Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

4e editie Noord-Hollandse kampioenschappen G-bowlen op 4 november 2017

woensdag 27 september 2017
Ook dit seizoen organiseert Esdégé-Reigersdaal i.s.m. Bowlingvereniging Heerhugowaard en Bowlingcentrum De Waerd de Noord-Hollandse kampioenschappen G-bowlen. Het wordt alweer de vierde editie.
Lees meer >>

Er is weer een 'Jong Oranje'

vrijdag 22 september 2017
Jong Oranje, de nationale selectie tot 21 jaar, is nieuw leven in geblazen en start zaterdag 23 september aan het seizoen. 6 jongens en 9 meisjes zijn op de uitnodiging van de NBF ingegaan om dit seizoen deel uit te maken van deze selectie.
Lees meer >>

NK Teams krijgt alleen een landelijke finale

donderdag 21 september 2017
De regionale voorrondes van het NK Teams, die gepland stonden voor 23 september, gaan niet door. Dit besluit is genomen vanwege onvoldoende aanmeldingen. Wel zijn er voldoende aanmeldingen om een landelijke finale te organiseren op zaterdag 14 oktober in Nieuwegein.
Lees meer >>

Herenselectie WK 2017 bekend gemaakt

woensdag 20 september 2017
De WK-selectie voor de dames was al even bekend, nu is door bondscoaches Ron van den Bogaard en Michael Sassen ook de selectie voor de heren bekend gemaakt. Zo is het Nederlands team compleet dat in november deelneemt aan het WK in Las Vegas.
Lees meer >>

Adri Paling en Wilma Di Giorno Vrijwilligers van het jaar

maandag 11 september 2017

Zaterdag 9 september zijn Adri Paling en Wilma Di Giorno benoemd tot vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar. Adri was aanwezig bij de Vrijwilligersdag in Mijdrecht en werd na de lunch verrast door voorzitter Bob Schut. Voor Wilma reed Bob speciaal naar Leiderdorp waar zij een clinic organiseerde.


Lees meer >>

Stigter-Van der Tol en Stinissen naar QubicaAMF World Cup 2017

zaterdag 2 september 2017
Zaterdag 2 september hebben Ghislaine Stigter-Van der Tol en Michell Stinissen tijdens de QubicaAMF World Cup qualifier in Bowling Scheveningen de twee tickets bemachtigd die recht geven op deelname aan de QubicaAMF World Cup, komend november in Hermosillo, Mexico.
Lees meer >>

QubicaAMF World Cup Qualifier 2017: De feiten op een rij

vrijdag 1 september 2017
Morgen staat de tweede editie van de QubicaAMF World Cup Qualifier in Bowling Scheveningen op het programma. Verdedigend kampioenen Lisanne Breeschoten en Nico Thienpondt zijn er weer bij. Gaan ze voor twee op rij? Dat en meer leuke weetjes op een rij gezet.
Lees meer >>

ERIMA komende drie jaar exclusief kledingpartner van de Nederlandse Bowling Federatie

donderdag 31 augustus 2017
Per 1 september 2017 gaat de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) een exclusieve samenwerking aan met het gerenommeerde sportmerk ERIMA. Zo spelen alle nationale selecties de komende drie seizoenen in ERIMA kleding.
Lees meer >>

Gratis promotie via Albert Heijn!

woensdag 30 augustus 2017
Begin september start Albert Heijn met een landelijke sportactie: klanten kunnen sportzegels sparen waarmee ze vervolgens gratis kunnen sporten. De actie biedt mogelijk kansen om jouw vereniging lokaal onder de aandacht te brengen. 
Lees meer >>

Nieuwe workshops over vrijwilligers, social media en sponsoring

dinsdag 29 augustus 2017
Zit je in het bestuur van je vereniging? En wil je meer weten over de inzet van social media, het werven van vrijwilligers of de kansen die sponsoring en crowdfunding je club bieden? Doe dan mee aan één van de workshops die de Sport Bestuurders Academie (SBA) de komende tijd organiseert!
Lees meer >>
12345678910 Last