 augustus op 84-jarige leeftijd is overleden. Dhr. Van den Boogaart was Ere-voorzitter van de Nederlandse Bowling Federatie.
Lees meer >>

Engelse dubbelslag tijdens 12e Dutch Senior Open

maandag 7 augustus 2017
Zondag 6 augstus zijn de finales van de 12e editie van het Dutch Senior Open gespeeld in Bowling Nieuwegein. Beide winnaars van het internationale 50+ toernooi komen uit Engeland: Ron Oldfield en Kimberly Oakley. Nel Tel was met haar derde plek de beste Nederlandse.
Lees meer >>

Poule indeling NTL 2017-2018 bekend gemaakt

vrijdag 4 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus zijn de indelingen van de verschillende Nationale Trio Leagues seizoen 2017-2018 bekend gemaakt. In totaal zijn er komend seizoen 17 leagues actief op landelijk niveau, met daarin steeds 8 teams die de strijd om het kampioenschap gaan voeren.
Lees meer >>

Van Mazijk en Sanders vertegenwoordigen Nederland tijdens ECC 2017

woensdag 2 augustus 2017
De European Champions Cup, het EK voor nationale kampioenen, wordt dit jaar georganiseerd in Oostenrijk. Nederland wordt tijdens het evenement vertegenwoordigd door Xander van Mazijk en Nicole Sanders
Lees meer >>

Nieuwe leden werven tijdens sportactie Albert Heijn

vrijdag 28 juli 2017
Is jullie vereniging op zoek naar meer bekendheid in de regio en/of meer leden? Doe dan mee aan de landelijke sportactie van Albert Heijn! Organiseer dit najaar een leuke (gratis) bowlingactiviteit en laat Albert Heijn-klanten hun volle spaarkaart bij jullie inwisselen.
Lees meer >>

Is jouw vereniging klaar voor het nieuwe seizoen?

donderdag 27 juli 2017
​Het is alweer bijna augustus en dat betekent dat een nieuw bowlingseizoen voor de deur staat. Op het NBF bondsbureau zijn alle voorbereidingen alweer in volle gang, we hopen dat ook de verenigingen op 1 september klaar zijn om alles in het nieuwe seizoen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Lees meer >>

Nederlands team slaagt er niet in de kwartfinales te halen tijdens World Games 2017

maandag 24 juli 2017
Tijdens The World Games 2017 is het Nederlands herenteam er niet in geslaagd om de kwartfinales van het Doubles Event te behalen. In een poulesysteem bleken Hong Kong en Venezuela te sterk. Finland werd vierde in de poule.
Lees meer >>

Van de Wakker komt 14 pins te kort voor Top 16 op The World Games

zaterdag 22 juli 2017
Zateredag 22 juli kwamen Johnny Spil en Jeffrey van de Wakker voor het eerst in actie tijdens The World Games 2017. Met 30 andere bowlers stapten zij de baan op voor het Singles Event. Het werd een teleurstellende dag.
Lees meer >>

The World Games zijn geopend en klaar voor de start

vrijdag 21 juli 2017
Donderdag 20 juli zijn in Wroclaw, Polen, de 10e World Games geopend. Na de Olympische Spelen het grootste multisportevenement met ruim 3000 deelnemers. Onder hen: 64 bowlers die strijden om Singles en Doubles goud.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last