Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

KNDSB Dovenleague begonnen in Dolfijn Tilburg!

maandag 1 oktober 2018
De KNDSB Dovenleague is al jarenlang een gewaardeerde league voor de KNDSB bowlers. Vanaf heden zijn de uitslagen van de league terug te vinden op de D Bowlen pagina op onze website. Klik op ''lees meer'' voor voor meer informatie over het D Bowlen en voor de uitslagen van de eerste speeldag in Dolfijn TIlburg. 
Lees meer >>

Start Nationale Trio Leagues seizoen 2018-2019

dinsdag 25 september 2018
Zondagochtend 30 september om 10.00 uur gaan in o.a. Heiloo, Tilburg, Zetten, Mill en Tholen de ballen rollen. Dan begint er voor alle poules een nieuw seizoen van de Nationale Trio Leagues (NTL).
 
Lees meer >>

Aanbod trainersopleidingen 2018-2019

vrijdag 14 september 2018
In seizoen 2018-2019 bieden wij twee opleidingen tot trainer aan. Inmiddels is de brochure gepubliceerd en daarmee is direct de inschrijving geopend. 
Lees meer >>

Team NL Bowling heren dit seizoen naar WK en EK

maandag 10 september 2018
Dit seizoen zijn de Team NL Bowling heren te zien op twee evenementen: De WK in Hong Kong, komende november, en de EK in München, komende zomer. In Hong Kong wil het team de titel van Xander van Mazijk verdedigen.
Lees meer >>

Yolanda Schouten en Jan de Jong winnen 50+ Master Tour 2017-2018

maandag 10 september 2018
In Bowling Nieuwegein werden dit weekend de finales van de 50+ Master Tour georganiseerd. Bij de dames ging de eindzege naar Yolanda Schouten. Bij de heren was Jan de Jong de beste.
Lees meer >>

Ivonne Bosch en Pedro Creel gehuldigd als Vrijwilligers van het jaar

woensdag 5 september 2018
Zaterdag 1 september, bij aanvang van het nieuwe seizoen, vonden wij de gelegenheid om de de Vrijwilligers van het jaar van vorig seizoen in het zonnetje te zetten. 
Lees meer >>

Ghislaine Stigter-van der Tol en Phil Hulst naar World Cup, Xander van Mazijk naar Costa Rica

zondag 2 september 2018
TIjdens een zenuwslopende finale wonnen Ghislaine Stigter-van der Tol en Phil Hulst de tickets naar de 54e QubicaAMF World Cup in Las Vegas. Wereldkampioen Xander van Mazijk.mag de reis naar het Torneo La Raza in Costa Rica gaan maken.
Lees meer >>

QubicaAMF en Claus Bowling presenteren: HyperBowling

zaterdag 1 september 2018
Dinsdag 25 september organiseert QubicaAMF in samenwerking met Claus Bowling in Hoofddorp het eerste HyperBowling Event. HyperBowling is dé bowling innovatie van QubicaAMF. HyperBowling belooft een echte ‘game changer’ te worden.
Lees meer >>

Wereldkampioen Van Mazijk steelt show op Duitse tv

vrijdag 31 augustus 2018
Voor het Duitse televisieprogramma 'Beginner gegen Gewinner' werd gezocht naar de beste bowler en dan kom je sinds november 2017 uit bij onze eigen 'Weltmeister': Xander van Mazijk! Vervolgens stal hij de show.
Lees meer >>

Ton Plummen en Dan French nemen afscheid van Team NL Bowling dames

donderdag 30 augustus 2018
Met twee bronzen medailles op de EK dames in Brussel afgelopen juni nemen Ton Plummen en Dan French afscheid als bondscoaches van de dames van Team NL Bowling. Voor Plummen betekent dit zijn definitieve afscheid als bondscoach na vele jaren van succes.
Lees meer >>
12345678910 Last