Nederlandse Bowling Federatie
 
Bowlen.nl  
  Home » Actueel » Nieuws Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie YouTube LinkedIn Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Nieuws
 

Kokkelkoren Straatwerken verkleint gat met koploper NTL Eredivisie

maandag 14 januari 2019
Zondag 13 januari is de Nationale Trio League hervat met de vierde speeldag. In de Eredivisie heeft Kokkelkoren Straatwerken de achterstand op Ordonnans / Bowling Spijkenisse verkleint van 9 naar 6 punten.

NTL Eredivisie
Het trio Lammers, Putman en Bergmann wist de eerste wedstrijd niet te winnen, maar was daarna niet meer te stoppen. Zes winstpartijen en de 8 punten voor hoogste pinfall (4375, gem. 208,33) leverde 20 punten op. Met name Limburgers Putman en Bergmann waren op dreef met 1499 en 1492. Tilburg Dolphins werd tweede met 18 punten en heeft daarmee de aansluiting gevonden met de top 3, waar ook JNK Autotechniek staat. 

Klik hier voor de stand van zaken na vier speeldagen.

Nog meer Limburgers op dreef en volop spanning in 1e klassen
Niet alleen Putman en Bergmann wisten de pins goed te raken zondag. In de Hoofdklasse B kende Stardust Sittard een heel goede dag. Met de maximale 22 punten nam het trio Van de Wall, Zillekens en Vluggen de leiding over van Bowling IJsselmonde, dat nu 3 punten achter staat. Bosch Kwartiertje / Maaspoort volgt op nog eens 4 punten.

In sommige klassen heeft de koploper echt al een gaatje geslagen met de andere teams, in andere klassen is nog niets te zeggen over de afloop van de league. In de 1e klasse B staat de top 4 binnen 10 punten van elkaar, met Groenveld Vastgoed als koploper met 65 punten. Ook in de 1e klasse C staat de top 4 zo dicht bij elkaar, waar Van Baardwijk Stucwerken aan de leiding gaat met 66 punten.

In de 1e klasse D is het verschil nog kleiner tussen de top 4. Koploper Apex Fysiotherapie heeft slechts 7 punten voorsprong op nummer 4 Team Breda. Dat het nóg spannender kan bewijzen ze in de 1e klasse F: Bowlingshop / Maaspoort 2 heeft 62 punten, Vippies 61, BVO Total Print 2 60 punten en Meander 59 punten. De 2e klasse D maakt het lijstje met spannendste leagues compleet. In deze klasse heeft koploper Aqua Protect Kunststofvloeren slechts 6 punten voorsprong op de nummer 4, Lazzo Group.

Voor de stand van zaken in alle leagues, klik hier.

Speeldag 5 wordt gespeeld op zondag 17 februari.

 

<< Terug naar nieuwsberichten