Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

50-plussers strijden om nationale dubbel-titels in Bowling de Worp

maandag 19 juni 2017
Zondag 18 juni zijn de finales van het NK Dubbel georganiseerd door ESBC Nederland. Peter Broekmans en Eric Koning wonnen het NK Dubbel scratch, het NK Dubbel handicap ging naar Klaas Gorter en Roel Dorenbos.
Lees meer >>

Onafhankelijk onderzoek Seksuele Intimidatie gestart

donderdag 15 juni 2017
Op 15 juni hebben alle verenigingsbestuurders via mail een brief ontvangen inzake een grootschalig onderzoek naar Seksuele Intimidatie in de sport. Het bestuur van de NBF onderkent het belang van het onderzoek en verzoekt alle verenigingen hieraan mee te werken.
Lees meer >>

ESBC Nederland organiseert deze zomer meerdere clinics

donderdag 15 juni 2017
ESBC Nederland, de organisatie die onder de vlag van de NBF verantwoordelijk is voor alle 50+ activiteiten, organiseert deze zomer diverse clinics voor haar doelgroep in samenwerking met Changing Experience.
Lees meer >>

Een onvergetelijke dag voor dochter en vader

dinsdag 13 juni 2017
Het afgelopen weekend werd er één om nooit te vergeten voor de 13-jarige Esmée de Jong. Ze verraste iedereen en won de algehele titel tijdens de Dag der Kampioenen Jeugd. Een dag vol spanning en emoties.
Lees meer >>

Bondsvergadering Harderwijk

dinsdag 13 juni 2017
Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Bondsvergadering plaats. In Harderwijk waren 35 verenigingen vertegenwoordigd. De in totaal 58 aanwezigen zagen directeur Arjan de Vries een presentatie geven over de drie pijlers waarop de NBF zich al geruime tijd focust.
Lees meer >>

Pupil Esmée de Jong gekroond tot Kampioen der Kampioenen Jeugd 2017

zondag 11 juni 2017
Na een spannende dag vol passie, beleving en schitterende ontknopingen heeft Esméé de jong (pupillen meisjes) de titel: Kampioen der Kampioenen 2017 veroverd. In een spannende finale roll-off versloeg zij EK Jeugd speler Mike Bergmann.
Lees meer >>

Ronald Chandra officieel benoemd tot erelid

zaterdag 10 juni 2017
Ronald Chandra is tijdens de bondsvergadering officieel benoemd tot erelid. De aankondiging werd al tijdens zijn afscheid gedaan tijdens de Stedenontmoeting Finale, maar nu heeft de bondsvergadering ook haar goedkeuring gegeven. 
Lees meer >>

Ontwerp jouw droom bowlingbal en win hem als echte bal

dinsdag 6 juni 2017
Dankzij On The Ball Bowling Europe kunnen we tijdens en vooraf aan de DDK Jeugd een ontwerpwedstrijd houden. Stuur jouw ontwerp (ontwerpblad in het artikel) op naar de NBF en win jouw ontwerp als echte bal. De deadline is zondag 11 juni tijdens de klasse finales van de DDK Jeugd. 
Lees meer >>

Twee evenementen, twee landen en twee keer zilver in twee dagen tijd

dinsdag 6 juni 2017
In het Hemelvaartsweekend was het voor veel jeugdleden een drukke tijd. Op vrijdag vond in Reims, Frankrijk de YET Finale plaats en een dag later in Hoofddorp de Stedenontmoeting Jeugd FInale. Wij vroegen Lizzy Flapper naar haar ervaringen tijdens deze drukke bowlingreis. 
Lees meer >>

Save the date: vrijwilligersdag 2017

donderdag 1 juni 2017
​Zet alvast zaterdag 9 september in je agenda voor de jaarlijkse vrijwilligersdag. Locatie en programma volgen snel. Mocht je iemand weten die in aanmerking komt voor de titel 'Vrijwillger(ster) van het jaar' nomineer hem of haar dan.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last