Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Leeftijd speelt geen rol in de bowlingsport en dus ook niet tijdens het NK BCD

vrijdag 9 maart 2018
Piet Valkenhoff en Hans van de Vrede, bij elkaar opgeteld zijn ze 154 jaar, en als duo komen zij zaterdag 17 maart in actie tijdens de voorrondes van het NK BCD! Deze heren bewijzen maar weer dat je nooit te oud bent om te bowlen.
Lees meer >>

10 t/m 18 maart: NK BCD-klasse 2018 in Leiderdorp

woensdag 7 maart 2018
Van 10 t/m 18 maart wordt in Sportcity Bowling Leiderdorp gestreden om de nationale Singles en Doubles titels in de B-, C- en D-klassen. Ruim 175 leden, jong & oud, gaan de sportieve strijd met elkaar aan.
Lees meer >>

BV Haarlem prolongeert titel Stedenontmoeting Senioren

maandag 5 maart 2018
In het weekend van 3 en 4 maart verzamelden teams van 22 verenigingen in Bison Bowling Haarlem voor de Stedenontmoeting Senioren 2018. BV Haarlem wist de titel in eigen huis te houden. Het betekent de zesde titel in de geschiedenis van de vereniging.
Lees meer >>

Bowlers vallen in de prijzen tijdens lokale sportverkiezingen

woensdag 28 februari 2018
Februari was in veel Nederlandse gemeenten de maand van de sportverkiezing. In drie gemeenten ging de prijs voor sportman/-vrouw naar één van onze leden en dat maakt ons natuurlijk hartstikke trots. We zijn blij te zien dat de geleverde prestaties op waarde worden geschat.
Lees meer >>

Nederlanders winnen 5 van de 8 klassen tijdens YET stop in eigen land

maandag 26 februari 2018
Tijdens het YET toernooi van Nieuwegein, de vijfde stop in de Youth Euro Trophy (YET), hebben Nederlanders de winst in 5 van de 8 klassen 'in eigen land gehouden'. Terwijl het niet ontbrak aan voldoende internationale concurrentie.
Lees meer >>

AVG-bijeenkomsten Utrecht en Eindhoven

dinsdag 20 februari 2018
Op 14 en 24 maart aanstaande organiseert DAS voor de Sport bijeenkomsten over de nieuwe privacy wetgeving. NBF-verenigingen kunnen zich gratis voor deze bijeenkomst aanmelden.
Lees meer >>

50% korting op NBF lidmaatschap seizoen 2017-2018!

dinsdag 20 februari 2018
Nieuwe leden die zich per 1 maart 2018 aanmelden bij de NBF krijgen 50% korting op het lidmaatschapsbedrag. Zo kost het lidmaatschap voor de tweede helft van het seizoen dus geen € 30,35 maar slechts € 15,15! Jeugdleden tot 18 jaar betalen vanaf 1 maart € 10,10.
Lees meer >>

Eredivisie: Spanning volledig terug na knotsgekke speeldag in Volendam

zondag 18 februari 2018
Het was de wereld op zijn kop in Volendam tijdens de Eredivisie. Koploper Ordonnans eindigde dag onderaan met slechts 6 punten. De concurrentie profiteerde maar mondjesmaat en drie ploegen uit de onderste regionen voerden de ranglijst aan. 
Lees meer >>

Eredivisie speeldag 5: Eerste playoff plekken kunnen worden geclaimd

zondag 18 februari 2018
Vandaag staat de vijfde speeldag van de Eredivisie op het programma in Volendam. Een spannende dag, aangezien de eerste play-off plekken geclaimd kunnen worden. Volg de Eredivisie live via de livestream op de NBF Facebook.
Lees meer >>

Aan de slag met privacy

donderdag 15 februari 2018
Op 15 februari hebben alle verenigingsbestuurders en RCT-leden een e-mail ontvangen over de Europese wetgeving voor privacy. Om verenigingen te helpen bij dit onderwerp hebben we samen met NOC*NSF en stichting AVG een stappenplan ontwikkeld waarmee je direct en praktisch aan de slag kunt. 
Lees meer >>
First 3456789101112 Last