Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

EK van start voor Team NL Bowling Heren

woensdag 12 juni 2019
Dinsdag 11 juni zijn in Unterföhring, Duitsland, de Europese kampioenschappen voor heren geopend! In het prachtige Dream Bowl Palace strijden 32 landen om de gouden plakken tijdens 6 events, te beginnen met de Singles.
Lees meer >>

Jeffrey Kingma wint Bowlingtour Noord 2019

dinsdag 11 juni 2019
Zaterdag 8 juni was alweer de 5de editie van dit evenement en ditmaal in bowling De Kaden te Drachten. De 10 hoogste dames en 20 hoogste heren uit de ranking van de tour mochten de strijd aanbinden en dat deden ze.
Lees meer >>

Zilver voor Van Litsenburg en Mulder in YET finales

dinsdag 4 juni 2019
Tijdens de finales van de Youth Euro Trophy seizoen 2018-2019 hebben Senna van Litsenburg en Mylène Mulder zilver gewonnen in hun leeftijdscategorie. Mike Bergmann won het brons.
Lees meer >>

Dubbels Di Giorno / Van Baest en Aalsburg / Di Giorno-Buijs winnen Nederlandse titels 50+

maandag 3 juni 2019
Op zondag 2 juni zijn in de Deventer Buitensociëteit & Bowling de Nederlandse kampioenschappen Doubles 50+ georganiseerd. De scratchtitel ging naar Gino Di Giorno en Geert-Jan van Baest.
Lees meer >>

Nederlandse jeugd maakt zich klaar voor YET finales

donderdag 30 mei 2019
Vrijdag 31 mei worden in Kopenhagen, Denemarken, de finales gespeeld van de Youth Euro Trophy (YET) 2018-2019! Acht Nederlanders hebben zich geplaatst voor deze finales aan het eind van de tour door Europa.
Lees meer >>

Brent de Ruiter wint SBT Masters

dinsdag 28 mei 2019
In het weekend van 25 en 26 mei werd in Middelburg het seizoen van de Sport Bowling Tour (SBT) afgesloten. Er werden flink wat prijzen uitgedeeld, o.a. voor Brent de Ruiter. Hij won het afsluitende Masters Event.
Lees meer >>

D-Bowlen: Nederlands Kampioenen gekroond in Den Bosch

maandag 27 mei 2019
Afgelopen weekend zijn in de Maaspoort in Den Bosch de Nederlandse Kampioenen van het D-Bowlen gespeeld. Ton van Hooren, Robin van Vloet, Anette Kieboom en Alia Alieva zijn de nieuwe Nederlands Kampioenen. Lees hier het volledige verslag van de leuke en gezellige dag geschreven door de KNDSB.
Lees meer >>

Jeugdteam van BV Haarlemmermeer wint de NJTL finale.

zondag 26 mei 2019
Voor het 2e jaar op rij wist een jeugdteam van de BV Haarlemmermeer de titel te pakken tijdens de NJTL Finale die dit jaar in Tiel is gespeeld.
Lees meer >>

Eerste aflevering 'Champions League of Bowling' nu online

woensdag 22 mei 2019
Het is de opvolger van 'Meester van het bowlen' en daarmee gaan we de grens over: Met de 'Champions League of Bowling' hopen we nog meer bowlingfans te bereiken en enthousiast te maken voor de sport.
Lees meer >>

QubicaAMF World Cup Qualifier dit jaar gespeeld in het vernieuwde Bowl & Fun Emmen

woensdag 22 mei 2019
De strijd voor de tickets naar de QubicaAMF World Cup in Palembang, Indonesië verhuist na drie jaar Scheveningen naar het vernieuwde Bowl & Fun Emmen. De bowling in Drenthe wordt in de zomer verbouwd en voorzien van nieuwe banen waardoor het bowlen in Emmen op zaterdag 7 september een nieuwe ervaring wordt voor de deelnemers. Eigenaar Harry Sanders en de NBF kijken uit naar het evenement en naar de nieuwe samenwerking.
Lees meer >>
12345678910 Last