Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Overzicht Nederlands Kampioenen Jeugd 2018

dinsdag 27 november 2018
Bekijk hier een mooi overzicht van de Nederlands Kampioenen Jeugd 2018 bij de singles en doubles.
Lees meer >>

WK dag 3 - Start van het Doubles Event

dinsdag 27 november 2018
Dinsdag 27 november is in Hong Kong het Doubles Event van start gegaan. Namens Nederland kwamen alleen Xander van Mazijk en Youri Fens in actie. Zij verbeterden zich beide ten opzichte van het Singles Event, maar komen nog te kort voor een hoge notering.
Lees meer >>

WK dag 2 - Voorrondes Singles Event gespeeld, Van Weeren 36e

maandag 26 november 2018
Maandag 26 november zijn series 3 en 4 van het Singles Event gespeeld, maar daarin Yorick van Deutekom en Youri Fens in actie. Helaas geen topnotering voor Team NL Bowling dit jaar: Jord van Weeren beste Nederlander op 36e plek.
Lees meer >>

Nederlands Kampioenen gekroond na spannende knock-out finales

zondag 25 november 2018
In Dolfijn TIlburg zijn zondag de nieuwe Nederlands Kampioenen jeugd gekroond. In spannende knock-out finales gingen Veerle Tribulet, Romano Beekman, Beejée Westerdijk, Vince van der Loo, Denise Blankenzee en Bart van Beers met de titels aan de haal.
Lees meer >>

WK dag 1: Jord van Weeren voorlopig knap 14e

zondag 25 november 2018
Zondag zijn de Wereldkampioenschappen voor heren begonnen in Hong Kong. Team NL Bowling kwam met 4 heren in actie. Jord van Weeren scoorde het beste en staat halverwege de kwalificatie op de 14e plek.
Lees meer >>

Wie worden de nieuwe Nederlandse jeugdkampioenen?

donderdag 22 november 2018
Afgelopen weekend zijn de Nederlandse kampioenschappen jeugd begonnen bij Dolfijn - The plays to be - in Tilburg. Zaterdag komen nog eens 48 deelnemers in actie in het Singles & Doubles event, zondag staan de finales op het programma.
Lees meer >>

Is Team NL Bowling opnieuw in staat om te stunten?

woensdag 21 november 2018
Bijna een jaar geleden, 27 november 2017 om precies te zijn, stond de Nederlandse bowlingsport op z’n kop: 22 jaar na de laatste WK titel, won Xander van Mazijk het goud! Als eerste Nederlander ooit deed hij dat in het Singles Event. Zondag 25 november start Van Mazijk, met zijn teamgenoten, aan het verdedigen van die titel!
Lees meer >>

Hotel Jupiter nieuwe shirtsponsor Team NL Bowling heren

woensdag 21 november 2018
Tijdens de Wereldkampioenschappen 2018 en de Europese kampioenschappen 2019 spelen de Team NL Bowling heren met het logo van Hotel Jupiter op het shirt.
Lees meer >>

Hoe komt jouw vereniging in de publiciteit?

dinsdag 20 november 2018
Als vereniging doe je er goed aan om af en toe in de publiciteit te komen in jouw regio, om zo onder de aandacht te blijven van inwoners bij jouw vereniging in de buurt. Maar hoe doe je dat? Nou, nodig bijvoorbeeld eens een journalist uit voor een training.
Lees meer >>

Menno van den Heuvel versterkt Team NL Bowling begeleidingsteam

woensdag 14 november 2018
Direct na de aankomende Wereldkampioenschappen in Hong Kong wordt Menno van den Heuvel toegevoegd aan het begeleidingsteam van de Team NL Bowling Heren! Hij voegt zich daarmee bij bondscoach Ron van den Bogaard.
Lees meer >>
First 78910111213141516 Last