Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+

maandag 30 september 2019
De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

Team event
Als bowler die de 50 jaar gepasseerd is kun je je geluk niet op met een overvolle wedstrijdkalender. De toernooien van de 50+ Master Tour, Nederlandse kampioenschappen en kwalificatietrajecten voor internationale evenementen, er is genoeg te doen! Tussen al die evenementen vinden we ook een mooi team event terug: de Stedenontmoeting. Hét verenigingsevenement bij uitstek!

In teams van minimaal 4 dames en 4 heren neem je het op tegen andere verenigingen uit het hele land, om te bepalen wie de beste 50-plussers binnen de geledingen heeft. 

Inmiddels is de inschrijving geopend. Meer informatie vind je op de eventpagina: http://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/StedenontmoetingSenioren50plus.aspx

We zien alle inschrijvingen graag tegemoet en wensen alle teams succes met de voorbereidingen! 

<< Terug naar nieuwsberichten