Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eerste aflevering 'Champions League of Bowling' nu online

woensdag 22 mei 2019
Het is de opvolger van 'Meester van het bowlen' en daarmee gaan we de grens over: Met de 'Champions League of Bowling' hopen we nog meer bowlingfans te bereiken en enthousiast te maken voor de sport.
Lees meer >>

QubicaAMF World Cup Qualifier dit jaar gespeeld in het vernieuwde Bowl & Fun Emmen

woensdag 22 mei 2019
De strijd voor de tickets naar de QubicaAMF World Cup in Palembang, Indonesië verhuist na drie jaar Scheveningen naar het vernieuwde Bowl & Fun Emmen. De bowling in Drenthe wordt in de zomer verbouwd en voorzien van nieuwe banen waardoor het bowlen in Emmen op zaterdag 7 september een nieuwe ervaring wordt voor de deelnemers. Eigenaar Harry Sanders en de NBF kijken uit naar het evenement en naar de nieuwe samenwerking.
Lees meer >>

Regionale league voor leden met een verstandelijke beperking afgerond in Heerhugowaard

dinsdag 21 mei 2019
Het is even terug, maar in april is de laatste speeldag voor de regionale teamleague voor leden met een verstandelijke beperking gespeeld in Heerhugowaard. Het tweede seizoen van deze league is weer voorbij gevlogen.
Lees meer >>

De Rooij en Stigter-Van der Tol geplaatst voor EBT Masters 2019

dinsdag 21 mei 2019
Donderdag 4 juli worden in Madrid de EBT Masters 2019. Landgenoten Maxime de Rooij en Ghislaine Stigter-Van der Tol hebben zich tijdens de European Bowling Tour (EBT) 2018 geplaatst voor dit afsluitende event.
Lees meer >>

Ordonnans / Bowling Spijkenisse prolongeert NTL landskampioenschap

maandag 20 mei 2019
Zondag 19 mei heeft Ordonnans / Bowling Spijkenisse voor het tweede seizoen op rij het landskampioenschap in de Nationale Trio Leagues gewonnen! Ook in andere klassen werd het seizoen dit weekend beslist.
Lees meer >>

Landelijke finales NK G-bowlen opnieuw een sportief succes

maandag 13 mei 2019
Zondag 12 mei zijn in Bowling Almere de landelijke finales van de NK G-bowlen 2019 gespeeld. Het leverde acht nieuwe nationale kampioenen op in de diverse klassen.
Lees meer >>

NTL Finale Regio's prooi voor PCB Waarland

maandag 13 mei 2019
Na 6 RoundRobin voorrondegames en een tweetal Stepladderfinales heeft het team PCB Waarland (Barbara Korpershoek, Marcel Klok, Martin Edwards en Pascal van Vliet) het kampioenschap van de NTL Finale Regio's opgeeist.
Lees meer >>

Trials EK Senioren 2020 van start gegaan in Goes

woensdag 8 mei 2019
In Bowling Goes zijn zondag de trials voor de Europese kampioenschappen 50+ van start gegaan. Met 29 deelnemers is de 'Road to Vienna 2020' ingezet.
Lees meer >>

Agenda en stukken bondsvergadering 2019 online

woensdag 8 mei 2019
Zaterdag 15 juni 2019 staat de jaarlijkse bondsvergadering op het programma. Het moment waarop we met verenigingsbestuurders terug kijken op 2018 en vooruit kijken naar 2020. Alle informatie over de bondsvergadering is te vinden op deze website.
Lees meer >>

Verhuisbericht: NK's 50-plus komend seizoen in Tilburg en Nieuwegein

woensdag 8 mei 2019
Na diverse kampioenschappen in Rijswijk verhuizen de Nederlandse kampioenschappen 50 plus volgend seizoen naar Bowling Nieuwegein en Dolfijn - The Plays To Be - in Tilburg.
Lees meer >>
First 3456789101112 Last