Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Vijf cursisten behalen deelnamecertificaat trainersopleiding

maandag 4 februari 2019
Zaterdag 2 februari is de opleiding tot bowlingtrainer op NBF / ETBF Level I afgerond. Vijf cursisten ontvingen hun bewijs van deelname en kunnen nu aan de slag om het definitieve trainerscertificaat binnen te halen.

Mooi resultaat na vier cursusdagen
De cursisten waren sinds november in opleiding bij NBF docenten Wendy Haak en Ben van Spronsen. In vier cursusdagen gingen zij aan de slag met alle beginselen van het trainerschap. Het trainerschap waarmee de cursisten andere bowlers en bowlsters willen helpen om beter te worden, uit te dagen en/of enthousiast te maken en houden voor de bowlingsport.

Nancy van Stuivenbergen, Pascal van Rijthoven, Ferdi Baggerman, Arie Brands en Jan Schokker hebben de opleiding met succes doorlopen en ontvingen daarom uit handen van de docenten het bewijs van deelname. Om het definitieve Level I trainerscertificaat te behalen moeten de trainers in de praktijk aan de slag en ervaring op gaan doen. Zodra daarin voldoende uren zijn gemaakt mogen ze de officiële titel van bowlingtrainer dragen.

We willen alle cursisten van harte feliciteren met het afronden van de opleiding en hen veel succes wensen bij het in de praktijk brengen van alle ontvangen informatie! 

Een opleiding in de opleiding
Niet alleen werden cursisten klaar gestoomd om trainer te worden, Bert Breems werd ondertussen klaargestoomd om docent te worden. Breems heeft twee dagen meegelopen met Haak en Van Spronsen, om zo eens te kunnen ruiken aan het docentschap. Dat is van beide kanten goed bevallen en daarom wordt zijn opleiding tot docent vervolgt. We waarderen het enthousiasme en de inzet van Breems enorm en kijken uit naar het moment dat hij ons docententeam definitief komt versterken en zelfstandig een opleiding kan aanbieden.

Foto: Docenten & cursisten na een geslaagde opleiding, met v.l.n.r.: Haak, Van Rijthoven, Baggerman, Van Spronsen (gehurkt), Brands, Schokker, Van Stuivenberg en Breems (klik voor vergroting)

<< Terug naar nieuwsberichten