Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Trials EK Senioren 2020 van start gegaan in Goes

woensdag 8 mei 2019
In Bowling Goes zijn zondag de trials voor de Europese kampioenschappen 50+ van start gegaan. Met 29 deelnemers is de 'Road to Vienna 2020' ingezet.

De European Seniors Championschips worden in 2020 voor het eerste georganiseerd. We kennen al EK's 50+ met open inschrijving, daarover later meer, maar voor deze EK mag een land maximaal 4 heren en 4 dames inschrijven. En dus wordt er een kwalificatieprocedure gestart.

De EK worden van 24 januari t/m 2 februari 2020 georganiseerd in Plus Bowling Wenen, het centrum waar vorige maand de jeugdploeg van Team NL Bowling nog zo succesvol was met o.a. twee gouden medailles. 

De uitslagen van de trial staan op de website van ESBC Nederland: https://www.esbcnederland.nl/ek/ek-algemeen/ en zijn te downloaden onder uitslag trial 1 Goes. Op dit tabblad vind je alle informatie over de trials voor het kwalificatie traject voor de ESC.

EK in Bologna
Ook vind je op die website meer informatie over dat andere EK, die komende zomer al wordt georganiseerd in Bologna, Italië. Van 22 t/m 29 juni wordt in twee bowlingcentra gestreden om de diverse Europese titels. Wij wensen alle Nederlandse deelnemers natuurlijk veel succes met de voorbereidingen.

<< Terug naar nieuwsberichten