Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Laatste kans: Meld je aan voor de opleiding tot NBF Wedstrijdleider

woensdag 29 augustus 2018
Wil jij in het nieuwe seizoen een steentje bijdragen aan goede organisatie van wedstrijden? Word NBF Wedstrijdleider en maak onderdeel uit van de NTL of help mee tijdens toernooien bij jou in de buurt. Aanmelden kan nog tot maandag 1 oktober!
Lees meer >>

Chantal Jacobs vervangt Ellen Jansen tijdens European Champions Cup 2018

donderdag 2 augustus 2018
Ruim twee maanden voor aanvang van de EK voor landskampioenen heeft Nederlands kampioene Ellen Jansen moeten beslissen af te zien van deelname aan het evenement. In verband met fysieke problemen verwacht Jansen niet goed voorbereid aan de start te kunnen verschijnen in oktober. 
Lees meer >>

WK Jeugd een leerzame ervaring geweest voor Team NL Bowling

donderdag 2 augustus 2018
De WK Jeugd zitten erop voor Team NL Bowling. In drie events hebben Anouk Keizer, Denise Blankenzee, Lindsey Paling, Rianne van Zijp en Yorick van Deutekom helaas niet mee kunnen doen om de prijzen. Het Masters Event werd door geen van de spelers bereikt.
Lees meer >>

Win jij een reis naar Costa Rica?

woensdag 1 augustus 2018
Zit jij in van 5 t/m 13 oktober lekker in Costa Rica? Dankzij onze sponsoren: Bowling Scheveningen, QubicaAMF, Bowltech, Torneo La Raza en Sports 7 Travel Costa Rica kunnen we een verzorgde reis naar San José Costa Rica en deelname aan het proftoernooi Torneo La Raza aanbieden Lees er hier alles over!
Lees meer >>

27 juli t/m 3 augustus: WK Jeugd 2018 in Amerika

woensdag 25 juli 2018
Anouk Keizer, Denise Blankenzee, Lindsey Paling, Rianne van Zijp, Yorick van Deutekom en coach Peter van Zijp zijn momenteel namens Team NL Bowling in de Amerikaanse stad Detroit voor deelname aan de Wereldkampioenschappen jeugd.
Lees meer >>

Dag der Kampioenen 2018 gewonnen door Samantha Greiner en Phil Hulst

zondag 1 juli 2018
Samantha Greiner en Phil Hulst hebben overtuigend de finale gewonnen van de Dag der Kampioenen 2018 die dit jaar in Dekker Zoetermeer werd gespeeld. Ondanks het warme weer hielden zij hun hoofd koel en mochten zij na afloop de kampioenschaal mee naar huis nemen.
Lees meer >>

Bowler en Bowlster van het Jaar 2018

zondag 1 juli 2018
Yorick van Deutekom en Nicole Sanders werden voorafgaand aan de finales van de Dag der Kampioenen Senioren te Dekker Zoetermeer door NBF voorzitter Bob Schut in het zonnetje gezet als Bowler en Bowlster van het Jaar 2018.
Lees meer >>

Nieuwe reglementen bowlingballen

woensdag 27 juni 2018
Zoals recentelijk aangekondigd heeft de USBC de regelgeving voor wat betreft het maximale onbalans van ballen aangepast per 01-01-2020. Na veel kritiek van federaties, pro shop houders en bowlers is er nu een overgangsregeling die ingaat op 01-08-2018, zodat iedereen ruim de tijd heeft zijn of haar materiaal te kunnen aanpassen voor de officiele ingangsdatum van 01-01-2020.
Lees meer >>

Bondsvergadering Harderwijk 2018

dinsdag 26 juni 2018
Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Bondsvergadering plaats. In Harderwijk waren 40 verenigingen vertegenwoordigd, waarvan 38 met stemrecht. 
Lees meer >>

Martin de Louw en Ad van Zitteren benoemd tot Lid van Verdienste

dinsdag 26 juni 2018
Tijdens de bondsvergadering van zaterdag 16 juni jl. zijn Martin de Louw en Ad van Zitteren benoemd tot Lid van Verdienste. 
Lees meer >>
12345678910 Last