Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Doubles Event: Geen rol van betekenis

maandag 17 juni 2019
Tijdens het Doubles Event zijn de heren van Team NL Bowling er niet opnieuw in geslaagd om een rol van betekenis te spelen. Mark Jacobs en Jeffrey van de Wakker zijn met de 18e plaats het beste duo.

The day after
Het Nederlands team kende over de breedte een goed Singles Event, met als kers op de taart de bronzen medaille voor Xander van Mazijk! In het Doubles Event verschenen helaas minder hoge scores op het bord. In de eerste serie kwamen Van Mazijk en Jord van Weeren in actie. Met 2319 (gem. 192,3) kwam het duo niet verder dan de 39e plaats.

In de tweede serie kwamen Jacobs en Van de Wakker in actie. Zij wisten zich allebei te verbeteren ten opzichte van een dag eerder en kwamen zo tot 2416 (gem. 201,3). Een mooie score, die vertrouwen geeft voor het vervolg van de EK. Helaas was het niet voldoende om mee te doen in de strijd om de medailles.

In de derde en laatste serie kwamen Johnny Spil en Yorick van Deutekom in actie. Zij kwamen tot 2283 (gem. 190,2) en werden daarmee 46e. 

Het goud ging uiteindelijk naar Denemarken, dat in de finale Finland versloeg met 472-418. Frankrijk en nog een keer Denemarken pakten het brons.

Klik hier voor de volledige eindstand. 

Vervolg
Zondag en maandag worden de EK vervolgt met het Trios Event. Dinsdag en woensdag staat het Team Event op het programma en donderdag worden de EK afgesloten met het Masters Event.

Voor meer informatie en alle handige links om de EK te volgen, klik hier.

<< Terug naar nieuwsberichten