Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Drie keer goud voor Nederlanders tijdens YET-stop in Nieuwegein

maandag 18 februari 2019
Zondag 17 februari zijn de finales gespeeld van het 19e YET Open Internationale Scratch Jeugdtoernooi in Nieuwegein! In drie van de acht divisies stond aan het eind van de dag een landgenoot op het hoogste podium.
Lees meer >>

Verslag 2e speeldag MMEB League in Noord-Holland / Flevoland

maandag 18 februari 2019
Zaterdag 16 februari kwamen de teams die deelnemen aan de MMEB League in Noord-Holland & Flevoland bij elkaar in Claus Bowling te Hoofddorp voor de tweede speeldag van het seizoen. Jos Homan doet verslag.
Lees meer >>

Dit weekend: Volop league bowlen

vrijdag 15 februari 2019
Het weekend van 16 en 17 februari staat volop in het teken van league bowlen! Zowel voor de senioren, de jeugd als voor de leden met een verstandelijke beperking in regio Noord-Holland / Flevoland.
Lees meer >>

NK G-bowlen 2019 gestart met eerste van vijf voorrondes

woensdag 6 februari 2019
Zondag 3 februari vond de eerste van vijf regionale voorrondes plaats voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019. In Breda kwamen de eerste deelnemers in actie, aanstaande zaterdag volgt de volgende groep tijdens de voorronde in Hoofddorp.
Lees meer >>

Cathrien Bosch-Nikkels wint vijfde NK 50+ Scratch titel

maandag 4 februari 2019
Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ scratch heeft Cathrien Bosch-Nikkels voor de vijfde keer het goud gewonnen. Na vier keer in de A-klasse, waaronder vorig seizoen, is het haar dit keer gelukt in de B-klasse. Vanzelfsprekend werden dit weekend ook in de andere klassen de kampioenen gekroond.
Lees meer >>

Vijf cursisten behalen deelnamecertificaat trainersopleiding

maandag 4 februari 2019
Zaterdag 2 februari is de opleiding tot bowlingtrainer op NBF / ETBF Level I afgerond. Vijf cursisten ontvingen hun bewijs van deelname en kunnen nu aan de slag om het definitieve trainerscertificaat binnen te halen.
Lees meer >>

Internationale maand start zaterdag in Nieuwegein

donderdag 31 januari 2019
Wij bombarderen februari altijd graag als de internationale maand vanwege het plaatsvinden van het 19e YET Open Internationale Scratch Jeugd Toernooi in Nieuwegein en het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi in Tilburg. Aanstaande zaterdag gaat het YET toernooi in Nieuwegein van start.
Lees meer >>

Drie nieuwe Stedenontmoeting Kampioenen gekroond in Hoofddorp

zaterdag 26 januari 2019
In Claus Bowling Hoofddorp zijn de drie nieuwe Stedenontmoeting Jeugd kampioenen gekroond. BV Veendam (pupillen), BV Den Bosch (aspiranten) en BV Haarlemmermeer (junioren) wonnen de titels. Een uitgebreid verslag en alle foto's van de fotograaf worden snel gepubliceerd. Klik op 'lees meer' voor een mooi overzicht van de teams en de uitslagen.
Lees meer >>

Loting 1e ronde Ton Zandboer Cup

zaterdag 26 januari 2019
Na afloop van de Stedenontmoeting Jeugd werd in Claus Bowling Hoofddorp de loting van de 1e ronde van de Ton Zandboer Cup gedaan. Bekijk hier de loting en de uitslag van de loting.
Lees meer >>

900 Global ondersteunt Team NL Bowling U18

donderdag 24 januari 2019
In voorbereiding op de Europese jeugdkampioenschappen 2019 ontvingen de spelers van Team NL Bowling U18 deze week een mooi bericht: 900 Global ondersteunt alle acht spelers met één nieuwe bal!
Lees meer >>
12345678910 Last