Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

De Eindhovense BV is de Vereniging van het Jaar

vrijdag 26 juni 2020
De Eindhovense BV is verkozen tot Vereniging van het Jaar dankzij hun innovatieve manier van handelen tijdens de corona crisis. Gefeliciteerd!
Lees meer >>

Speelschema Nationale Trio Leagues seizoen 2020-2021

vrijdag 26 juni 2020
Met het oog op aankomend seizoen publiceren wij vandaag het speelschema voor onze Nationale Trio Leagues. Daarbij houden we, voor zover mogelijk, rekening met het coronavirus.
Lees meer >>

Win een gloednieuwe bowlingbal! Houd tabloid Bowlen.nl in de gaten.

vrijdag 26 juni 2020
Eén dezer dagen valt ook een nieuwe Bowlen.nl op de mat bij al onze leden. Naast veel leuke interviews en nieuws, vinden onze leden ook een bon in de tabloid die kans biedt in het nieuwe seizoen een gloednieuwe bowlingbal te winnen!
Lees meer >>

​Update coronavirus: We mogen weer!

donderdag 25 juni 2020
We hielden er sterk rekening mee dat tijdens de persconferentie van Premier Rutte bekend zou worden gemaakt dat er weer binnen gesport mag worden, zonder te veel beperking. Het werd nog mooier: Er zijn vrijwel geen beperkingen meer. Willen we het toekomstperspectief positief houden dan vraagt dat echter nog steeds ontzettend veel verantwoordelijkheid van ons allemaal. 
Lees meer >>

De genomineerden voor Vereniging van het Jaar zijn bekend

maandag 22 juni 2020
De NBF awards zijn alweer toe aan de vierde categorie: De Vereniging van het Jaar. We zijn alle verenigingen erg dankbaar voor hun jarenlange inzet. De genonineerden voor dit jaar zijn: BV Den Bosch, Eindhovense BV en de BV Veendam.
Lees meer >>

Denise Blankenzee is verkozen tot de Speelster van het Jaar

vrijdag 19 juni 2020
Denise Blankenzee is dankzij haar knappe prestaties het afgelopen jaar, met o.a. brons op de ECC, en haar continue progressie verkozen tot  Speelster van het Jaar.
Lees meer >>

Terugblik eerste online meeting met voorzitters

donderdag 18 juni 2020
Maandag 15 juni organiseerden wij een eerste online meeting met alle voorzitters van aangesloten bowlingverenigingen. In Micosoft teams kwamen ruim 40 voorzitters bij elkaar om bijgepraat te worden over de huidige stand van zaken en om ervaringen met elkaar te delen.
Lees meer >>

Geen EK Jeugd in 2020, Tilburg in 2021 in de herkansing

dinsdag 16 juni 2020
Vandaag is in overleg met ETBF en de gemeente Tilburg het besluit genomen dat Europese jeugdkampioenschappen 2020 niet in oktober te organiseren. Daarmee komen de kampioenschappen voor dit kalenderjaar te vervallen.
Lees meer >>

De genomineerden voor Speelster van het Jaar zijn bekend

maandag 15 juni 2020
De NBF awards gaan verder met de categorie Speelster van het Jaar. De genomineerden zijn: Denise Blankenzee, Lindsey Paling, Farida Pasocal-Blom en Henriëtte Potters.
Lees meer >>

Nico Thienpondt is verkozen tot Speler van het Jaar

vrijdag 12 juni 2020
En de winnaar is....Nico Thienpondt! Dankzij zijn uitstekende prestaties op de EK 50+ is Nico verkozen als Speler van het Jaar. 
Lees meer >>
12345678910 Last