Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Aftellen tot het ECC 2017 met Sanders & Van Mazijk

woensdag 18 oktober 2017
Woensdag 25 oktober start in Wenen, Oostenrijk, de European Champions Cup 2017. Namens Team NL Bowling komen Nicole Sanders en Xander van Mazijk in actie. Sanders was vorig jaar nog succesvol op het ECC met een bronzen medaille.
Lees meer >>

Team Ordonnans pakt de leiding in de Eredivisie Bowlen

dinsdag 17 oktober 2017
Afgelopen zondag is er weer een nieuw seizoen van de NTL begonnen. De Eredivisie begon haar seizoen in Hoofddorp. Team Ordonnans pakte de leiding. Landskampioen Bowleasy bivakkeert verrassend in de degradatiezone. 
Lees meer >>

Maxime de Rooij plaatst zich voor vierde EBT Masters op rij

maandag 16 oktober 2017
Na het Norwegian Open op zondag 15 oktober is er een eind gekomen aan de European Bowling Tour (EBT) 2017. Dat betekent dat de spelers bekend zijn die zich hebben geplaatst voor de EBT Masters 2018. Onder hen de 23-jarige Maxime de Rooij.
Lees meer >>

Pilot G-league van start gegaan voor leden met een verstandelijke beperking

maandag 16 oktober 2017
In het weekend van 14 en 15 oktober startte in heel Nederland een nieuw seizoen Nationale Leagues. Daarbij had Almere een primeur: Daar ging een pilot van start voor leden met een verstandelijke beperking.
Lees meer >>

Eerste NK Teams prooi voor Super Boeren uut Emm

zaterdag 14 oktober 2017
Zaterdag 14 oktober is voor de eerste keer het Nederlands kampioenschap Teams georganiseerd. In Bowling Nieuwegein kroonde het team 'Super Boeren uut Emm' zich tot de allereerste kampioen.
Lees meer >>

Stap voor stap toewerken naar de Eredivisie 2.0

vrijdag 13 oktober 2017
Zondag is het zover. Dan begint er een nieuw seizoen van de Nationale Trio Leagues (NTL). De teams uit de hoogste klasse, de Eredivisie, beginnen zondag in Claus Bowling Hoofddorp aan hun tocht op weg naar de landstitel.
Lees meer >>

Eerste Nederlandse kampioenschappen gespeeld: Het NK 50 plus handicap

maandag 9 oktober 2017
Zondag 8 oktober werden in Bally's Bowling te Rijswijk de finales georganiseerd van de Nederlandse kampioenschappen 50+ handicap. Daarmee zijn de eerste zes Nederlandse kampioenen van 2017-2018 bekend.
Lees meer >>

Bowlingbalstapelen 2.0: Update bij 'Wedden dat ik het kan'

zaterdag 7 oktober 2017
Deze zomer daagden wij bowlers uit voor een challenge, namelijk zoveel mogelijk bowlingbalstapelen. Het SBS 6 tv-programma 'Wedden dat ik het kan' voegt er nu een moeilijksheidgraag aan toe: camera's en tijdsdruk. Wie maakt de hoogste stapel?
Lees meer >>

Data NK A-klasse en het Bronzen Schietspoel Toernooi 2018 aangepast

donderdag 5 oktober 2017
De data voor de Nederlandse kampioenschappen A-klasse zijn aangepast. Het evenement wordt in 2018 georganiseerd bij Dolfijn in Tilburg op zondag 1 april, zaterdag 14 april en zondag 15 april.
Lees meer >>

Wedstrijdleiders klaargestoomd voor nieuwe seizoen

dinsdag 3 oktober 2017
Zondag 1 oktober verzamelden 26 wedstrijdleiders zich in Olround Bowling Veenendaal voor een bijscholing tot Wedstrijdleider 2.0 en om samen aan het nieuwe seizoen te starten.
Lees meer >>
12345678910 Last