Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

900 Global ondersteunt Team NL Bowling U18

donderdag 24 januari 2019
In voorbereiding op de Europese jeugdkampioenschappen 2019 ontvingen de spelers van Team NL Bowling U18 deze week een mooi bericht: 900 Global ondersteunt alle acht spelers met één nieuwe bal!

Prachtige support voor het team
Bij aanvang van de training op zaterdag 19 januari had de vader van speelster Beejée Westerdijk, Harke, een mooie mededeling voor het gehele team. Hij had de contacten gelegd en na overleg met de NBF over de tegenprestatie was er snel een overeenkomst gesloten met 900 Global.
 
“We zijn blij dat we deze talentvolle bowlers een extra steuntje in de rug kunnen geven richting de EYC 2019”, aldus Ramon Hilferink, vertegenwoordiger van Bowltech. Hij vervolgt: “Ik weet zelf heel goed wat het kost om de sport serieus te beoefenen. Daarom ben ik blij dat we vanuit 900 Global op deze manier kunnen ondersteunen.”
 
900 Global is in ieder geval tot en met de EYC 2019 verbonden aan Team NL Bowling U18. Dit team komt van 14 t/m 21 april in actie tijdens de Europese jeugdkampioenschappen in Wenen. Klik hier voor meer informatie over dit evenement en het team.

<< Terug naar nieuwsberichten