Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Inschrijvingen voor Stedenontmoetingen Senioren (50+) geopend

donderdag 16 november 2017
Dit seizoen organiseren we de Stedenontmoeting Senioren en de Stedenontmoeting Senioren 50+ als "open toernooien". Er zijn geen regionale voorrondes meer en natuurlijk kunnen alle verenigingen direct inschrijven.
Lees meer >>

Filipijnen en Amerika winnen de QubicaAMF World Cup 2017

maandag 13 november 2017
De 53e editie van de QubicaAMF World Cup zit erop. In Hermosillo, Mexico, klonken het Filipijnse en Amerikaanse volkslied voor de winnaars. Het lukte Team NL Bowling niet om de doelstellingen te behalen en daarmee een rol van betekenis te spelen. 
Lees meer >>

Eredivisie Bowlen: JNK grijpt de macht, middenveld schuift in elkaar

zondag 12 november 2017
Promovendus JNK Autotechniek heeft aangetoond dat de goede vorm tijdens de eerste speeldag geen toeval was. Met een overtuigende voorsprong waren ze in Heerlen de beste en pakten zo de koppositie over van Team Ordonnans. Ondertussen wordt het heel spanend in het middenveld en voor de degradatiezone. De nummers 3 t/m 7 zitten binnen 6 punten van elkaar.
Lees meer >>

Eredivisie Bowlen speeldag 2: De voorbeschouwing

zondag 12 november 2017
Vandaag staat de tweede speelronde van de Eredivisie Bowlen op het programma in Heerlen. Welke teams en welke spelers moet je straks in de gaten houden via de livestream?
Lees meer >>

World Cup dag 4: Ups & downs

vrijdag 10 november 2017
Donderdag 9 november stond de vierde en laatste voorrondeserie op het programma en Ghislaine Stigter-Van der Tol en Michell Stinissen hadden nog alles om voor te strijden. Het ging met ups & downs.
Lees meer >>

World Cup dag 3: Nog alles om voor te strijden

donderdag 9 november 2017
Woensdag 8 november werd de derde van vier series gespeeld op de QubicaAMF World Cup in Mexico. Zowel Stinissen als Stigter-Van der Tol bleef steken rond dezelfde plek in de ranking en beiden moeten dus aan de bak in de vierde en laatste voorrondeserie.
Lees meer >>

Talkshow NK VIPS tijdens de NK Jeugd 2017

woensdag 8 november 2017
TIjdens de NK Jeugd zal de talkshow NK VIPS haar debuut maken. Na elke serie wordt er via Facebook live uitgezonden. Presentatoren Anne Breems, Dennis v/d Berg en Kevin van Rooijen bespreken met enkele bowlers en bowlsters aan tafel in Claus Bowling Hoofddorp alle gebeurtenissen 
Lees meer >>

Van Sabben traditioneel goed tijdens YET Ierland

woensdag 8 november 2017
Het is een toernooi dat altijd met grote letters in zijn agenda zal staan: Junior Irish Open, stop 3 in de Youth Euro Trophy. Ook dit jaar was Jochem van Sabben van de partij en ook dit jaar streed hij om de prijzen.
Lees meer >>

World Cup dag 2: Gemengde gevoelens

woensdag 8 november 2017
Dag 2 van de QubicaAMF World Cup heeft gemengde gevoelens opgeleverd voor Team NL Bowling. Waar Ghislaine Stigter-Van der Tol een plekje wist te stijgen, zakte Michell Stinissen helaas uit de Top 24.
Lees meer >>

World Cup dag 1: Redelijke start voor Team NL Bowling

dinsdag 7 november 2017
Maandag 6 november is in Hermosillo, Mexico, de strijd om de 53e QubicaAMF World Cup losgebarsten. Na de eerste van vier series staat Ghislaine Stigter-Van der Tol 10e en Michell Stinissen 23e. 
Lees meer >>
12345678910 Last