Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Steun onze Olympische droom en laat je stem horen!

donderdag 24 januari 2019
Background image of bowling ball and pinsDeze week zijn wij door World Bowling geïnformeerd over het initiatief: Bowling for gold! Het initiatief wil van bowlen een olympische sport maken in 2024 en jij kan daarbij helpen.

Olympische droom
Je hebt het in 2016 vast wel meegekregen: alle inzet van World Bowling en bowlingfans ten spijt, de bowlingsport werd niet opgenomen in het olympische programma voor Tokyo 2020. Een grote teleurstelling voor alle bowlingliefhebbers, maar voor de mensen achter de schermen geen reden om de droom op te geven! In 2024 worden de spelen in Parijs georganiseerd en opnieuw doet World Bowling er alles aan om de sport zo goed mogelijk te presenteren. Getuige ook de, ietwat ongelukkig geplande, WK jeugd t/m 18, waarbij de sport opnieuw gepresenteerd wordt aan het olympisch committee. Voor de belangrijke deadline van 1 april.

Bowling for gold
Om die droom kracht bij te zetten is deze week een nieuw initiatief ontstaan: Alle bowlingfans over de hele wereld laten hun stem horen en laten daarmee zien dat bowlen een sport is die mondiaal op veel fans kan rekenen. Het kan positief meewegen in de beslissing om bowlen aan het programma voor 2024 toe te voegen!

Bekijk hier de oproep van één van de initiatiefnemers, Christopher Viale:
 

Draag jouw steentje bij!
Jij kunt op drie manieren een bijdrage leveren aan deze actie:
1.Teken de petitie op www.bowlingforgold.com.
2. Vul de enquête in op www.bowlingforgold.com.
3. Deel dit bericht of berichten op social media of maak je eigen bericht met de link van de website en verspreid het onder zoveel mogelijk andere bowlingfans!

Onze steun krijgt de actie zeker, we rekenen ook op jou!


<< Terug naar nieuwsberichten