Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Hadley Morgen (ENG) wint EBT-toernooi Hammer Bronzen Schietspoel

maandag 4 maart 2019
Nicole Sanders is met een gedeelde vijfde plaats als beste Nederlandse geëindigd tijdens het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi. Het EBT-toernooi in Tilburg werd gewonnen door Hadley Morgan uit Engeland.

Van begin tot einde het beste
Met 1420 (gem. 236,67) was Morgan na zes games voorronde de allerbeste en ook op de finaledag op zondag 3 maart in Dolfijn - The Plays To Be - liet Morgan zien deze week de allerbeste te zijn! In de finalepoule van vier bleef hij met 447 Anna Andersson uit Zweden, Arnar Jonsson uit IJsland en Jenny Wegner uit Zweden voor. Morgan werd daarmee de vijfde Engelsman wiens naam kon worden toegevoegd aan de Bronzen Schietspoel. Hij nam daarnaast een cheque van 5.000 euro mee naar huis!

Nicole Sanders was na de voorrondes de beste Nederlandse en ook zij behield haar vorm op de finaledag. Het eindstation was uiteindelijk final step 3, één ronde voor het einde. In een poule met o.a. Morgan en Andersson werd Sanders 3e. Deze gedeelde vijfde plaats was toch nog goed voor 1.500 euro aan prijzengeld.

Sanders was niet de enige Nederlander die zich had geplaatst voor de finaledag. Nog twaalf andere landgenoten hadden zich op diverse manieren weten te plaatsen. Eric Koning, Michell Stinissen, Jeffrey van de Wakker en Mark Jacobs wisten het van hen te schoppen tot de tweede finale ronde, goed voor 1.000 euro prijzengeld.

Voor Johnny Spil, Ghislaine Stigter-Van der Tol, Mike Bergmann, Sander Broers, Samantha Greiner, Bart van Beers, Youri Fens en Jord van Weeren eindigde het toernooi in de eerste finaleronde.

Ga naar www.schietspoel.nl voor het complete overzicht van alle scores.

Voor informatie over de stand van zaken in de European Bowling Tour na de stop in Tilburg, klik hier.

Foto: Winnaar Hadley Morgan en Ton Zandboer (© www.schietspoel.nl)

<< Terug naar nieuwsberichten