Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Sanders en Stinissen opnieuw gehuldigd als Bowlers van het Jaar!

maandag 8 juli 2019
Nicole Sanders en Michell Stinissen hebben opnieuw de titel voor Bowlers van het Jaar gewonnen! Voor Sanders is het al de vijfde keer dat zij de titel mag dragen, voor Stinissen de derde keer.

Dit seizoen waren er zes momenten waarop punten verzameld konden worden voor de ranking en Sanders slaagde hierin tijdens vijf momenten. Daarbij was er geen sprake van sprokkelen, vaak eindigde Sanders bij de eerste drie en zo wist ze in totaal 138 punten te winnen. Daarmee bleef ze de andere dames ruim voor. Chantal Jacobs werd met 105 punten tweede. Maxime de Rooij werd derde met 100 punten. Klik hier voor de volledige eindstand bij de dames.

Bij de heren behaalde Stinissen punten op alle 6 momenten. Tijdens Lucky Seven 16 punten, tijdens het Jeroen Bosch toernooi 18, tijdens het EBT-toernooi Hammer Bronzen Schietspoel en tijdens de NK A-klasse 24, na de NTL 16 en tijdens Deventer Open nog 3. Die laatste drie punten had hij niet meer nodig om bovenaan de ranking te eindigen, maar het bracht zijn totaal wel mooi boven de honderd: 101! Jeffrey van de Wakker werd met 81 punten tweede en Jord van Weeren werd met 74 punten derde. Klik hier voor de volledige eindstand bij de heren.

Tijdens de Dag Der Kampioenen werd het tweetal gehuldigd door NBF-bestuurslid Elco Gorter. Daarbij betreuren wij het zeer dat op de bijbehorende trofeeën niet de juiste tekst is gedrukt door onze leverancier. Iets wat wij z.s.m. gaan herstellen.

Foto: Bowlers van het Jaar, Nicole Sanders en Michell Stinissen (klik voor vergroting)

<< Terug naar nieuwsberichten