Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

World Cup dag 4: Ups & downs

vrijdag 10 november 2017
Donderdag 9 november stond de vierde en laatste voorrondeserie op het programma en Ghislaine Stigter-Van der Tol en Michell Stinissen hadden nog alles om voor te strijden. Het ging met ups & downs.
Lees meer >>

World Cup dag 3: Nog alles om voor te strijden

donderdag 9 november 2017
Woensdag 8 november werd de derde van vier series gespeeld op de QubicaAMF World Cup in Mexico. Zowel Stinissen als Stigter-Van der Tol bleef steken rond dezelfde plek in de ranking en beiden moeten dus aan de bak in de vierde en laatste voorrondeserie.
Lees meer >>

Talkshow NK VIPS tijdens de NK Jeugd 2017

woensdag 8 november 2017
TIjdens de NK Jeugd zal de talkshow NK VIPS haar debuut maken. Na elke serie wordt er via Facebook live uitgezonden. Presentatoren Anne Breems, Dennis v/d Berg en Kevin van Rooijen bespreken met enkele bowlers en bowlsters aan tafel in Claus Bowling Hoofddorp alle gebeurtenissen 
Lees meer >>

Van Sabben traditioneel goed tijdens YET Ierland

woensdag 8 november 2017
Het is een toernooi dat altijd met grote letters in zijn agenda zal staan: Junior Irish Open, stop 3 in de Youth Euro Trophy. Ook dit jaar was Jochem van Sabben van de partij en ook dit jaar streed hij om de prijzen.
Lees meer >>

World Cup dag 2: Gemengde gevoelens

woensdag 8 november 2017
Dag 2 van de QubicaAMF World Cup heeft gemengde gevoelens opgeleverd voor Team NL Bowling. Waar Ghislaine Stigter-Van der Tol een plekje wist te stijgen, zakte Michell Stinissen helaas uit de Top 24.
Lees meer >>

World Cup dag 1: Redelijke start voor Team NL Bowling

dinsdag 7 november 2017
Maandag 6 november is in Hermosillo, Mexico, de strijd om de 53e QubicaAMF World Cup losgebarsten. Na de eerste van vier series staat Ghislaine Stigter-Van der Tol 10e en Michell Stinissen 23e. 
Lees meer >>

Team NL Bowling klaar voor volgend event: de QubicaAMF World Cup 2017

donderdag 2 november 2017
Het is na de succesvol verlopen European Champions Cup het tweede evenement in korte tijd: de 53 editie van de QubicaAMF World Cup 2017. Namens Nederland komen Ghislaine Stigter-Van der Tol en Michell Stinissen in actie.
Lees meer >>

ESBC Nederland maakt kwalificatietraject voor WK 2019 en EK 2020 bekend

woensdag 1 november 2017
Dinsdag 31 oktober lichte ESBC Nederland een tipje van de sluier op hoe het kwalificatietraject voor het WK 50+ en de eerste editie van het EK 50+ worden georganiseerd.
Lees meer >>

Nog meer Nederlands succes in Europa

maandag 30 oktober 2017
Afgelopen weekend was er niet alleen succes voor de nationale selectie, ook veel bowlers kwamen individueel in actie tijdens YET België en Sofia International Open kenden daar mooie successen.
Lees meer >>

In memoriam: Ronald Bojoh

maandag 30 oktober 2017
Wij ontvingen het trieste bericht dat oud topspeler en coach van het Nederlandse damesteam de heer Ronald Bojoh is overleden. Hij is 71 jaar geworden.

Lees meer >>
First 567891011121314 Last