Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eerste nationale titels van het seizoen verdeeld in Tilburg

zondag 13 oktober 2019
Tijdens de Nederlandse kampioenschappen 50+ Handicap zijn de eerste nationale titels van dit seizoen verdeeld. Linda van Kerckhove, Cathrien Bosch - Nikkels, Ria Duivenvoorden, Nico van Zuilen, Jan Passies en Leo Smit wonnen allen NK-goud!
Lees meer >>

Vacature Bestuursleden

donderdag 10 oktober 2019
Vanwege het aanstaande vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar geïnteresseerden voor de functie van Bestuurslid.
Lees meer >>

League G-bowlen Noord-Holland & Flevoland weer begonnen

donderdag 10 oktober 2019
Het derde seizoen van deze League is van start gegaan. Waar het 2 jaar geleden als een pilot begon begint deze competitie voor mensen met een beperking steeds vastere vormen aan te nemen.
Lees meer >>

Johnny Spil derde in EBT-stop Frankrijk

zondag 6 oktober 2019
Tijdens het 3e Brunswick Open in Frankrijk, stop 11 in de European Bowling Tour (EBT), is Johnny Spil derde gewonnen. Hij nam daarbij een cheque van 2.200 euro in ontvangst. De winst ging naar Mikkel Sorensen uit Denemarken. Hij won daarmee 6.000 euro.
Lees meer >>

Goede start bij 1e speeldag dovencompetitie in Eindhoven

zondag 6 oktober 2019
Zaterdag 5 oktober is een nieuw seizoen van de competitie voor bowlers met een auditieve beperking van start gegaan in Eindhoven. Dit seizoen is de competitie uitgebreid met een team uit Arnhem!
Lees meer >>

D-bowlen: Competitie start zaterdag 5 oktober

donderdag 3 oktober 2019
Zaterdag starten ook de bowlers van de KNDSB, de dovensportbond, aan hun competitie van dit seizoen. Sinds 2018 werkt de NBF samen met de KNDSB, ter promotie van de bowlingsport onder mensen met een auditieve beperking.
Lees meer >>

MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 verenigingen en 12 teams.

woensdag 2 oktober 2019
Waar de Nationale Trio Leagues afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen zaterdag 5 oktober. Mét een nieuwe vereniging.
Lees meer >>

Anderhalve week lang 'opgesloten' in Finland. Resultaat: Veel nieuwe kennis & inzichten.

dinsdag 1 oktober 2019
De afgelopen weken vonden in het nationale trainingscentrum van Finland, in Kuortane om precies te zijn, diverse ETBF opleidingen én iCoach plaats. De NBF werd er goed vertegenwoordigd.
Lees meer >>

Uitslagen 1e weekend Nationale Trio League

maandag 30 september 2019
Op 28 en 29 september zijn de eerste wedstrijden gespeeld in de Nationale Trio Leagues van dit seizoen. In het hele land namen (jeugd)teams het voor de eerste keer tegen elkaar op in de diverse leagues!
Lees meer >>

Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

maandag 30 september 2019
De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.
Lees meer >>
First 78910111213141516 Last