Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Sport & FEC Seminar

donderdag 6 februari 2020
Geld biedt kansen, maar kan tegelijkertijd risico’s met zich meebrengen. Hoe zorg je als sportvereniging voor een optimale financiële huishouding, maar voorkom je tegelijkertijd dat dubieuze ‘weldoeners’ spelers betalen of investeringen in jouw vereniging doen om geld wit te wassen?
Lees meer >>

International February: it's on!

zaterdag 1 februari 2020
Nee, we gaan in februari niet alles in het Engels doen. Maar we kijken wel uit naar twee prachtige internationale toernooien deze maand: Het 20e Brunswick Open Internationaal YET Toernooi in Nieuwegein en het Hammer Bronzen Schietpoel Toernooi in Tilburg.
Lees meer >>

ESC 2020: Opnieuw brons voor Nico Thienpondt

vrijdag 31 januari 2020
Na het Team Event, dat helaas geen prijzen opleverde, begon donderdag het Singles Event op de EK 50+ in Wenen. Er waren meerdere schermen nodig om de ontknoping te volgen, met als eindresultaat: All-Events brons voor Nico Thienpondt.
Lees meer >>

Al 42 verenigingen vulden de Verenigingsmonitor in

woensdag 29 januari 2020
In november hebben wij een nieuwe verenigingsmonitor verspreid onder alle aangesloten verenigingen. Inmiddels is de monitor al 42 keer ingevuld. Een mooi aantal, maar we hopen natuurlijk van nog meer verenigingen reactie te ontvangen.
Lees meer >>

Het Sportakkoord: wat kun je als vereniging doen?

woensdag 29 januari 2020
In juli berichtten we je al over het Sportakkoord. Het ministerie van VWS, Vereniging Sport en Gemeenten en NOC*NSF hebben de handen ineengeslagen en het Nationaal Sportakkoord gesloten. Het Sportakkoord biedt misschien ook kansen voor jouw vereniging.
Lees meer >>

ESC 2020: Brons voor heren dubbel!

dinsdag 28 januari 2020
Tijdens de 1e EK 50+ (nieuwe opzet) in Wenen heeft het duo Geert-Jan van Baest & Nico Thienpondt de bronzen medaille gehaald in het Doubles Event. Een mooie start voor het Nederlands team.
Lees meer >>

De NK 2020 van start gegaan voor onze leden met een verstandelijke beperking

maandag 27 januari 2020
De slogan voor de Nederlandse kampioenschappen 2020 is niet voor niets: 'De NK voor iedereen!' Dat betekent dat ook onze leden met een verstandelijke beperking hieraan deelnemen. En voor hen starten de regionale voorrondes deze periode.
Lees meer >>

Nederlands team klaar voor EK 50+ in Oostenrijk

zaterdag 25 januari 2020
De voorbereidingen zitten erop, zondag beginnen de Europese kampioenschappen 50+ in Wenen. Voor de eerste keer in een nieuwe opzet, met Nederland vertegenwoordigd door vier dames en vier heren.

Lees meer >>

G-league voor het eerst in Haarlem

vrijdag 24 januari 2020
De league voor leden met een verstandelijke beperking in Noord-Holland en Flevoland bezocht in het derde seizoen voor het eerst Haarlem voor een extra speeldag.
Lees meer >>

Titels verdeeld tijdens NK 50+ scratch

vrijdag 24 januari 2020
In Nieuwegein zijn zondag 19 januari de eerste nationale titels van het decennium verdeeld tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch.
Lees meer >>
First 234567891011 Last