Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Jansen en De Gelder nieuwe Nederlandse kampioenen

zondag 15 april 2018
De Nederlandse kampioenschappen A-klasse 2018 zijn gespeeld. Het Singles Event is gewonnen door Ellen Jansen en Nick de Gelder. Het Doubles Event is ook gewonnen door Jansen, samen met Ghislaine Stigter-Van der Tol. Bij de heren was het Nederlands-Belgisch duo Mark Jacobs en Gianny Hendrickx de beste.
Lees meer >>

Nieuwegeinse BV wint de Stedenontmoeting Senioren 50+ voor de eerste keer

dinsdag 10 april 2018
Waar het de Nieuwegeinse BV net niet lukte de reguliere Stedenontmoeting Senioren te winnen, slaagde de vereniging er zondag 8 april wel in de 50+ editie te winnen in Bowling de Walvis in Schiedam.
Lees meer >>

Komen voor de lol en vertrekken met drie medailles

zaterdag 7 april 2018
,,We komen gewoon voor de lol,'' Dat waren de woorden van Veendam voor aanvang. Uiteindelijk ging de vereniging met goud bij de aspiranten, zilver bij de pupillen en brons bij de junioren  naar huis. De BV Tilburg en de BV Den Bosch prolongeerden hun titels bij resectievelijk de junioren en pupillen. 
Lees meer >>

Vrijwilligersdag 2018

dinsdag 3 april 2018
Voor in de agenda: de Vrijwilligersdag wordt dit jaar gecombineerd met de bondsvergadering en vindt dus plaats op zaterdag 16 juni in Harderwijk.
Lees meer >>

Team NL Bowling sluit EYC 2018 af met Masters brons voor Bianca Brommer

zondag 1 april 2018
Op de laatste dag van de Europese jeugdkampioenschappen was Team NL Bowling nog volop in de race. Maar liefst vijf spelers kwamen nog in actie in het Masters Event. Bianca Brommer bereikte de halve finales en wint daarmee de bronzen medaille!
Lees meer >>

Van 1 t/m 15 april: De Nederlandse kampioenschappen A-klasse

zaterdag 31 maart 2018
We kennen vele Nederlandse kampioenschappen, er is er maar één waar alle NBF-leden aan mogen deelnemen. De Nederlandse kampioenschappen A-klasse. De editie van 2018 gaat zondag 1 april van start in Tilburg.
Lees meer >>

Brons voor de Team NL Bowling jongens op het EKJ Team Event

donderdag 29 maart 2018
Tijdens de Europese jeugdkampioenschappen bowlen in Aalborg, Denemarken, heeft Nederland de tweede medaille behaald. Na het zilver voor de meisjes in het Doubles Event, was het dit keer de beurt aan de jongens om te excelleren. In het Team Event werd knap de bronzen medaille gewonnen.
Lees meer >>

Zilver voor Blankenzee en Kriele in Doubles Event op EK Jeugd

dinsdag 27 maart 2018
Dinsdag 27 maart heeft Team NL Bowling een zilveren medaile gewonnen! Beaudine Kriele en Denise Blankenzee wisten de finale te bereiken, waarin ze op slechts 5 pins hun meerdere moesten erkennen in Engeland, met Isabel Allen en Sophie Thompson.
Lees meer >>

The Unbeatabowles maken naam waar tijdens NK Schoolbowlen

maandag 26 maart 2018
De finale van het NK Schoolbowlen 2018 is zaterdag 24 maart gewonnen door The Unbeatabowles van de JC van Gentschool uit Sommelsdijk. Zij bleken inderdaad onverslaanbaar en ging er met de grote wisselbeker vandoor.
Lees meer >>

Eredivisie: Team Ordonnans recht de rug en Tilburg pakt laatste play-off ticket

maandag 26 maart 2018
Tijdens de laatste reguliere speeldag van de Eredivisie heeft Team Ordonnans zich sterk herpakt na het debacle op de vijfde speeldag. Met een voorsprong van 300+ pins op nummer twee Bowleasy en twintig punten bouwde het team uit Spijkenisse weer aan het zelfvertrouwen met het oog op de play-offs.
Lees meer >>
First 234567891011 Last