Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Opleiding tot NBF wedstrijdleider van start gegaan

donderdag 11 oktober 2018
Zondag 7 oktober is in Veenendaal de opleiding tot NBF Wedstrijdleider van start gegaan. De groep cursisten bestaat in totaal uit 16 enthousiastelingen die op hun vrije dag begonnen zijn aan de opleiding, zodat zij in de toekomst hun vereniging kunnen ondersteunen bij wedstrijden en toernooien. 
Lees meer >>

Update 'Road to Hong Kong'

woensdag 10 oktober 2018
Exact een maand geleden informeerden wij over het topsportprogramma 'Road to Hong Kong 2018'. Het programma dat in het teken staat van de WK heren en waaraan een actie is gekoppeld om de zes spelers en coach financieel te ondersteunen. We vonden het hoog tijd voor een update.
Lees meer >>

Inschrijving voor Ton Zandboer Cup 2019 geopend.

dinsdag 9 oktober 2018
In 2018 werden de in Den Bosch gespeelde finales gewonnen door de BV Julianadorp (scratch) en de BV Noordwijkerhout (handicap). Wie gaan hen opvolgen?

Lees meer >>

Jord van Weeren mee als coach naar de QubicaAMF World Cup 2018

maandag 8 oktober 2018
Over een maand is in Las Vegas één van de meest prestigieuze bowlingtoernooien van het jaar bezig. Ghislaine Stigter-Van der Tol en Phil Hulst plaatsten zich begin september namens Nederland. Bondscoach Jord van Weeren gaat het tweetal in Las Vegas begeleiden.
Lees meer >>

Goede prestaties Milan Scheffer en Mike Bergmann bij opening YET seizoen

dinsdag 2 oktober 2018
Afgelopen weekend begon het YET seizoen traditioneel in Engeland met de English Red Rose Open. Van de Nederlanders presteerden Mike Bergmann en Milan Scheffer het beste met een derde en tweede plaats.
Lees meer >>

KNDSB Dovenleague begonnen in Dolfijn Tilburg!

maandag 1 oktober 2018
De KNDSB Dovenleague is al jarenlang een gewaardeerde league voor de KNDSB bowlers. Vanaf heden zijn de uitslagen van de league terug te vinden op de D Bowlen pagina op onze website. Klik op ''lees meer'' voor voor meer informatie over het D Bowlen en voor de uitslagen van de eerste speeldag in Dolfijn TIlburg. 
Lees meer >>

Start Nationale Trio Leagues seizoen 2018-2019

dinsdag 25 september 2018
Zondagochtend 30 september om 10.00 uur gaan in o.a. Heiloo, Tilburg, Zetten, Mill en Tholen de ballen rollen. Dan begint er voor alle poules een nieuw seizoen van de Nationale Trio Leagues (NTL).
 
Lees meer >>

Aanbod trainersopleidingen 2018-2019

vrijdag 14 september 2018
In seizoen 2018-2019 bieden wij twee opleidingen tot trainer aan. Inmiddels is de brochure gepubliceerd en daarmee is direct de inschrijving geopend. 
Lees meer >>

Team NL Bowling heren dit seizoen naar WK en EK

maandag 10 september 2018
Dit seizoen zijn de Team NL Bowling heren te zien op twee evenementen: De WK in Hong Kong, komende november, en de EK in München, komende zomer. In Hong Kong wil het team de titel van Xander van Mazijk verdedigen.
Lees meer >>

Yolanda Schouten en Jan de Jong winnen 50+ Master Tour 2017-2018

maandag 10 september 2018
In Bowling Nieuwegein werden dit weekend de finales van de 50+ Master Tour georganiseerd. Bij de dames ging de eindzege naar Yolanda Schouten. Bij de heren was Jan de Jong de beste.
Lees meer >>
12345678910 Last