Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Stap voor stap toewerken naar de Eredivisie 2.0

vrijdag 13 oktober 2017
Zondag is het zover. Dan begint er een nieuw seizoen van de Nationale Trio Leagues (NTL). De teams uit de hoogste klasse, de Eredivisie, beginnen zondag in Claus Bowling Hoofddorp aan hun tocht op weg naar de landstitel.
Lees meer >>

Eerste Nederlandse kampioenschappen gespeeld: Het NK 50 plus handicap

maandag 9 oktober 2017
Zondag 8 oktober werden in Bally's Bowling te Rijswijk de finales georganiseerd van de Nederlandse kampioenschappen 50+ handicap. Daarmee zijn de eerste zes Nederlandse kampioenen van 2017-2018 bekend.
Lees meer >>

Bowlingbalstapelen 2.0: Update bij 'Wedden dat ik het kan'

zaterdag 7 oktober 2017
Deze zomer daagden wij bowlers uit voor een challenge, namelijk zoveel mogelijk bowlingbalstapelen. Het SBS 6 tv-programma 'Wedden dat ik het kan' voegt er nu een moeilijksheidgraag aan toe: camera's en tijdsdruk. Wie maakt de hoogste stapel?
Lees meer >>

Data NK A-klasse en het Bronzen Schietspoel Toernooi 2018 aangepast

donderdag 5 oktober 2017
De data voor de Nederlandse kampioenschappen A-klasse zijn aangepast. Het evenement wordt in 2018 georganiseerd bij Dolfijn in Tilburg op zondag 1 april, zaterdag 14 april en zondag 15 april.
Lees meer >>

Wedstrijdleiders klaargestoomd voor nieuwe seizoen

dinsdag 3 oktober 2017
Zondag 1 oktober verzamelden 26 wedstrijdleiders zich in Olround Bowling Veenendaal voor een bijscholing tot Wedstrijdleider 2.0 en om samen aan het nieuwe seizoen te starten.
Lees meer >>

4e editie Noord-Hollandse kampioenschappen G-bowlen op 4 november 2017

woensdag 27 september 2017
Ook dit seizoen organiseert Esdégé-Reigersdaal i.s.m. Bowlingvereniging Heerhugowaard en Bowlingcentrum De Waerd de Noord-Hollandse kampioenschappen G-bowlen. Het wordt alweer de vierde editie.
Lees meer >>

Er is weer een 'Jong Oranje'

vrijdag 22 september 2017
Jong Oranje, de nationale selectie tot 21 jaar, is nieuw leven in geblazen en start zaterdag 23 september aan het seizoen. 6 jongens en 9 meisjes zijn op de uitnodiging van de NBF ingegaan om dit seizoen deel uit te maken van deze selectie.
Lees meer >>

NK Teams krijgt alleen een landelijke finale

donderdag 21 september 2017
De regionale voorrondes van het NK Teams, die gepland stonden voor 23 september, gaan niet door. Dit besluit is genomen vanwege onvoldoende aanmeldingen. Wel zijn er voldoende aanmeldingen om een landelijke finale te organiseren op zaterdag 14 oktober in Nieuwegein.
Lees meer >>

Herenselectie WK 2017 bekend gemaakt

woensdag 20 september 2017
De WK-selectie voor de dames was al even bekend, nu is door bondscoaches Ron van den Bogaard en Michael Sassen ook de selectie voor de heren bekend gemaakt. Zo is het Nederlands team compleet dat in november deelneemt aan het WK in Las Vegas.
Lees meer >>

Adri Paling en Wilma Di Giorno Vrijwilligers van het jaar

maandag 11 september 2017

Zaterdag 9 september zijn Adri Paling en Wilma Di Giorno benoemd tot vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar. Adri was aanwezig bij de Vrijwilligersdag in Mijdrecht en werd na de lunch verrast door voorzitter Bob Schut. Voor Wilma reed Bob speciaal naar Leiderdorp waar zij een clinic organiseerde.


Lees meer >>
12345678910 Last