Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Team NL Bowling selectie voor het EK Jeugd 2018 geformeerd

maandag 18 december 2017
Eind maart staan in Aalborg de European Youth Championships 2018 op het programma en de NBF schrijft Team NL Bowling daar weer graag voor in. De acht spelers die ons daar gaan vertegenwoordigen zijn inmiddels gekozen.
Lees meer >>

Team Ordonnans slaat zijn slag in de Eredivisie

woensdag 13 december 2017
Team Ordonnans/Bowling Spijkenisse heeft tijdens hun thuiswedstrijd in de Eredivisie de leiding teruggepakt van JNK Autotechniek, wie een zeer teleurstellende dag kenden. Wederom blijft de strijd in het middenveld ongekend spannend.
Lees meer >>

Nieuwe privacywetgeving

woensdag 13 december 2017
Mogelijk hebben jullie al gehoord over de nieuwe wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Alle organisaties en dus ook verenigingen – groot of klein, moeten vanaf mei 2018 aan deze nieuwe wet voldoen. 
Lees meer >>

Commissie De Vries presenteert rapport seksuele intimidatie en misbruik in de sport

dinsdag 12 december 2017
De onafhankelijke Onderzoekscommissie seksuele intimidatie en misbruik in de sport, ingesteld door NOC*NSF en mede mogelijk gemaakt door VWS, heeft vandaag haar eindrapport gepresenteerd.
Lees meer >>

Milan Scheffer behaalt knappe tweede plek op YET in Frankrijk

maandag 11 december 2017
In Moussy le Neuf werd de vierde stop van de YET gespeeld. In de Franse voorstad van Parijs wist Milan Scheffer een knappe prestatie neer te zetten. Hij veroverde het zilver in de klasse t/m 14 jaar. In de andere klassen ontbrak Nederland op het podium.
Lees meer >>

Team NL Bowling geland op Schiphol, van Mazijk benoemd tot Bondsridder

woensdag 6 december 2017
Woensdagmorgen is Bowling Team NL met o.a. wereldkampioen Xander van Mazijk geland op Schiphol. Xander werd opgewacht door een grote groep media en fans. Xander werd door het bestuur van de NBF ook officieel benoemd tot ''bondsridder.''
Lees meer >>

WK 2017 eindigt met mooie Top 8 plek voor Stigter-Van der Tol

dinsdag 5 december 2017
Maandag 4 december lokale tijd is in Las Vegas een einde gekomen aan het WK. Een bijzonder mooi einde, want Ghislaine Stigter-Van der Tol wist zich tot de kwartfinales van het Masters Event te knokken.
Lees meer >>

Trots en teleurstelling na het WK Team Event in Las Vegas

zondag 3 december 2017
Vrijdag 1 en zaterdag 2 december zijn in Las Vegas de Team Events gespeeld op de Wereldkampioenschappen 2017. Het leverde het Nederlands team trots en teleurstelling op.
Lees meer >>

Trio's Event brengt geen nieuw succes voor Nederlands team

vrijdag 1 december 2017
Woensdag en donderdag is het Trio's Event gespeeld. Het was een pittig event voor de Nederlanders, die merken dat de dagen beginnen te tellen. Er is echter nog één Event te spelen waarbij iedereen zich voor het laatst moet zien op te laden om alles te geven.
Lees meer >>

Xander van Mazijk Wereldkampioen Singles

dinsdag 28 november 2017
Tijdens de Wereldkampioenschappen in Las Vegas heeft Xander van Mazijk voor een enorme stunt gezorgd door op dag 2 de gouden medaille te winnen in het Singles Event. Na 22 jaar heeft Nederland weer een Wereldkampioen bij de heren.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last