Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nederlandse jeugdselectie start aan Road to Aalborg 2018

woensdag 5 juli 2017
Het lijkt nog niet eens zo lang geleden dat het Nederlands team terugkwam uit Finland met een gouden Masters medaille, een zilveren Doubles medaille en bronzen medailles voor de All Events en Teams. Toch gaat 8 juli de voorbereiding voor het volgende EKJ weer van start.
Lees meer >>

Jordi Putman en Nicole Sanders Kampioen der Kampioenen na spannende finale

zondag 2 juli 2017
Nicole Sanders en Jordi Putman hebben zich gekroond tot Kampioen der Kampioenen tijdens de DDK Senioren bij onze NBF partner Sportcity Leiderdorp. In een spannende en soms verhitte strijd trokken zij de overwinning naar zich toe ten koste van Barbara Slink-Korpershoek en Gerrie de Graaf.
Lees meer >>

Vierde plek voor Van der Kooij-Van Boven beste prestatie tijdens EK50+

zondag 2 juli 2017
Tijdens de Europese kampioenschappen 50+ in Ierland kwamen in totaal 39 Nederlanders in actie. Kirsten van der Kooij - Van Boven deed het 't beste, met een vijfde plek in de All Events en een vierde plek in de Masters finale.
Lees meer >>

​Selectie WK dames bekend gemaakt

woensdag 28 juni 2017
In november neemt de Nederlandse bowlingselectie deel aan de Wereldkampioenschappen voor heren en dames. De damesselectie is inmiddels bepaald door bondscoaches Ton Plummen en Dan French.
Lees meer >>

Van de Wakker de sterkste in de Sportbowling Master finale 2017

dinsdag 27 juni 2017
De 28-jarige Jeffrey van de Wakker uit Heemstede mag zich een jaar lang Sportbowling Master van het jaar noemen. Hij won in Hoofddorp met een nipte 2-1 overwinning tegen Jeroen van Geel.
Lees meer >>

BV Veendam en BV Middelharnis winnen de Ton Zandboer Cup finale

zaterdag 24 juni 2017
De BV Veendam en de BV Middelharnis zijn winnaar geworden van de Ton Zandboer Cup finale. Bij de scratch editie bleef het spannend tot de laatste bal. Bij de handicap variant was al snel duidelijk dat BV Middelharnis voor de winst ging.....
Lees meer >>

Cursisten maken inhaalslag en behalen papieren

vrijdag 23 juni 2017
Frank Visser is geslaagd voor zijn her-examen van de opleiding tot NBF wedstrijdleider. Peter van Zijp en John Luijendijk sloten met positief resultaat de trainersopleiding op ETBF Level 1 af. 
Lees meer >>

De allernieuwste Bowlen.nl is weer onderweg naar bowlend Nederland

vrijdag 23 juni 2017
Binnenkort valt bij alle NBF leden, bowlinghuizen en professionals van Nederland een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Bowlen.nl is het kwartaalblad voor bowlend Nederland. 
Lees meer >>

39 Nederlandse deelnemers naar Ierland voor EK 50+

donderdag 22 juni 2017
Dublin is 'the place to be' voor alle fanatieke bowlers van 50 jaar en ouder, want daar worden van 24 juni t/m 1 juli de Europese kampioenschappen gehouden. Er is sprake van open inschrijving en daar hebben 39 Nederlanders gebruik van gemaakt.
Lees meer >>

Nederlandse World Games-delegatie zet koers naar Wrocław

donderdag 22 juni 2017
De Nederlandse afvaardiging naar de World Games kwam woensdag op Papendal bij elkaar voor een teambuilding- en persdag. Chef de mission Jan Sjouke van den Bos: “We gaan in Wrocław voor een plek bij de eerste tien.”
Lees meer >>
First 234567891011 Last