Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Verslag 2e speeldag MMEB League in Noord-Holland / Flevoland

maandag 18 februari 2019
Door: Jos Homan

Kent u dat verhaal van die man die met zijn bowlingbal op het station van Heiloo staat en aan de perronchef vraagt op welke baan hij moet zijn? Die perronchef moet gedacht hebben: "Die man spoort niet". Zo begint de dag voor een speler van de BV Haarlemmermeer die aan de MMEB League Noord Holland - Flevoland moet gaan meedoen afgelopen zaterdag 16 februari. Zijn begeleider was hem vergeten op te halen en zo miste hij helaas de eerste game. Hij heeft de andere 2 games nog wel kunnen gooien en deed dat niet onverdienstelijk. 

Het was gelukkig het enige misverstand deze 2e dag van de regio league voor mensen met een beperking. Voor de rest liep deze dag bijzonder voorspoedig en presteerden sommige mensen ver boven hun gemiddelden. Er werd zelfs door één van de dames een game van 196 gegooid en het lijkt slechts een kwestie van tijd tot de eerste 200+ game gegooid gaat worden. Volgende keer, 16 maart, trekt de karavaan richting Almere voor de 3e speelronde en we kunnen bijna niet wachten tot het zover is.

Klik hier voor alle uitslagen en standen na de tweede speeldag.

<< Terug naar nieuwsberichten