Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eredivisie: Team Ordonnans recht de rug en Tilburg pakt laatste play-off ticket

maandag 26 maart 2018
Tijdens de laatste reguliere speeldag van de Eredivisie heeft Team Ordonnans zich sterk herpakt na het debacle op de vijfde speeldag. Met een voorsprong van 300+ pins op nummer twee Bowleasy en twintig punten bouwde het team uit Spijkenisse weer aan het zelfvertrouwen met het oog op de play-offs.
Lees meer >>

The Fire Balls uit Heerhugowaard sluiten het seizoen feestelijk af

vrijdag 23 maart 2018
Zaterdag 7 april wordt het seizoen van The Fire Balls uit Heerhugowaard feestelijk afgesloten met de vijfde editie van de clubkampioenschappen. 
Lees meer >>

Eredivisie Bowlen: Nog zes teams in de strijd voor vier play-off plekken

donderdag 22 maart 2018
Komende zondag staat de laatste reguliere speeldag van de Eredivisie op het programma. Het belooft een zinderende strijd te worden voor de verdeling van de play-off tickets. Zes teams maken nog een realitische kans op een plek in die felbegeerde top vier.
Lees meer >>

In memoriam: Jan Broekhuizen

dinsdag 20 maart 2018
Afgelopen zaterdag is op 75-jarige leeftijd ons Erelid Jan Broekhuizen overleden. Jan was 12 jaar bestuurslid van afdeling 9 en heeft in het NBF bestuur gezeten.
Lees meer >>

Team NL Bowling jeugd "overvallen" tijdens laatste training voor het EK Jeugd

maandag 19 maart 2018
Zaterdag stond de laatste teamtraining voor de jeugd van Team NL Bowling op het programma ter voorbereiding op het aankomende EK Jeugd in Denemarken. De training verliep even wat anders dan gepland...
Lees meer >>

Nieuwe Nederlands Kampioenen in de BCD klassen gekroond

zondag 18 maart 2018
In Sportcity Bowling Leiderdorp zijn zondag de Nederlandse Kampioenschappen afgesloten met een bijzonder spannende finaledag. Tot tweemaal toe was er een roll-off nodig om een beslissing te forceren. 
Lees meer >>

Hoe is het met... de Europees kampioene jeugd!

donderdag 15 maart 2018
Maandag 26 maart beginnen in Aalborg, Denemarken, de Europese kampioenschappen jeugd. Vorig jaar kende Team NL Bowling een zeer succesvolle editie, mede dankzij het goud voor Denise Blankenzee. Hoe is het nu met haar, bijna een jaar later?
Lees meer >>

Verslag 3e speeldag van de pilot G-league in Noord-Holland en ALmere

donderdag 15 maart 2018
Dit seizoen wordt er een pilot league georganiseerd voor leden met een verstandelijke beperking. Zaterdag 10 maart stond alweer de derde speeldag van dit seizoen op het programma in Heerhugowaard.
Lees meer >>

Pupillenkampioene schakelt hulp van Zappsport en Wereldkampioen in

maandag 12 maart 2018
In het tv-programma Zappsport werd zondag 11 maart aandacht besteed aan de bowlingsport. Nikki Groot, winnares NKJ 2017 bij de pupillen, schakelde voor haar vraag over het maken van spares Zappsport in en zij namen Wereldkampioen Xander van Mazijk. Samen gingen ze aan de slag met die vervelende 7- en 10-pin!
Lees meer >>

Leeftijd speelt geen rol in de bowlingsport en dus ook niet tijdens het NK BCD

vrijdag 9 maart 2018
Piet Valkenhoff en Hans van de Vrede, bij elkaar opgeteld zijn ze 154 jaar, en als duo komen zij zaterdag 17 maart in actie tijdens de voorrondes van het NK BCD! Deze heren bewijzen maar weer dat je nooit te oud bent om te bowlen.
Lees meer >>
12345678910 Last