Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

We tellen af naar een nieuw bowlingseizoen

woensdag 14 augustus 2019
De komende dagen tellen wij af naar het nieuwe bowlingseizoen dat op 1 september 2019 van start gaat. Dit doen we aan de hand van enkele tips, mededelingen en aankondingen. Omdat we op het bondsbureau enorm uitkijken naar weer een nieuw seizoen, maar ook om (nieuwe) leden en verenigingsbesturen zo goed mogelijk te informeren.

Start 1 september!
Bijvoorbeeld om teleurstelling te voorkomen. Het seizoen start op 1 september, wat betekent dat pas vanaf die dag alle wijzigingen zijn doorgevoerd in MijnNBF. Dat betekent dat je dan pas aan je nieuwe vereniging gekoppeld bent, mocht je een overstap gemaakt hebben.

Voor nieuwe leden geldt dat zij dus ook pas vanaf 1 september toegang hebben tot MijnNBF en onze mobiele app. Nu komt het nog wel eens voor dat we gebeld worden door een teleurgestelde bowler, omdat hij nog niet kan inloggen in de app. We hopen die teleurstelling te voorkomen door duidelijk te maken dat er nog even afgeteld moet worden tot 1 september. Vanaf die dag gaat het nieuwe seizoen van start en gaan nieuwe lidmaatschappen in.

Planning publicaties NTL
De overgang van seizoenen betekent ook een nieuw seizoen Nationale Trio Leagues (NTL). Veel bowlers kijken er naar uit en zijn om die reden extra nieuwsgierig naar de tegenstanders en het speelschema. Op vrijdag 23 augustus worden de indelingen van de verschillende leagues gepubliceerd. Een week later, op vrijdag 30 augustus, publiceren we de speelschema's. Houd die dagen onze website in de gaten: http://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NationaleTrioLeagues.aspx

Modules voor huisleagues en toernooiorganisatoren
Tijdens het aftellen vertellen we ook graag over onze dienstverlening waar onze leden ook in het nieuwe seizoen  op kunnen rekenen. Zo kunnen verenigingen gratis gebruik maken van de NBF huisleaguemodule. In deze module kunnen alle uitslagen snel verwerkt worden en zijn de nieuwe standen direct online zichtbaar.

Organisatoren van toernooien kunnen gebruik maken van de NBF toernooimodule. Ideaal voor bijna ieder toernooi. Je kunt in een online omgeving de scores live bijhouden zonder iets te hoeven uploaden, alle scores en standen worden automatisch berekend en de scores worden direct toegevoegd aan de MijnNBF scores van de bowlers. Daarnaast zijn er vele verschillende speelwijzes mogelijk voor de finales. Kortom met de toernooimodule werk je sneller, efficiënter en makkelijker.
 
Wil je meer informatie ontvangen over (één van) beide modules? Stuur ons dan even een mailtje via info@bowlen.nl.

MijnNBF & Mobiele app
In MijnNBF houden verenigingen en de NBF de ledenadministratie bij. Leden zelf kunnen er ook op inloggen en in MijnNBF o.a. informatie vinden over het pasgemiddelde en inschrijven voor toernooien. Controleer altijd of je gegevens in MijnNBF kloppen, zodat je geen belangrijke informatie mist die wij per post of e-mail versturen. Klik hier om in te loggen in MijnNBF.

Met onze mobiele app heb jij al jouw scores in de pocket! Het is ook de snelste manier om jouw pas te raadplegen en te tonen en in de app vind je ook het laatste nieuws. Heb jij onze app nog niet op jouw smartphone staan? Ga dan snel naar http://nbf.bowlen.nl/OverdeNBF/Communicatie/Mobieleapp.aspx voor meer informatie.

Mis niets! 
Een andere manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws is door je te abonneren op onze nieuwsbrief. Dan ontvang je iedere 14 dagen het laatste nieuws in jouw inbox. Gratis abonneren kan hier. Ook via social media kunt je op de hoogte te blijven. We zijn te vinden op Facebook, Instagram en Twitter (zie bovenstaande afbeelding). Daar vind je de komende dagen iedere dag een nieuw item tijdens het aftellen.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij onze collega's op het bondsbureau. Hier vind je meer informatie over de medewerkers van het bondsbureau. Klik hier voor al onze contactgegevens.

Op naar een mooi seizoen
Ondertussen tellen wij rustig af tot de start van het nieuwe seizoen, waarbij we hopen dat de overgang met bovenstaande informatie gesmeerd verloopt, zodat iedereen direct van de sport kan genieten. Ieder met z'n eigen ambities, op zijn of haar eigen niveau!

<< Terug naar nieuwsberichten