Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

WK dag 6 - Geroken aan de top 4, stunt blijft uit

vrijdag 30 november 2018
Vrijdag 30 november stond blok 2 van het Trio's Event op het programma in Hong Kong. Het trio Johnny Spil, Jord van Weeren en Xander van Mazijk begon de dag met de missie om de 3e plek te veroveren.
Lees meer >>

WK dag 5 - Een goed begin van het Trio's Event

donderdag 29 november 2018
Donderdag is in Hong Kong het Trio's Event begonnen. In de volgende formaties kwam het Nederlands team in actie: Jeroen van Geel, Yorick van Deutekom & Youri Fens en Johnny Spil, Jord van Weeren en Xander van Mazijk.
Lees meer >>

WK heren live op Ziggo Sport

donderdag 29 november 2018
De finales van de Wereldkampioenschappen in Hong Kong worden van 1 t/m 5 december live uitgezonden op Ziggo Sport. Nederland is daarbij één van de 15 landen waarin de WK worden uitgezonden.
Lees meer >>

WK heren halverwege, nog geen hoge klassering voor Team NL Bowling

woensdag 28 november 2018
De Wereldkampioenschappen voor heren in Hong Kong zijn halverwege. Team NL Bowling heeft inmiddels de Singles en Doubles Events gespeeld, met een 36e en 28e plaatsen als beste noteringen.
Lees meer >>

WK dag 4 - 28e plek hoogste notering in Doubles Event

woensdag 28 november 2018
Het Doubles Event van de WK heren is woensdag afgesloten door Johnny Spil en Jord van Weeren. Zij eindigen op de 28e plek en zijn daarmee het beste Nederlandse duo. 
Lees meer >>

Overzicht Nederlands Kampioenen Jeugd 2018

dinsdag 27 november 2018
Bekijk hier een mooi overzicht van de Nederlands Kampioenen Jeugd 2018 bij de singles en doubles.
Lees meer >>

WK dag 3 - Start van het Doubles Event

dinsdag 27 november 2018
Dinsdag 27 november is in Hong Kong het Doubles Event van start gegaan. Namens Nederland kwamen alleen Xander van Mazijk en Youri Fens in actie. Zij verbeterden zich beide ten opzichte van het Singles Event, maar komen nog te kort voor een hoge notering.
Lees meer >>

WK dag 2 - Voorrondes Singles Event gespeeld, Van Weeren 36e

maandag 26 november 2018
Maandag 26 november zijn series 3 en 4 van het Singles Event gespeeld, maar daarin Yorick van Deutekom en Youri Fens in actie. Helaas geen topnotering voor Team NL Bowling dit jaar: Jord van Weeren beste Nederlander op 36e plek.
Lees meer >>

Nederlands Kampioenen gekroond na spannende knock-out finales

zondag 25 november 2018
In Dolfijn TIlburg zijn zondag de nieuwe Nederlands Kampioenen jeugd gekroond. In spannende knock-out finales gingen Veerle Tribulet, Romano Beekman, Beejée Westerdijk, Vince van der Loo, Denise Blankenzee en Bart van Beers met de titels aan de haal.
Lees meer >>

WK dag 1: Jord van Weeren voorlopig knap 14e

zondag 25 november 2018
Zondag zijn de Wereldkampioenschappen voor heren begonnen in Hong Kong. Team NL Bowling kwam met 4 heren in actie. Jord van Weeren scoorde het beste en staat halverwege de kwalificatie op de 14e plek.
Lees meer >>
12345678910 Last