Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Derde seizoen MMEB League Noord Holland - Flevoland van start

maandag 26 augustus 2019
Een nieuw seizoen betekent nieuwe kansen in de leagues. Dat geldt ook voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Noord-Holland & Flevoland, waar voor het derde seizoen op rij de MMEB league wordt georganiseerd.

Het derde seizoen van de MMEB League (G Bowlen) in Noord Holland - Flevoland gaat zaterdag 5 oktober van start. Deze league is in 2017 als pilot opgezet om voor mensen een podium te creëren waarop zij zich sportief kunnen meten buiten hun eigen club. De eerste twee seizoenen waren dermate succesvol dat een 3e seizoen een logische keuze is.

Jos Homan, één van de organisatoren: "We beginnen dit jaar in Heiloo zoals gezegd op 5 oktober en eindigen dit seizoen, na tussenstops in Hoofddorp en Heerhugowaard, op 21 maart 2020 in Almere. We danken natuurlijk weer al onze sponsoren en zeker ook de bowlinghuizen die ons zoals gebruikelijk weer gastvrij zullen ontvangen."
 

<< Terug naar nieuwsberichten