Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Kenneth Ramos gekroond tot Kampioen der Kampioenen 2018

maandag 11 juni 2018
Na een spannende roll-off troefde aspirant Kenneth Ramos de andere klasse winnaars af en mag zich daardoor Kampioen der Kampioenen 2018 noemen. Het niveau was dit jaar hoog bij de jeugd met enkele spectacualire en hoogscorende wedstrijden.
Lees meer >>

Zes trainers zetten nieuwe stap in hun ontwikkeling

woensdag 6 juni 2018
De afgelopen periode hebben zes trainers een volgende stap gezet in hun ontwikkeling. Ze zijn aan de slag gegaan met onze niveau 2 opleiding en gaan de komende periode alle theorie in de praktijk brengen.
Lees meer >>

Bowlers en bowlsters van het jaar bekend bij de jeugd

maandag 4 juni 2018
Zaterdag 2 juni werd in Assen het Kleintje TT Toernooi gespeeld. Dit was het laatste toernooi dat meetelde voor de ranking van jeugdbowlers van dit jaar en dus werden na afloop de prijzen uitgereikt.
Lees meer >>

8 - 16 juni: Het EK dames in Brussel

woensdag 30 mei 2018
Donderdag 7 juni worden in Brussel de Europese kampioenschappen dames geopend die een dag later van start gaan. Van 8 juni t/m 16 juni gaat Team NL Bowling de strijd aan met de Europese top om de Europese titels.
Lees meer >>

Inschrijving Nationale Trio Leagues seizoen 2018-2019 geopend

woensdag 30 mei 2018
Heb jij ook zin in het nieuwe seizoen en wil je eens competities in andere bowlingcentra spelen en jezelf sportief meten met andere teams in een vaak gezellige sfeer? Zoek dan enkele medespelers en schrijf in voor de Nationale Trio League 2018-2019.
Lees meer >>

Team Ordonnans pakt Landskampioenschap 2018

zondag 27 mei 2018
Team Ordonnans uit Spijkenisse heeft tijdens de laatste speeldag van de Eredivisie het Landskampioenschap veroverd. Bowleasy Heerlen en promovendus JNK Autotechniek werden tweede en derde. Bowling Nieuwegein en Nieuwegein-De Halm degradeerden naar de 1e divisie.
Lees meer >>

Finale NJTL gewonnen door de BV Haarlemmermeer

zaterdag 26 mei 2018
Bowling "de Schelmse Brug" te Arnhem was dit keer het strijdtoneel van de Finale Nationale Jeugd Trio League. Na 6 games bleek het jeugdteam van de BV Haarlemmermeer de beste.
Lees meer >>

Slotdag van de NTL: Klasse 1C belooft spektakel

zaterdag 26 mei 2018
Komende zondag is het zo ver. De ontknoping van het NTL seizoen 2017-2018 vindt plaats en dan is ook bekend welke teams zich kampioen mogen noemen en het komende jaar een klasse hoger gaan spelen. Het belooft in veel klassen een spannende en gezellige dag te worden. Klasse 1C belooft helemaal een spektakel te worden met een gelijke stand aan kop.
Lees meer >>

Scheffer en De Ruiter winnen Youth Euro Trophy finales

maandag 14 mei 2018
Na zes stops in Ierland, Engeland, Frankrijk, België, Denemarken en Nederland, werden vrijdag 11 mei de seizoensfinales gespeeld in Bowling Nieuwegein. Milan Scheffer en Brent de Ruiter gingen er met de eindzege vandoor.
Lees meer >>

Geef jouw mening over de Nationale Trio Leagues

dinsdag 8 mei 2018
Zondag 27 mei staat de laatste speeldag van het seizoen op het programma voor de Nationale Trio Leagues. Wij zijn benieuwd hoe deelnemers het seizoen ervaren hebben. Ook zijn we benieuwd naar de mening van onze leden die dit seizoen niet hebben deelgenomen aan de NTL. Daarom delen wij hierbij twee korte vragenlijsten.
Lees meer >>
First 567891011121314 Last