Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Ivonne Bosch en Pedro Creel gehuldigd als Vrijwilligers van het jaar

woensdag 5 september 2018
Zaterdag 1 september, bij aanvang van het nieuwe seizoen, vonden wij de gelegenheid om de de Vrijwilligers van het jaar van vorig seizoen in het zonnetje te zetten. 
Lees meer >>

Ghislaine Stigter-van der Tol en Phil Hulst naar World Cup, Xander van Mazijk naar Costa Rica

zondag 2 september 2018
TIjdens een zenuwslopende finale wonnen Ghislaine Stigter-van der Tol en Phil Hulst de tickets naar de 54e QubicaAMF World Cup in Las Vegas. Wereldkampioen Xander van Mazijk.mag de reis naar het Torneo La Raza in Costa Rica gaan maken.
Lees meer >>

QubicaAMF en Claus Bowling presenteren: HyperBowling

zaterdag 1 september 2018
Dinsdag 25 september organiseert QubicaAMF in samenwerking met Claus Bowling in Hoofddorp het eerste HyperBowling Event. HyperBowling is dé bowling innovatie van QubicaAMF. HyperBowling belooft een echte ‘game changer’ te worden.
Lees meer >>

Wereldkampioen Van Mazijk steelt show op Duitse tv

vrijdag 31 augustus 2018
Voor het Duitse televisieprogramma 'Beginner gegen Gewinner' werd gezocht naar de beste bowler en dan kom je sinds november 2017 uit bij onze eigen 'Weltmeister': Xander van Mazijk! Vervolgens stal hij de show.
Lees meer >>

Ton Plummen en Dan French nemen afscheid van Team NL Bowling dames

donderdag 30 augustus 2018
Met twee bronzen medailles op de EK dames in Brussel afgelopen juni nemen Ton Plummen en Dan French afscheid als bondscoaches van de dames van Team NL Bowling. Voor Plummen betekent dit zijn definitieve afscheid als bondscoach na vele jaren van succes.
Lees meer >>

Laatste kans: Meld je aan voor de opleiding tot NBF Wedstrijdleider

woensdag 29 augustus 2018
Wil jij in het nieuwe seizoen een steentje bijdragen aan goede organisatie van wedstrijden? Word NBF Wedstrijdleider en maak onderdeel uit van de NTL of help mee tijdens toernooien bij jou in de buurt. Aanmelden kan nog tot maandag 1 oktober!
Lees meer >>

Chantal Jacobs vervangt Ellen Jansen tijdens European Champions Cup 2018

donderdag 2 augustus 2018
Ruim twee maanden voor aanvang van de EK voor landskampioenen heeft Nederlands kampioene Ellen Jansen moeten beslissen af te zien van deelname aan het evenement. In verband met fysieke problemen verwacht Jansen niet goed voorbereid aan de start te kunnen verschijnen in oktober. 
Lees meer >>

WK Jeugd een leerzame ervaring geweest voor Team NL Bowling

donderdag 2 augustus 2018
De WK Jeugd zitten erop voor Team NL Bowling. In drie events hebben Anouk Keizer, Denise Blankenzee, Lindsey Paling, Rianne van Zijp en Yorick van Deutekom helaas niet mee kunnen doen om de prijzen. Het Masters Event werd door geen van de spelers bereikt.
Lees meer >>

Win jij een reis naar Costa Rica?

woensdag 1 augustus 2018
Zit jij in van 5 t/m 13 oktober lekker in Costa Rica? Dankzij onze sponsoren: Bowling Scheveningen, QubicaAMF, Bowltech, Torneo La Raza en Sports 7 Travel Costa Rica kunnen we een verzorgde reis naar San José Costa Rica en deelname aan het proftoernooi Torneo La Raza aanbieden Lees er hier alles over!
Lees meer >>

27 juli t/m 3 augustus: WK Jeugd 2018 in Amerika

woensdag 25 juli 2018
Anouk Keizer, Denise Blankenzee, Lindsey Paling, Rianne van Zijp, Yorick van Deutekom en coach Peter van Zijp zijn momenteel namens Team NL Bowling in de Amerikaanse stad Detroit voor deelname aan de Wereldkampioenschappen jeugd.
Lees meer >>
12345678910 Last