Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Eerste aflevering ’Champions League of Bowling’ nu online

woensdag 22 mei 2019
Het is de opvolger van 'Meester van het bowlen' en daarmee gaan we de grens over: Met de 'Champions League of Bowling' hopen we nog meer bowlingfans te bereiken en enthousiast te maken voor de sport.

Eerste editie
In de eerste editie van de Champions League gaan teams uit Nederland (Team Ordonnans), Denemarken (BK Trekanten KIF) en een Duits-Grieks team (DBU/Sivissidis) het tegen elkaar opnemen voor de grote beker. Alle teams spelen één keer tegen elkaar waarna het team met de meeste overwinningen kampioen wordt.

In de eerste, spannende aflevering nemen Team Ordonnans en BK Trekanten KIF het tegen elkaar op. Bekijk de uitzending hier:

Zaterdag aflevering 2
Aanstaande zaterdag volgt aflevering, waarin Team Ordonnans en DBU/Sivissidis het tegen elkaar opnemen. De aflevering is vanaf 19.00 uur  te zien op ons YouTube-kanaal. Abonneer je nu via deze link en volg onze social media en mis het niet!

De Champions League of Bowling is een initiatief van de NBF, waarmee wij proberen de bowlingsport onder een breder publiek te promoten. We zetten daarbij in op een langdurige samenwerking met onze collega federaties uit Europa. We verwachten steeds meer mensen te bereiken en daarmee op termijn nóg interessanter te worden voor partijen om in de bowlingsport te investeren.

We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan de editie van 2019 en zijn alweer druk met de organisatie van 2020, waarbij we rekenen op nog meer landen die een team afvaardigen.


<< Terug naar nieuwsberichten