Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

BV Veendam en BV Middelharnis winnen de Ton Zandboer Cup finale

zaterdag 24 juni 2017
De BV Veendam en de BV Middelharnis zijn winnaar geworden van de Ton Zandboer Cup finale. Bij de scratch editie bleef het spannend tot de laatste bal. Bij de handicap variant was al snel duidelijk dat BV Middelharnis voor de winst ging.....
Lees meer >>

Cursisten maken inhaalslag en behalen papieren

vrijdag 23 juni 2017
Frank Visser is geslaagd voor zijn her-examen van de opleiding tot NBF wedstrijdleider. Peter van Zijp en John Luijendijk sloten met positief resultaat de trainersopleiding op ETBF Level 1 af. 
Lees meer >>

De allernieuwste Bowlen.nl is weer onderweg naar bowlend Nederland

vrijdag 23 juni 2017
Binnenkort valt bij alle NBF leden, bowlinghuizen en professionals van Nederland een nieuwe editie van Bowlen.nl op de mat. Bowlen.nl is het kwartaalblad voor bowlend Nederland. 
Lees meer >>

39 Nederlandse deelnemers naar Ierland voor EK 50+

donderdag 22 juni 2017
Dublin is 'the place to be' voor alle fanatieke bowlers van 50 jaar en ouder, want daar worden van 24 juni t/m 1 juli de Europese kampioenschappen gehouden. Er is sprake van open inschrijving en daar hebben 39 Nederlanders gebruik van gemaakt.
Lees meer >>

Nederlandse World Games-delegatie zet koers naar Wrocław

donderdag 22 juni 2017
De Nederlandse afvaardiging naar de World Games kwam woensdag op Papendal bij elkaar voor een teambuilding- en persdag. Chef de mission Jan Sjouke van den Bos: “We gaan in Wrocław voor een plek bij de eerste tien.”
Lees meer >>

50-plussers strijden om nationale dubbel-titels in Bowling de Worp

maandag 19 juni 2017
Zondag 18 juni zijn de finales van het NK Dubbel georganiseerd door ESBC Nederland. Peter Broekmans en Eric Koning wonnen het NK Dubbel scratch, het NK Dubbel handicap ging naar Klaas Gorter en Roel Dorenbos.
Lees meer >>

Onafhankelijk onderzoek Seksuele Intimidatie gestart

donderdag 15 juni 2017
Op 15 juni hebben alle verenigingsbestuurders via mail een brief ontvangen inzake een grootschalig onderzoek naar Seksuele Intimidatie in de sport. Het bestuur van de NBF onderkent het belang van het onderzoek en verzoekt alle verenigingen hieraan mee te werken.
Lees meer >>

ESBC Nederland organiseert deze zomer meerdere clinics

donderdag 15 juni 2017
ESBC Nederland, de organisatie die onder de vlag van de NBF verantwoordelijk is voor alle 50+ activiteiten, organiseert deze zomer diverse clinics voor haar doelgroep in samenwerking met Changing Experience.
Lees meer >>

Een onvergetelijke dag voor dochter en vader

dinsdag 13 juni 2017
Het afgelopen weekend werd er één om nooit te vergeten voor de 13-jarige Esmée de Jong. Ze verraste iedereen en won de algehele titel tijdens de Dag der Kampioenen Jeugd. Een dag vol spanning en emoties.
Lees meer >>

Bondsvergadering Harderwijk

dinsdag 13 juni 2017
Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse Bondsvergadering plaats. In Harderwijk waren 35 verenigingen vertegenwoordigd. De in totaal 58 aanwezigen zagen directeur Arjan de Vries een presentatie geven over de drie pijlers waarop de NBF zich al geruime tijd focust.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last