Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Update coronavirus: Binnensport per 1 juli toegestaan, alle bowlingcentra open

woensdag 10 juni 2020
Onder voorbehoud dat er de komende weken geen nieuwe piek ontstaat in het aantal coronapatiënten, mogen per 1 juli alle bowlingcentra in Nederland de banen weer openen. Wij zijn daar natuurlijk ontzettend blij mee.
Lees meer >>

De genomineerden voor Speler van het Jaar zijn bekend

maandag 8 juni 2020

We zijn deze week toe aan een nieuwe categorie bij de NBF Awards: De Speler van het Jaar. Ondanks dat het seizoen vroegtijdig is afgebroken zijn het afgelopen jaar weer veel knappe prestaties geleverd, toernooien gewonnen, grote progressie geboekt en internationale medailles veroverd.


Lees meer >>

De Daltons uit Hellevoetsluis zijn Team van het Jaar

vrijdag 5 juni 2020
De Daltons uit Hellevoetsluis en uitkomend in de NTL Hoofdklasse zijn verkozen tot Team van het Jaar. Dankzij hun knappe prestaties en grote voorsprong in de competitie zijn ze verkozen. 
Lees meer >>

NBF Awards 2020: Genomineerden voor Team van het Jaar

maandag 1 juni 2020
We gaan iets nieuws doen! Vanaf dit jaar worden de traditionele awards voor de vrijwillig(st)er van het jaar flink uitgebreid onder de noemer NBF Awards. 
Lees meer >>

Uitnodiging tot online ontmoeting

zaterdag 30 mei 2020
Het zijn tijden waarin we elkaar online ontmoeten voor overleg, vergaderingen en discussie. Met het heropenen van de bowlingcentra in het vooruitzicht vinden we dit het moment om onze verenigingen online te ontmoeten.
Lees meer >>

Op naar seizoen 2020-2021

zaterdag 30 mei 2020
Er ontstaan langzaam stipjes op de horizon waar we weer gevulde bowlingbanen zien. Lees voor de volledige stand van zaken de laatste update. We kijken vooruit naar seizoen 2020-2021. Klik op Lees meer hoe we dat doen.
Lees meer >>

Update coronavirus: Bizarre tijden voor bowlingondernemers

zaterdag 30 mei 2020
Het zijn bizarre tijden voor bowlingondernemers en daarmee ook voor de Nederlandse Bowling Federatie en alle aangesloten leden. De afgelopen 3 dagen is er een storm van tegenstrijdige berichten op ons afgekomen, waaruit op moment van schrijven nog altijd geen duidelijkheid gecreëerd kan worden.
Lees meer >>

Update coronavirus: Landelijk nog geen groen licht voor opening bowlingcentra

vrijdag 22 mei 2020
Na de persconferentie van Premier Rutte 19 mei jl. met betrekking tot het coronavirus is het debat begonnen in de Tweede Kamer. Daarin kwam helaas geen duidelijkheid over de opening van bowlingcentra

Lees meer >>

​Update coronavirus: De lobby gaat onverminderd door!

woensdag 20 mei 2020
De persconferentie van onze minister-president Mark Rutte op 19 mei heeft niet direct duidelijkheid opgeleverd wanneer er in heel Nederland weer gebowld kan worden. Onze lobby om alle bowlingcentra per 1 juni te openen en daarbij de bowlingsport toe te staan, gaat daarom onverminderd door.
Lees meer >>

Reactie NBF op het nieuwsitem van Editie.NL over de heropening van bowlingcentra

vrijdag 15 mei 2020
De NBF zet zich samen met de NVB in voor een snelle heropening van bowlingbanen. Daarbij is de discussie of bowlen een een sport is ja of nee, zoals vandaag verschenen is een artikel van Editie.nl voor ons nu niet relevant. Lees onze reactie op het artikel hier.
Lees meer >>
12345678910 Last