Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Blankenzee en Ramos winnen voorronde Teen Masters Europe

donderdag 2 mei 2019
Dinsdag 30 april werd bij Lucky's Bowling in Warmond een voorronde georganiseerd voor deelname aan het nieuwe event Teen Masters Europe 2019. Denise Blankenzee en Kenneth Ramos kwamen als winnaars uit de bus en mogen de NBF begin juni vertegenwoordigen.

Eerste keer
Teen Masters, het is een event dat vanuit Amerika is komen overwaaien en dit jaar voor het eerst in Europa wordt geroganiseerd. (Lees ook: Maak kans op deelname aan Teen Masters Europe 2019, 10-04-2019) De NBF is door de organisatie, samen met 20 andere federaties, uitgenodigd om één meisje en één jongen af te vaardigen aan dit evenement. Om tot die spelers te komen is in overleg met partner Lucky's Bowling een voorronde georganiseerd. En die werd dinsdag 30 april gespeeld.

Uitdaging
Bij de Teen Masters staat het aangaan van de uitdaging centraal. Op een uitdagend oliepatroon met een sparebal toch tot mooie scores komen. Een uitdaging was het zeker voor een aantal deelnemers. Wie daar het beste mee omgingen waren internationals Denise Blankenzee en Kenneth Ramos. Blankenzee kwam na 10 games tot een total pinfall van 1878 en hield daarmee de andere meisjes op grote afstand.

Ook Ramos wist de voorronde met afstand te winnen, hij gooide 2317, terwijl het achter hem wel vechten was voor plek 2. Uiteindelijk bleef Ronan van der Loo 1 pin voor op Mathijs Beverdam, die weer slechts 2 pins overhield op Brent de Ruiter.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Nieuwe kans?
Blankenzee en Ramos gaan op 7, 8 en 9 juni deelnemen aan Teen Masters Europe in Lucky's Bowling. Mogelijk krijgen de andere deelnemers aan de voorronde ook nog een kans om deel te nemen. Wanneer er minder inschrijvingen vanuit Europa komen dan verwacht bestaat de kans dat er open inschrijving komt. Houd daarvoor de website www.teenmasterseurope.com in de gaten.

<< Terug naar nieuwsberichten