Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

maandag 30 september 2019
De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.
Lees meer >>

Wijziging sportreglement ingetrokken

woensdag 25 september 2019
Een week na onze communicatie over enkele wijzigingen in ons sportreglement komen wij terug op deze beslissing. Wij lichten graag toe waarom een eerder genomen besluit per direct wordt ingetrokken.
Lees meer >>

Chat met FIER: online hulp bij grensoverschrijdend gedrag

dinsdag 24 september 2019
Vanuit NOC*NSF en sportbonden wordt er alles aan gedaan om grensoverschrijdend gedrag terug te dringen en om goede hulp te bieden. Eén van de hulpmiddelen is de nieuwe chatbox FIER. Sporters en bestuurders kunnen hier (anoniem) chatten met een professionele hulpverlener. Bijvoorbeeld als je je zorgen maakt over iemand uit je omgeving.
Lees meer >>

Team NL Bowling update: ECC, QubicaAMF World Cup en dames

donderdag 19 september 2019
We hebben divers nieuws rondom Team NL Bowling gebundeld in één update: Zo wordt Maxime de Rooij tijdens de ECC 2019 vervangen door Denise Blankenzee en gaat bondscoach Ron van den Bogaard mee naar de QubicaAMF World Cup in Indonesië.
Lees meer >>

Wil jij trainer of wedstrijdleider worden? Volg dan dit seizoen onze opleiding!

woensdag 18 september 2019
Ook dit seizoen organiseren we diverse opleidingen voor onze leden. Zo is het mogelijk om via de NBF opgeleid te worden tot trainer of wedstrijdleider, waarna jij nog meer uit je hobby kunt halen door je in te zetten voor de vereniging.
Lees meer >>

BV 't Karrewiel Delft nodigt Team NL Bowling uit ter promotie van de vereniging

woensdag 11 september 2019
Zaterdag 14 september is Team NL Bowling te gast in Delft, waar het in samenwerking met de vereniging een clinic organiseert ter promotie van de sport. Een mooi initiatief! 
Lees meer >>

Prachtige 6e plek hoogtepunt voor Nederland op WK 50+

maandag 9 september 2019
Tijdens de Wereldkampioenschappen 50+ in Las Vegas heeft het Nederlands team een prachtige zesde plek behaald in het Doubles Event bij de dames. Het beste resultaat voor dames sinds de start van het evenement in 2013!
Lees meer >>

Nieuwe Youth Euro Trophy gestart zonder Nederlands eremetaal

maandag 9 september 2019
In Southampton is in het weekend van 7 & 8 september een nieuw seizoen van de Youth Euro Trophy gestart, de Europese tour voor jeugd en jong senioren. Ondanks diverse goede prestaties vielen vielen er helaas geen landgenoten in de prijzen.
Lees meer >>

Michell Stinissen & Lindsey Paling winnen QubicaAMF World Cup Qualifier 2019

zaterdag 7 september 2019
Michell Stinissen en Lindsey Paling mogen Nederland in november vertegenwoordigen op de World Cup in Palembang, Indonesië. Ze wisten het kwalificatie event in Bowl & Fun Emmen te winnen door in de finale af te rekenen met respectievelijk Jeffrey van de Wakker en Bianca Brommer.
Lees meer >>

Derde seizoen MMEB League Noord Holland - Flevoland van start

maandag 26 augustus 2019
Een nieuw seizoen betekent nieuwe kansen in de leagues. Dat geldt ook voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Noord-Holland & Flevoland, waar voor het derde seizoen op rij de MMEB league wordt georganiseerd.
Lees meer >>
12345678910 Last