Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Deel Nationale Trio Leagues afgelast voor 15 maart i.v.m. coronavirus

woensdag 11 maart 2020
Op basis van het advies van NOC*NSF en het RIVM heeft het NBF-bestuur besloten om de leagues waarbij teams en/of spelers uit Noord-Brabant komen voor zondag 15 maart af te gelasten.
Lees meer >>

Nederlanders succesvol in het buitenland

maandag 9 maart 2020
Afgelopen weekend stonden er diverse toernooien op de kalender, waaronder twee internationale. Brent de Ruiter ging in Denemarken met de eindzege aan de haal, terwijl Wim van der Veen de beste was in Duitsland.
Lees meer >>

Tilburg Dolphins behoudt ruime voorsprong NTL Eredivisie

maandag 2 maart 2020
Zondag 1 maart is in het hele land de vijfde speelronde van de Nationale Trio Leagues gespeeld. In de eredivisie zag Tilburg Dolphins de voorsprong iets slinken, maar ze houden 10 punten voorsprong op nummer twee 
Lees meer >>

Selectie voor EK dames bekend

zaterdag 29 februari 2020
Zaterdag 29 februari zijn de zes dames bekend gemaakt die Team NL Bowling gaan vertegenwoordigen tijdens de European Women Championships 2020. Die vinden komende juni plaats in Aalborg, Denemarken.
Lees meer >>

Spanning loopt op na 4e speeldag G-league

vrijdag 28 februari 2020
De league voor teams G-Bowlen in Noord Holland - Flevoland loopt op zijn eind en dat betekent dat de spanning flink gaat toenemen. 
Lees meer >>

NBF volgt ontwikkelingen rondom het coronavirus

vrijdag 28 februari 2020
Natuurlijk zijn de ontwikkelingen rondom het coronavirus bij ons bekend. Omdat we deze week de eerste vragen hebben ontvangen over evenementen, informeren we je graag over de stand van zaken.
Lees meer >>

Mathias Ankerdal wint Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi

maandag 24 februari 2020
Het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi 2020 is gewonnen door de jonge Deen Matias Ankerdal. In de finale bleef hij o.a. Mark Jacobs voor, die met een knappe 4e plek de beste Nederlander was in Tilburg.
Lees meer >>

1x goud, 2x zilver en 1x brons voor landgenoten tijdens YET-stop Nederland

maandag 17 februari 2020
Dat het internationale deelnemersveld dit jaar sterk was bij het 20e Brunswick Open Internationaal YET Toernooi in Nieuwegein blijkt al uit een overzicht van de winnaars. In 7 van de 8 divisies ging een buitenlandse speler er met de toernooizege vandoor. En dat is wel eens anders geweest.
Lees meer >>

Team NL Bowling reünie tijdens EYC-finaledag

woensdag 12 februari 2020
Met Team NL Bowling staan we aan de vooravond van enkele spannende, maar vooral mooie maanden. In april speelt onze U18 de EK in eigen land en in de zomer spelen onze dames- en herenteams de EK met als doel zich te plaatsen voor de WK in 2021. Het is heel verleidelijk om altijd vooruit te kijken, zeker met de ambities die we hebben.
Lees meer >>

Nieuw logo voor Team NL Bowling

woensdag 12 februari 2020
Een nieuw decennium is aangebroken, een decennium waarin we mooie plannen hebben om de toekomst van Team NL Bowling veilig te stellen én mee te blijven doen om de prijzen. Daar hoort een nieuw logo bij dat past bij deze tijd en de huisstijl van de NBF.
Lees meer >>
12345678910 Last