Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Nieuwe privacywetgeving

woensdag 13 december 2017
Mogelijk hebben jullie al gehoord over de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Alle organisaties en dus ook verenigingen – groot of klein, moeten vanaf mei 2018 aan deze nieuwe wet voldoen. 
Lees meer >>

Commissie De Vries presenteert rapport seksuele intimidatie en misbruik in de sport

dinsdag 12 december 2017
De onafhankelijke Onderzoekscommissie seksuele intimidatie en misbruik in de sport, ingesteld door NOC*NSF en mede mogelijk gemaakt door VWS, heeft vandaag haar eindrapport gepresenteerd.
Lees meer >>

Milan Scheffer behaalt knappe tweede plek op YET in Frankrijk

maandag 11 december 2017
In Moussy le Neuf werd de vierde stop van de YET gespeeld. In de Franse voorstad van Parijs wist Milan Scheffer een knappe prestatie neer te zetten. Hij veroverde het zilver in de klasse t/m 14 jaar. In de andere klassen ontbrak Nederland op het podium.
Lees meer >>

Team NL Bowling geland op Schiphol, van Mazijk benoemd tot Bondsridder

woensdag 6 december 2017
Woensdagmorgen is Bowling Team NL met o.a. wereldkampioen Xander van Mazijk geland op Schiphol. Xander werd opgewacht door een grote groep media en fans. Xander werd door het bestuur van de NBF ook officieel benoemd tot ''bondsridder.''
Lees meer >>

WK 2017 eindigt met mooie Top 8 plek voor Stigter-Van der Tol

dinsdag 5 december 2017
Maandag 4 december lokale tijd is in Las Vegas een einde gekomen aan het WK. Een bijzonder mooi einde, want Ghislaine Stigter-Van der Tol wist zich tot de kwartfinales van het Masters Event te knokken.
Lees meer >>

Trots en teleurstelling na het WK Team Event in Las Vegas

zondag 3 december 2017
Vrijdag 1 en zaterdag 2 december zijn in Las Vegas de Team Events gespeeld op de Wereldkampioenschappen 2017. Het leverde het Nederlands team trots en teleurstelling op.
Lees meer >>

Trio's Event brengt geen nieuw succes voor Nederlands team

vrijdag 1 december 2017
Woensdag en donderdag is het Trio's Event gespeeld. Het was een pittig event voor de Nederlanders, die merken dat de dagen beginnen te tellen. Er is echter nog één Event te spelen waarbij iedereen zich voor het laatst moet zien op te laden om alles te geven.
Lees meer >>

Xander van Mazijk Wereldkampioen Singles

dinsdag 28 november 2017
Tijdens de Wereldkampioenschappen in Las Vegas heeft Xander van Mazijk voor een enorme stunt gezorgd door op dag 2 de gouden medaille te winnen in het Singles Event. Na 22 jaar heeft Nederland weer een Wereldkampioen bij de heren.
Lees meer >>

WK goed gestart voor de heren, Van Mazijk naar halve finale

maandag 27 november 2017
Zondag 26 november mochten de heren eindelijk de baan op het voor het WK Singles Event. Het werd een gedenkwaardige dag: Xander van Mazijk plaatste zich als eerste voor de halve finales op maandag 27 november.
Lees meer >>

Nk Jeugd 2017 Junioren & Jong Senioren: spanning, strijd en emotie tot de laatste bal

zondag 26 november 2017
Ook bij de junioren en jong senioren zijn de nieuwe Nederlands Kampioenen gekroond. De stepladder finales stonden bol van de spannende en beladen wedstrijden, maar op het eind van de dag kon er maar één de beste zijn in iedere klasse.
Lees meer >>
12345678910 Last