Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Internationale maand start zaterdag in Nieuwegein

donderdag 31 januari 2019
Wij bombarderen februari altijd graag als de internationale maand vanwege het plaatsvinden van het 19e YET Open Internationale Scratch Jeugd Toernooi in Nieuwegein en de start van het Hammer Bronzen Schietspoel Toernooi in Tilburg. Aanstaande zaterdag gaat het YET toernooi in Nieuwegein van start.

Meer dan 10 nationaliteiten komen bij elkaar
De Youth Euro Trophy (YET) is na Engeland, België, Ierland en Frankrijk toe aan de vijfde stop en die is dus in Nederland. De tour voor jeugdspelers en jong senioren krijgt ieder jaar weer een internationaler karakter, getuige ook het toevoegen van een stop in Zwitserland.

De organisatie van de Nederlandse stop draagt haar steentje ook bij: Dit jaar verwachten zij deelnemers uit 13 landen te verwelkomen! Op de banen van Bowling Nieuwegein komen vanaf 2 februari t/m de finaledag op 17 februari bowlers in actie uit Engeland, Rusland, Malta, Frankrijk, Denemarken, België, Duitsland, Oekraïne, Zweden, Ierland, Letland, Schotland en natuurlijk uit ons eigen land.

Heb jij een coach, meld hem/haar aan!
Een belangrijke mededeling vanuit de organisatie: Wanneer jij een coach meeneemt, dan moet hij of zij worden aangemeld om toegang tot de spelersruimte te krijgen. Heb je dat nog niet gedaan, neem dan nog even contact op met de organisatie.

Het toernooi start zaterdag 2 februari met de eerste serie, waarna in de weekenden daarna nog eens twaalf series volgen. Per leeftijdsklasse komen de beste spelers zondag 17 februari bij elkaar om de prijzen te verdelen!

Voor het volledige schema, een overzicht van alle deelnemers en meer, ga naar yet-netherlands.com. We wensen alle deelnemers veel succes en veel finaleplaatsen toe de komende weken!
 

<< Terug naar nieuwsberichten