Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

NTL na zesde speeldag toe aan de play-offs

maandag 25 maart 2019
Het zesde NTL weekend van dit seizoen zit erop en dat betekent voor de meeste nationale leagues dat bekend is wel vier teams in de beslissende play-offs gaan strijden om het kampioenschap.

NTL Eredivisie
Op het hoogste niveau zijn dat koploper Kokkelkoren Straatwerken, titelverdediger Ordonanns/Bowling Spijkenisse, Tilburg Dolphins en JNK Autotechniek. Deze teams gaan tijdens de play-offs op zondag 28 april en zondag 19 mei bepalen wie er landskampioen wordt van seizoen 2018-2019!

Tijdens de speeldag in Bowling en Partycentrum Hoeve de Aar te Heerlen pakte de thuisploeg de meeste punten (17). Het was niet voldoende om nog om het kampioenschap te mogen strijden. De ploeg van teamcaptain Ton Plummen staat momenteel 5e. Het team uit Heerlen werd gevolgd door de vier teams die erboven staan, waarbij er slechts 1 puntje verschil zat tussen alle teams. Dat betekent dat er in de stand bovenin weinig veranderd. Door het goede resultaat van Heerlen zijn De Worp / Deventer Buitensociteit en KBK Bouwgroep een plekje gezakt. Maik's Bowlingstore loopt iets op hen in, maar staat nog steeds ruim laatste.

Overzicht 
Ook in de andere klassen werd dit weekend flink gestreden. Een overzicht van alle resultaten, standen en wie er nog in de race zijn voor het kampioenschap in de verschillende leagues vind je hier.

We bedanken alle wedtrijdleiders voor hun inzet. Op naar de volgende speeldag, op zondag 28 april 2019.

<< Terug naar nieuwsberichten