Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Herenselectie WK 2017 bekend gemaakt

woensdag 20 september 2017
De WK-selectie voor de dames was al even bekend, nu is door bondscoaches Ron van den Bogaard en Michael Sassen ook de selectie voor de heren bekend gemaakt. Zo is het Nederlands team compleet dat in november deelneemt aan het WK in Las Vegas.
Lees meer >>

Adri Paling en Wilma Di Giorno Vrijwilligers van het jaar

maandag 11 september 2017

Zaterdag 9 september zijn Adri Paling en Wilma Di Giorno benoemd tot vrijwilliger en vrijwilligster van het jaar. Adri was aanwezig bij de Vrijwilligersdag in Mijdrecht en werd na de lunch verrast door voorzitter Bob Schut. Voor Wilma reed Bob speciaal naar Leiderdorp waar zij een clinic organiseerde.


Lees meer >>

Stigter-Van der Tol en Stinissen naar QubicaAMF World Cup 2017

zaterdag 2 september 2017
Zaterdag 2 september hebben Ghislaine Stigter-Van der Tol en Michell Stinissen tijdens de QubicaAMF World Cup qualifier in Bowling Scheveningen de twee tickets bemachtigd die recht geven op deelname aan de QubicaAMF World Cup, komend november in Hermosillo, Mexico.
Lees meer >>

QubicaAMF World Cup Qualifier 2017: De feiten op een rij

vrijdag 1 september 2017
Morgen staat de tweede editie van de QubicaAMF World Cup Qualifier in Bowling Scheveningen op het programma. Verdedigend kampioenen Lisanne Breeschoten en Nico Thienpondt zijn er weer bij. Gaan ze voor twee op rij? Dat en meer leuke weetjes op een rij gezet.
Lees meer >>

ERIMA komende drie jaar exclusief kledingpartner van de Nederlandse Bowling Federatie

donderdag 31 augustus 2017
Per 1 september 2017 gaat de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) een exclusieve samenwerking aan met het gerenommeerde sportmerk ERIMA. Zo spelen alle nationale selecties de komende drie seizoenen in ERIMA kleding.
Lees meer >>

Gratis promotie via Albert Heijn!

woensdag 30 augustus 2017
Begin september start Albert Heijn met een landelijke sportactie: klanten kunnen sportzegels sparen waarmee ze vervolgens gratis kunnen sporten. De actie biedt mogelijk kansen om jouw vereniging lokaal onder de aandacht te brengen. 
Lees meer >>

Nieuwe workshops over vrijwilligers, social media en sponsoring

dinsdag 29 augustus 2017
Zit je in het bestuur van je vereniging? En wil je meer weten over de inzet van social media, het werven van vrijwilligers of de kansen die sponsoring en crowdfunding je club bieden? Doe dan mee aan één van de workshops die de Sport Bestuurders Academie (SBA) de komende tijd organiseert!
Lees meer >>

Herenselectie hervat 'Road to Las Vegas' met kleinere groep

zaterdag 26 augustus 2017
De Nederlandse herenselectie heeft na een zomerstop de 'Road to Las Vegas' weer hervat met een gezamenlijke training in Leiden. In Bowling Menken ontbraken twee heren die er voor de zomer nog wel waren.
Lees meer >>

​In memoriam – Guus Wigleven

woensdag 23 augustus 2017
Deze week ontvingen wij het trieste bericht dat Guus Wigleven op 22 augustus 2017 is overleden. Dhr. Wigleven is 71 jaar geworden.
Lees meer >>

Henny van den Bosch is de onbetwiste koning van de NBF-zomerchallenge: bowlingbalstapelen

woensdag 23 augustus 2017
Begin juli daagden wij onze leden uit voor een grappige zomerchallenge: Bowlingbalstapelen. Al snel dook een oude video van Henny van den Bosch op. Ook anno 2017 is hij nog steeds de onbetwiste kampioen.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last