Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Herenselectie hervat 'Road to Las Vegas' met kleinere groep

zaterdag 26 augustus 2017
De Nederlandse herenselectie heeft na een zomerstop de 'Road to Las Vegas' weer hervat met een gezamenlijke training in Leiden. In Bowling Menken ontbraken twee heren die er voor de zomer nog wel waren.
Lees meer >>

​In memoriam – Guus Wigleven

woensdag 23 augustus 2017
Deze week ontvingen wij het trieste bericht dat Guus Wigleven op 22 augustus 2017 is overleden. Dhr. Wigleven is 71 jaar geworden.
Lees meer >>

Henny van den Bosch is de onbetwiste koning van de NBF-zomerchallenge: bowlingbalstapelen

woensdag 23 augustus 2017
Begin juli daagden wij onze leden uit voor een grappige zomerchallenge: Bowlingbalstapelen. Al snel dook een oude video van Henny van den Bosch op. Ook anno 2017 is hij nog steeds de onbetwiste kampioen.
Lees meer >>

Een vijfde plek, twee Masters plekken en heel veel mooie ervaringen tijdens het WK 50+

dinsdag 22 augustus 2017
Zondag 20 augustus kwam een eind aan een mooi WK 50+ in München, dat gedomineerd is door Amerika. Zij wonnen 9 van de 10 gouden medailles. Het Nederlands team kende veel gemengde gevoelens.
Lees meer >>

Bart Bronsgeest wint in Engeland eerste stop van de Youth Euro Trophy

maandag 14 augustus 2017
In Engeland werd het weekend van 12 en 13 augustus het 2e English Red Rose Open gespeeld, de eerste stop van de Youth Euro Trophy (YET). De 17-jarige Bart Bronsgeest ging er in zijn leeftijdsklasse met het goud vandoor!
Lees meer >>

Ad van der Jagt benoemd tot NBF Lid van Verdienste

dinsdag 8 augustus 2017
Tijdens de finaledag van ‘zijn’ toernooi, Dutch Senior Open, is Ad van der Jagt zondag 6 augustus benoemd tot NBF Lid van Verdienste. NBF-bestuurslid Ton Zandboer was aanwezig in Nieuwegein om Van der Jagt het bijbehorende speldje op te spelden.
Lees meer >>

In memoriam - Jan van den Boogaart

maandag 7 augustus 2017
Wij hebben het verdrietige nieuws ontvangen dat Jan van den Boogaart zaterdag 5 augustus op 84-jarige leeftijd is overleden. Dhr. Van den Boogaart was Ere-voorzitter van de Nederlandse Bowling Federatie.
Lees meer >>

Engelse dubbelslag tijdens 12e Dutch Senior Open

maandag 7 augustus 2017
Zondag 6 augstus zijn de finales van de 12e editie van het Dutch Senior Open gespeeld in Bowling Nieuwegein. Beide winnaars van het internationale 50+ toernooi komen uit Engeland: Ron Oldfield en Kimberly Oakley. Nel Tel was met haar derde plek de beste Nederlandse.
Lees meer >>

Poule indeling NTL 2017-2018 bekend gemaakt

vrijdag 4 augustus 2017
Vrijdag 4 augustus zijn de indelingen van de verschillende Nationale Trio Leagues seizoen 2017-2018 bekend gemaakt. In totaal zijn er komend seizoen 17 leagues actief op landelijk niveau, met daarin steeds 8 teams die de strijd om het kampioenschap gaan voeren.
Lees meer >>

Van Mazijk en Sanders vertegenwoordigen Nederland tijdens ECC 2017

woensdag 2 augustus 2017
De European Champions Cup, het EK voor nationale kampioenen, wordt dit jaar georganiseerd in Oostenrijk. Nederland wordt tijdens het evenement vertegenwoordigd door Xander van Mazijk en Nicole Sanders
Lees meer >>
12345678910 Last