Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Denise Blankenzee voor vier jaar naar Amerika

vrijdag 1 maart 2019
Denise Blankenzee, international bij Team NL Bowling, gaat de komende vier studiejaren naar Amerika om daar een studie International Business te combineren met de bowlingsport. 

RTV Noord-Holland bezocht Blankenzee in Tilburg en sprak haar over een droom die uitkomt:
 
 
Bron: www.nhniews.nl
 
Droom die uitkomt
Het combineren van een studie met het beoefenen van de sport is voor veel jonge talenten een droom. Voor Denise Blankenzee (18) komt dit droom deze zomer uit. Ze wordt dan voor vier jaar opgenomen in het internationaal getinte team The Bearkats van de Sam Houston State University (SHSU) in Houston, Texas. 

Zie ook: www.gobearkats.com

"Denise is al enkele jaren een gewaardeerd lid van Team NL Bowling en we zijn blij voor haar dat ze deze stap kan maken", aldus Jan Jaap van der Sar, topsportcoördinator bij de NBF. Hij vervolgt: "Denise verdient hiervoor zelf alle credits, maar het is natuurlijk ook een compliment voor haar familie en aan iedereen die betrokken is (geweest) bij de ontwikkeling van haar talent. We rekenen erop dat Denise zich in Amerika verder kan ontwikkelen en hopen daar in de toekomst met het Nederlands team natuurlijk de vruchten van te kunnen plukken."


<< Terug naar nieuwsberichten