Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Het team voor de World Senior Championships 2019 in Las Vegas is bekend!

donderdag 7 maart 2019
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen organiseert ESBC Nederland een kwalificatietraject voor de World Senior Championships die in september in Las Vegas worden gespeeld. Het kwalificatietraject bestaat uit vijf trials waarin de deelnemers zich moeten plaatsen bij de eerste vier dames of heren om deel te kunnen uitmaken van het WSrC-team.
Lees meer >>

Volg de NK BCD vanaf dit weekend via de Lanetalk app

woensdag 6 maart 2019
Van 9 t/m 17 maart organiseren we de Nederlandse kampioenenschappen BCD-klassen in Tilburg. Deelnemers kunnen hun eigen scores en statistieken terugvinden in de app van Lanetalk. Wij leggen de statistieken voor je uit.
Lees meer >>

Vier van de vijf voorrondes NK G-bowlen gespeeld

woensdag 6 maart 2019
Zondag 3 maart vonden in Assen en Zutphen de regionale voorrondes plaats voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen. Er is nog één voorronde te gaan, voordat alle deelnemers bekend die zich plaatsen voor de landelijke finaledag, op 12 mei in Bowling Almere.
Lees meer >>

Hadley Morgen (ENG) wint EBT-toernooi Hammer Bronzen Schietspoel

maandag 4 maart 2019
Nicole Sanders is met een gedeelde vijfde plaats als beste Nederlandse geëindigd tijdens het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi. Het EBT-toernooi in Tilburg werd gewonnen door Hadley Morgan uit Engeland.
Lees meer >>

Brent de Ruiter met zilveren plak beste Nederlander tijdens YET Denemarken

maandag 4 maart 2019
Tijdens de zesde stop van het Youth Euro Trophy seizoen, de Koge Youth Masters in Denemarken, kwamen diverse Nederlandse spelers in actie. Brent de Ruiter behaalde het beste resultaat, hij werd 2e in zijn leeftijdscategorie.
Lees meer >>

Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi toe aan ontknoping

zaterdag 2 maart 2019
Bij onze partner Dolfijn - The Plays To Be - wordt deze week de EBT-stop, het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi, georganiseerd. Zondag 3 maart worden de finales gespeeld en gaat één speler er met de hoofdprijs van 5.000 euro vandoor!
Lees meer >>

Denise Blankenzee voor vier jaar naar Amerika

vrijdag 1 maart 2019
Denise Blankenzee, international bij Team NL Bowling, gaat de komende vier studiejaren naar Amerika om daar een studie International Business te combineren met de bowlingsport. 
Lees meer >>

In memoriam - Kim Thorsgard Jensen

vrijdag 1 maart 2019
Donderdag 28 februari ontvingen we het bericht dat Kim Thorsgard Jensen, vice president van de ETBF, op 62-jarige leeftijd is overleden.
Lees meer >>

BV Haarlem wint Stedenontmoeting Senioren voor de derde keer op rij

maandag 25 februari 2019
De Stedenontmoeting Senioren 2019 is gespeeld en voor de 3e keer in successie wist de BV Haarlem de titel te behalen. Het was alweer de zevende titel in totaal. 
Lees meer >>

Kokkelkoren Straatwerken nieuwe koploper NTL Eredivisie

maandag 18 februari 2019
Na afloop van de vijfde speeldag van de Nationale Trio Leagues heeft de Eredivisie een nieuwe koploper: Kokkelkoren Straatwerken. Zij passeren Ordonnans / Bowling Spijkenisse, die een zeldzaam zwakke dag kende.
Lees meer >>
12345678910 Last